Tervetuloa Kauneushoitola
Beautyzonen nettiajanvaraukseen!


Kauneushoitola Beautyzone
Särkilahti
Hauenkoukku 3
70700 KUOPIO
Puh. 0400-325 103
info(at)beautyzone.fi

Liikkeessämme ei toistaiseksi ole kiinteitä aukioloaikoja vaan olemme avoinna sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin. Voit varata aikasi alla olevalla ajanvarauslomakkeella tai puhelimitse. Vakioasiakkailta otamme varauksia myös tekstiviesteillä. Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin varmimmin olemme paikalla ma - pe klo 10.30 - 17.00, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella. Halutessasi voit varmistaa asian sähköpostilla, tekstiviestillä tai puhelimitse. Olemme myös Facebookissa. Ilmoitamme siellä ajankohtaisista asioista, kuten aukioloajoista, uutuuksista ja eduista. Kannattaa seurata etusivun Facebook-ikkunaa.

Mikäli mahdollista, toivomme sinun käyttävän ensisijaisesti internet-varaustamme, koska emme pääsääntöisesti vastaa puheluihin hoitojen aikana. Otamme vastaan puhelinajanvarauksia arkisin klo 10.30 - 17.00. Mikäli emme pääse vastaamaan puhelimeen, ole ystävällinen ja jätä vastaajaan viesti sekä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä heti, kun se on mahdollista. Huom! Ravinto-, liikunta- ja terveysneuvonnan ajanvaraus numerosta 045 891 3601.

Tee ajanvaraustiedustelusi internetissä mielellään vähintään 2-3 vuorokautta ennen toivomaasi ajankohtaa. Täytä alla olevan lomakkeen kentät ja paina lähetä-painiketta. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Varaus ei ole sitova ennen kuin saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostitse. Pyydämme vahvistamaan sähköpostitse tarjotun ajan/aikavaihtoehdot mahdollisimman pian etenkin siinä tapauksessa, jos toivomasi aika on lähipäivinä. Pidämme sähköpostitse tarjottua aikaa vapaana yhden vuorokauden. Mikäli haluat, että vahvistamme internet-varauksen puhelimitse, ole ystävällinen ja mainitse siitä varauslomakkeen lisätietoja osiossa.

Pyrimme vahvistamaan varaustiedustelusi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2 vuorokauden kuluessa varaustiedustelun saapumisesta. Pääsääntöisesti vastaamme tiedusteluihin sen vuorokauden aikana, jolloin varaustiedustelu on saapunut - myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion, jos et saa vastausta tiedusteluusi. Ota tällaisessa tapauksessa ehdottomasti uudelleen yhteyttä hoitolaan, koska myös teknisten ja inhimillisten erehdysten mahdollisuus on aina olemassa.

Ajanvarauksen peruutus/myöhästyminen hoitoajalta

Peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50 % tilatun hoidon hinnasta (myös lahjakorttihoitoihin varatuista ajoista). Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä viimeistään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Tämä koskee sekä internetin kautta että puhelimitse tehtyjä varauksia. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi varatulta hoitoajalta, joudumme mahdollisesti lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi, mikäli seuraava asiakasvaraus on hoitoaikasi jälkeen.

Lahjakortin käyttäminen

Lahjakortit käyvät maksuvälineenä normaalihintaisiin palveluihin ja/tai tuoteostoksiin. Lahjansaaja voi halutessaan vaihtaa lahjaksi saadun palvelun mihin tahansa Beautyzonen normaalihintaiseen palveluun tai tuoteostokseen. Mikäli uuden palvelun/ tuotteen hinta on korkeampi kuin lahjan arvo, lahjansaaja maksaa vain hinnanerotuksen. Lahjansaajan ei tarvitse käyttää koko lahjakortin arvoa yhdellä käyntikerralla vaan se voidaan tarvittaessa jakaa useampiin käyntikertoihin. Lahjakortti on voimassa neljä kuukautta myyntipäivästä. Lahjakortti on käytettävä sen voimassaoloaikana. Emme sitoudu ottamaan vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Pyydämme lahjakortin käyttäviä asiakkaitamme varamaan hoitoajan hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan päättymistä.


Etunimi
*

Sukunimi
*


Postiosoite
*

Postinumero
*

Kaupunki
*

Sähköpostiosoite
* HUOM! Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein, koska palvelumme lähettää vastausviestin kirjoittamaasi osoitteeseen.

Puhelinnumero
*

Hoito / hoidot


Päivämäärätoive

/

TAI

/

Aikatoive (esim. 14:30-15:30)

- Merkitsemäni päivän/päivien kaikki ajat käyvät.

Käytän lahjakorttini tähän hoitoon.

(Jos lahjakortissasi on nelinumeroinen koodi, merkitse se tähän.)

Lisätiedot / toiveet

Kirjoita tähän tekstikenttään halutessasi vaihtoehtoja toivomastasi hoitoajankohdasta tai mikäli sinulla on jotakin muuta kysyttävää hoidoista.