Yhteystiedot

Kauneushoitola Beautyzone sijaitsee Kuopion Särkilahdessa. Vieressämme on K-Market Särkilahti, jonka takana on maksuton parkkialue. Mikäli parkkialueella ei olisi vapaita paikkoja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka. Hoitolaan pääsee kätevästi myös linja-autolla (numerot 7 ja 9). Bussipysäkki on hoitolan vieressä. Liikkeessä ei ole kiinteitä aukioloaikoja vaan palvelemme sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, ota yhteyttä tällä lomakkeella. Ajanvarausasioissa pyydämme käyttämään ajanvarauslomaketta. Kiitos.

Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio0400-325 103info@beautyzone.fi
Etusivu / Yhteystiedot

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share