Medik8 Medispa -kasvohoidot

Medik8 Medispa -kasvohoidot  

Medikaaliset, tulokselliset ja hemmottelevat SPA-hoidot ilman laitteita kaikille ihotyypeille. Loistava hoito myös lahjaksi.

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.

 


Medik8-kasvohoidot ovat medikaalisia spa-hoitoja, jotka perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin. Hoitovalikoimamme Medispa -hoidot ovat hemmottelevia ja tehokkaita kasvohoitoja, jotka sisältävät kasvo- ja decolletee-alueen hieronnan. Ihollesi sopiva hoito voidaan valita hoitolassa eli aikaa varatessasi sinun ei tarvitse tietää minkä Medispa – hoidon haluat. Kosmetologimme suosittelevat ihosi tarpeisiin sopivan hoidon.

Kaikkiin Medispa -hoitoihin sisältyy entsymaattinen kuorinta, mutta tarvittaessa voidaan valita myös kemiallinen Light Peel -kuorinta eri veloituksella. Medispa - kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumit, kasvojen ja decolleteen hieronnan sekä kasvonaamion Huom! Beta - puhdistava kasvohoito ei sisällä hierontaa vaan hieronnan sijaan hoitoon sisältyy mekaaninen ihonpuhdistus. Myös muihin Medispa - hoitoihin voidaan lisätä ihon mekaaninen puhdistus eri veloituksella (+15,00 €). Ilmoita mahdollisesta ihonpuhdistustoiveestasi varauksen yhteydessä osataksemme varata sopivan mittaisen hoitoajan.