HydraFacial -DeepClean -kivuttoman ihonpuhdistushoidon yhteydessä lahjaksi LED-valohoito

HydraFacial -DeepClean -kivuttoman ihonpuhdistushoidon yhteydessä lahjaksi LED-valohoito

Viime viikon HydraFacial -hoitotarjouksemme oli niin suosittu, että emme saaneet annettua hoitoaikaa kaikille halukkaille. Jatkamme tätä samaa tarjousta vielä tämän viikon 12-17.11 (ma-la). Myöhäisemmät ilta-ajat ovat mahdollisia ainostaan ke 14.11 ja pe 16.11.

 HydraFacial DeepClean -hoidon yhteydessä (139,00 €) LED -valohoito veloituksetta (arvo 39,00 €)

Hydrafacial puhdistaa ihon kivuttomasti, nopeasti ja tehokkaasti. LED -valohoidolla saadaan tehostettua hoitoa ihon tarpeen mukaan (esim. epäpuhtaudet, ihon väri, kollageenin muodostus) HydraFacial – DeepClean -hoitovaihtoehto sisältää tehokkaan, hoitotulosta parantavan glykoli-salisyylihappokuorinnan.

Lue lisää Hydarfacial -hoidosta

Lue lisää LED-valohoidosta

Oma hoitoaika kannattaa varata heti, että et jää ilman!

 

 

Etusivu / ajankohtaista / HydraFacial -DeepClean -kivuttoman ihonpuhdistushoidon yhteydessä lahjaksi LED-valohoito

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info AT beautyzone.fi

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share