Advance Nutrition Programme™ -vitamiinit ja ravintolisät

        Hehkuva, kaunis iho! Ravintolisät tukemaan ulkoista ihonhoitoa

 Ravitse ihoasi sisäisesti, käy tuloksellisissa hoitolahoidoissa ja käytä tehokkaita hoitovoiteita. Muista säännöllisyys!

 

Advance Nutrition Programme™– tuotteet ovat korkealuokkaisia ihon luonnonravinteita tukemaan ulkoista ihonhoitoa sekä kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tutkitut, eettisesti valmistetut tuotteet hoitavat ihoa sisäisesti – alueelle jonne hoitovoiteet eivät ulotu.

Sisäinen ihonhoito toimii solutasolla – sisältä ulospäin

Ihonhoidon kulmakivet ovat aina olleet ja ovat edelleen: laadukkaat hoitovoiteet, ulkoilu, terveet elämäntavat sekä riittävä lepo. Saatamme unohtaa ihonhoidossamme erittäin tärkeän osan -ravinnon. Vaikka hoitaisimme ihoamme ahkerasti ulkoisesti, ilman tärkeitä öljyjä, vitamiineja ja mineraaleja emme välttämättä pääse maksimaaliseen tulokseen.

Aina emme välttämättä saa päivittäisestä ravinnostamme kaikkea mitä ihomme tarvitsee pysyäkseen kauniina ja kimmoisana. Uskomme, että näiden raaka-aineiden määrä sekä laatu Advance Nutrition Programme™-tuotteissa riittää käänteentekeviin tuloksiin ihonhoidon päivittäisissä rutiineissa yhdessä hyvän ulkoisen ihonhoidon kanssa.

Sisäinen ihonhoito perustuu monipuoliseen, terveelliseen ravintoon. Marjat, pähkinät, hyvät rasvat ja hiilihydraatit ovat hyvän ruokavalion perusta.

Advance Nutrition Programme™– tuotteita on saatavana Kuopiossa vain Beautyzonesta. Olemme valinneet tuotteet lähtökohtaisesti niin, että sisäinen ihonhoito tukee  hoitolahoitojamme sekä edustamaamme  Environ -A-vitamiiniin pohjautuvaa tuotesarjaa.  Tuotevalikoimamme tuotteet ovat valittu tukemaan nimenomaan IHON hyvinvointia.

Advance Nutrition Programme™ on osa International Institute for Anti-Ageing (iiaa) toimintaa. IIAA on esimerkillinen ihonhoitoon keskittynyt yritys, jossa uskotaan, että ravitsemalla ihoa korkealaatuisilla lisäravinteilla sisältäpäin ja hoitamalla tulosta tuovilla hoitotuotteilla, saadaan iho näyttämään kauniilta sekä terveeltä. Englantilainen yritys iiaa ( International Institute for Anti-Ageing) kehittää sekä valmistaa Advance Nutrition Programme™-tuotteet.

Advanced Nutrition Programme™ – tuotteilla ei ehkäistä, hoideta, diagnosoida eikä paranneta mitään sairauksia.

 

Beautyzonen tuotevalikoima

 

Skin Vitamin A   -pakkaus 60 kpl hinta 29,15 €

A- ja D-vitamiinit auttavat ihoasi voimaan hyvin!

Hyödyt

A- ja D-vitamiinit ovat iholle tärkeitä vitamiineja. A-vitamiinin riittävä saanti ylläpitää ihon terveyttä ja vahvistaa samalla luustoa ja lihaksia. Nauti kapseli päivässä helposti liukenevaa A-vitamiinia. Näin iho saa elintärkeää ravintoa sisältäpäin!

A-vitamiini edistää ihosolujen kasvua sekä uusiutumista, suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta muutoksilta, lisää kollageenin tuotantoa sekä glukosamiineja, tasoittaa talirauhasen liikatoimintaa, parantaa ihon vastustuskykyä sekä ihon verenkiertoa. D-vitamiini antaa suojaa sekä uudistaa ihoa ja parantaa ihosolujen kasvua, korjaantumista ja aineenvaihduntaa.

Suositusannos: Yksi A-vitamiinikapseli kerran päivässä ruokailun yhteydessä. Ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, synteettisiä väri/makuaineita Sopii vegaaneille.

