Meiltä myös jalka- ja käsihoidot

Perinteiset jalka- ja käsihoidot, SPA-hoidot ja Mediheel -erikoisjalkahoito.

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.

Jalkahoidot

Teemme kosmetologisia jalkahoitoja. Hoitoihin sisältyy jalkojen liotus, kovettumien ja/tai känsien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa niiden ohennus, kynsinauhojen siistiminen sekä rentouttava jalkahieronta. Jos valitset Spa –jalkahoidon, hoitoon sisältyy em. lisäksi jalkojen kuorinta sekä jalkanaamio.

Käytämme perinteisissä jalkahoidossa jalkaporaa. Mediheel -erikoisjalkahoidossa käytetään jalkapohjien ja kantapäiden kovettumien poistoon kemiallista kuorintaa. Kaikkiin jalkahoitoihin on mahdollista yhdistää myös kynsien lakkaus. Hygieniasyistä käytämme lakkauksessa joko asiakkaan omaa kynsilakkaa tai hoitolasta mukaan ostettavaa minilakkaa. Lakan hinta on 5,00 €. Minilakkojen värivalikoima on rajallinen.

Hoitojen kestot n. 60-75 minuuttia

Perinteinen jalkahoito 69,00 €. SPA- jalkahoito 84.00 € (sisältävät lakkauksen asiakkaan omalla lakalla)

+ lakka mukaan 5,00 €

 

Mediheel -erikoisjalkahoito

Maailmalla viiden tähden hotelleissa mainetta kerännyt erikoisjalkahoito Mediheel!  Laadukas jalkahoito edistyksellisillä, ihoa nuorentavilla tuotteilla, jolloin jalat saavat saman huomion ja kohtelun kuin kasvot kasvohoidoissa.

Kantapään sarveistumien ja jalkapohjien kovettumien poisto poralla ja veitsellä ovat Mediheel -hoidossa historiaa. Hoidossa käytettävä emäksinen kuorinta-aine on keratolyyttinen, jolloin se vaikuttaa vain kuolleeseen ihosolukkoon ja kantapään kovettumat on helppo poistaa aineen vaikutusajan jälkeen. Menetelmä on täysin turvallinen eivätkä aineet imeydy verenkiertoon.


Mediheel -erikoisjalkahoito sisältää jalkapohjien kemiallisen kuorinnan sekä kirkastavan ja pehmentävän AHA -kuorinnan koko jalkaterän alueelle, kosteuttavan ja nestekiertoa vilkastuttavan jalkojenkylvetyksen, kynsien sekä kynsinauhojen käsittelyn, lakkauksen ja rentouttavan jalkahieronnan jalkavoiteella.

Hoito sopii myös diabeetikoille.

Hoidon kesto n. 1 tunti 

Hinta 84,00 € (sis. lakkauksen asiakkaan omalla lakalla)

+ lakka 5,00 €

 

Jalkojen pieni hemmotteluhetki

Pieni hemmotteluhetki arjen keskelle! Hoito sisältää ylellisen jalkakylvyn sekä rentouttavan jalkojen hieronnan. Kylpy sisältää kuivattuja ruusun terälehtiä, eteeristä ruusuöljyä sekä merisuolaa.

Hoidon kesto 25 min

Hinta 49,00 €

Hoitoon voidaan lisätä samanaikaisesti lämmin parafiinihoito käsille +25,00 €

 

Käsihoidot

Käsihoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä rentouttavan hieronnan käsien ihoa kosteuttavalla voiteella sekä kynsien lakkauksen. Halutessasi voit valita lisäpalveluna parafiinihoidon, joka pehmittää ja kosteuttaa kuivaa käsien ihoa tehokkaasti.
 
SPA-käsihoitoon sisältyy peruskäsihoidon lisäksi kuorinta sekä naamio.
  • Peruskäsihoito 65,00 €
  • SPA –käsihoito (sis. kuorinnan ja naamion) 79,00 €
  • Parafiinihoito käsille 45,00 €
  • Parafiinihoito käsihoidon yhteydessä 29,00 €

 

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.