Ajanvaraus

Liikkeessämme ei ole kiinteitä aukioloaikoja vaan olemme avoinna sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. Mikäli mahdollista, toivomme sinun käyttävän ensisijaisesti Internet-varaustamme, koska emme pääsääntöisesti vastaa puheluihin hoitojen aikana. Otamme vastaan puhelinajanvarauksia arkisin klo 10.30 – 16.30. Mikäli emme pääse vastaamaan puhelimeen, ole ystävällinen ja jätä vastaajaan viesti sekä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä heti, kun se on mahdollista.

Tee ajanvaraustiedustelusi internetissä mielellään vähintään 2 vuorokautta ennen toivomaasi ajankohtaa. Täytä alla olevan lomakkeen kentät ja paina lähetä-painiketta. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Varaus ei ole sitova ennen kuin saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostitse. Pyydämme vahvistamaan sähköpostitse tarjotun ajan/aikavaihtoehdot aina mahdollisimman pian, Pidämme sähköpostitse tarjottua aikaa vapaana enintään yhden vuorokauden (seuraavan tai saman päivän aikoja vain muutaman tunnin). Mikäli haluat, että vahvistamme internet-varauksen puhelimitse, ole ystävällinen ja mainitse siitä varauslomakkeen lisätietoja osiossa.

Pyrimme vahvistamaan varaustiedustelusi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1-2 vuorokauden kuluessa varaustiedustelun saapumisesta. Pääsääntöisesti vastaamme tiedusteluihin sen vuorokauden aikana, jolloin varaustiedustelu on saapunut – myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion, jos et saa vastausta tiedusteluusi. Ota tällaisessa tapauksessa ehdottomasti uudelleen yhteyttä hoitolaan, koska myös teknisten ja inhimillisten erehdysten mahdollisuus on aina olemassa.

Peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50 % tilatun hoidon hinnasta (myös lahjakorttihoitoihin varatuista ajoista). Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä viimeistään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Tämä koskee sekä internetin, chat-palvelun tai sosiaalisen median kautta että puhelimitse tehtyjä varauksia. HUOM! Hoitoaikoja ei voi peruuttaa eikä vaihtaa tekstiviestillä eikä sosiaalisen median viestipalveluilla. Peruutukset ja vaihdot tulee tehdä sähköpostilla, nettisivustomme chat-palvelulla tai yhteydenottolomakkeella. Mikäli nämä vaihtoehdot eivät ole mahdollisia, pyydämme soittamaan hoitolaan ja jättämään viestin vastaajaan mikäli emme pääse vastaamaan puhelimeen. Huomioi, että vahvistamme peruutuksen hoitolasta. Mikäli et saa vahvistusta, emme ole saaneet peruutusta. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi varatulta hoitoajalta, joudumme mahdollisesti lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi, mikäli seuraava asiakasvaraus on hoitoaikasi jälkeen.

Lahjakortin käyttäminen

Lahjakortit käyvät maksuvälineenä normaalihintaisiin palveluihin ja/tai tuoteostoksiin. Lahjansaaja voi halutessaan vaihtaa lahjaksi saadun palvelun mihin tahansa Beautyzonen normaalihintaiseen palveluun tai tuoteostokseen. Mikäli uuden palvelun/ tuotteen hinta on korkeampi kuin lahjan arvo, lahjansaaja maksaa vain hinnanerotuksen. Lahjansaajan ei tarvitse käyttää koko lahjakortin arvoa yhdellä käyntikerralla vaan se voidaan tarvittaessa jakaa useampiin käyntikertoihin. Lahjakortti on voimassa neljä kuukautta myyntipäivästä.

Lahjakortti on käytettävä sen voimassaoloaikana. Emme sitoudu ottamaan vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Pyydämme lahjakortin käyttäviä asiakkaitamme varamaan hoitoajan hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan päättymistä.

Merkitse alle toivomasi hoitopäivä tai vaihtoehtoja hoitopäiville.
Merkitse tähän toivomasi kellonajat
Merkitsemäni päivän/päivien kaikki ajat käyvät.

Haluan käyttää lahjakortin
Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on varmasti kirjoitettu oikein.
Hyväksyn että tietoni tallennetaan rekisteriselosteen mukaisesti.
Ymmärrän, että vahvistettu ajanvaraus on peruttava 24 tuntia ennen hoitoaikaa tai muutoin veloitetaan 50% palvelun hinnasta. Ajanvarausten vaihtoa tai peruutusta EI voi tehdä tekstiviestillä eikä facebookin tai instagramin viestipalveluilla. Peruutukset ja vaihdot tulee hoitaa sähköpostitse, chat-palvelulla tai nettisivuston yhteydenottolomakkeella ja varmistettava, että ne vahvistetaan saapuneeksi. Mikäli tämä ei ole mahdollista, pyydämme soittamaan hoitolaan ja jättämään vastaajaan viestin mikäli emme pääse vastaamaan puhelimeen.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin pääsääntöisesti olemme paikalla maanantaista perjantaihin klo 10.30 – 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Poikkeustapauksia kuitenkin on, joten suosittelemme varmistamaan etukäteen olemmeko paikalla, että ei tule turhaa käyntiä. Kiitos.

Etusivu / Yhteystiedot / Ajanvaraus

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share