Vaikuttavat ravintoaineet

A-vitamiini

A-vitamiinin on todettu lisäävän keratiinin tuotantoa sekä sen on myös todettu auttavan iho-ongelmiin. (McCullough, Northrop-Clewes and Thurnham, 1999) (Tei et al., 2000) A-vitamiinin puute saattaa lisätä keratiinin kasvua, aiheuttaen keratiinin liikatuotantoa. (Murray and Pizzorno, 2012)

A-vitamiinin hyväksytyt terveysväitteet

  • A-vitamiini edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa
  • A-vitamiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
  • A-vitamiini edistää ihon pysymistä normaalina
  • A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • A-vitamiini osallistuu solujen erilaistumisprosessiin

D-Vitamiini

D-vitamiini tukee immuunijärjestelmää sekä solujen jakautumista. Vitamiinit A- ja D yhdessä edesauttavat ihon terveyttä.  Siksi nämä ihon supervitamiinit ovat yhdistetty samaan valmisteeseen. A-vitamiini on tunnetusti tärkein vitamiini ihon terveyteen, mutta yli 90% naisista ei saa sitä riittävästi. Englannissa on myös todettu, että noin 80 % väestöstä ei saa ravinnostaan riittävästi D-vitamiinia. Lisäämällä A- ja D-vitamiinin saantia ylläpidät ihon, lihasten sekä luuston terveyttä. Huom! A-vitamiinia ei suositella raskaana oleville, sitä suunnitteleville, eikä imetyksen aikana. Katso lisää käyttöohjeet -linkistä.

Skin Omegas+  -pakkaus 60 kpl hinta 40,75 €

A-vitamiini yhdessä Omega 3 sekä Omega 6 öljyjen kanssa ovat täydellinen lisä ihonhoidon rutiineihin.

Maksimaalinen määrä EPA (Omega 3), sekä GLA (Omega 6 helokkiöljystä) ovat avainasemassa ihon terveydelle.

Skin Omegas+ auttaa estämään ihon tulehduksia sekä lisäämään ihon kimmoisuutta. Tuotetta suositellaan erityisesti kuivalle ja tulehdusherkälle iholle.

Skin Omegas+ valmistetaan maailmanlaajuisesti tunnetussa, ensiluokkaista kalaöljyä tuottavassa Epax-yhtiössä kestävän kehityksen periaatteella. Epax-yhtiöllä on Friend of the Sea- sertifiointi, joten voit olla varma, että omega 3 saadaan ympäristöä, ja erityisesti meriä suojellen. EPAX -tuotteet täyttävät maailmanlaajuisesti merien suojeluksesta vaadittavat standardit.

 

Skin Youth Biome™  pakkaus 60 kpl hinta 78,20 €

Hyvinvoiva vatsa -kaunis iho

Tasapainossa oleva mikrobikasvusto on yhteydessä hyvään terveyteen sekä tärkeänä osana sisäisen ihonhoidon rutiinia.  Skin Youth Biome™ sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän erityisesti ihon hyvinvointiin tarkoitettuja hyödyllisiä bakteerja. Kapselit sisältävä 5 miljardia aktiivista bakteeria, jotka koostuvat neljästä tutkitusta ja rekisteröidystä mikro-organismikannasta (tukevat immuniteettia ja suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä).

Skin Youth Biome™ sisältää myös kollageenin muodostumista edistävää C-vitamiinia. Tämä erityinen yhdistelmä eläviä, hyviä, hyödyllisiä bakteereja ja C-vitamiinia eivät ainoastaan tue ja ylläpidä suoliston normaaliflooraa vaan edesauttavat ihoa pysymään kauniina ja nuorekkaana.

Hyödyt

Tukee suoliston flooraa, vahvistaa ihon suojakerrointa sekä kollageenin muodostusta (C-vitamiini), kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Vatsan hyvinvointi on sisäisen ihonhoidon alku.

Suoliston normaaliflooran tasapaino vaikuttaa myös ihon hyvinvointiin. Mikäli mikrobiomin monimuotoisuus vähenee, se voi aiheuttaa erilaisia sairauksia, kuten väsymystä, immuniteetin heikentymistä, tulehduksia sekä ihomuutoksia. Ihon ennenaikainen ikääntyminen voi myös olla merkki siitä, että suolisto ei voi hyvin.

Erityistä

Kapseleita ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. Aktiiviset bakteerit ovat pakattu kasvikuiduista valmistettuun kapseliin sekä yksittäisiin alumiinikupliin tuoreuden takaamiseksi.

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / Advance Nutrition Programme™ -vitamiinit ja ravintolisät

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share