Vartalohoidot

Ota hetki aikaa itsellesi! Valitse joko kuorinnan ja hieronnan sisältävä hemmotteleva vartalohoito suklaa- tai appelsiini -hoitotuotteilla tai ihanan rentouttava laavakivihieronta! Mikäli haluat hemmottelua päästä varpaisiin, valintasi on RoseRelax- hemmotteluhoito.

Ihanat vartalohemmottelut

Sulje silmäsi ja lähde hetkeksi valkoisille hiekkarannoille, palmujen katveeseen ja kristallinkirkkaan veden äärelle. Tule levähtämään ja hemmottelemaan itseäsi tunnelmalliseen hoitohoitohuoneeseemme. Voit valita herkullisen suklaisen tai pirteämmän appelsiinisen hemmotteluhoidon. Hurmaava suklaa ja raikas appelsiini vievät sinut kauaksi arjen kiireistä. Hoidon aluksi tehdään hemmotteleva Ongkara Spa -vartalokuorinta. Iho tuntuu kuorinnan jälkeen pehmeältä, näyttää kirkkaalta ja hyvinvoivalta. Kuorinnan jälkeen saat nauttia ihanan rentouttavasta hieronnasta, joka tehdään ihoa hoitavalla suklaa tai appelsiini -vartaloöljyllä. Öljyjen lumoavan eksoottiset tuoksut hemmottelevat aisteja samalla, kun niiden hoitavat aineet hellivät ihoasi. Öljyjen ainutlaatuinen koostumus tekee ihostasi silkinpehmeän. 

  • Kokovartalohoito 75 min 95,00 €
  • Selän alueen hoito 45 min 69,00 €

Laavakivihieronta

Rentouttava laavakivihieronta hemmottelee kehoa ja mieltä. Hemmotteleva öljy ja lämpimät kivet mm. helpottavat lihasjännityksiä sekä tehostavat aineenvaihduntaa. Laavakivihieronta vaikuttaa stressiä laukaisevasti ja se onkin erinomainen hemmottelun ja rentoutuksen hetki kiireisen arjen keskelle. Tämä hoito on myös loistava lahjaidea läheiselle. Voit valita 35 minuuttia kestävän selän alueen tai 75 minuuttia kestävän kokovartalon hoidon.

  • Kokovartalohoito 75 min 90,00 €
  • Selän alueen hoito 35 min 65,00 €

Teemme hemmottelevat vartalonhoidot ainoastaan naisasiakkaille.

RoseRelax- täydellinen hemmotteluhoito päästä varpaisiin

Tämä ylellinen hemmotteluhoito sisältää hemmottelua sananmukaisesti päästä varpaisiin. Hoito aloitetaan vartalon SpaRoma -suolakuorinnalla, joka tekee ihosta silkinpehmeän ja raikkaan. Kuorinnan jälkeen vartalon iho pääsee nauttimaan puhdistavasta ja uudistavasta Georkikon mutanaamiosta.  Mutanaamion vaikuttaessa hemmotellaan kasvot miellyttävällä, rentouttavalla ruusukasvohoidoilla, johon sisältyy: ruusukuorinta, miellyttävä kasvonaamio sekä energisoiva ruusukvartsikivihieronta. Hoidon aikana myös kädet saavat kosteuttavan käsinaamion.  Loppuhuipennuksena tehdään rentouttava jalkahieronta. RoseRelax -hoidossa käytetään Pandhy´s™ -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita. Tervetuloa nauttimaan!

 

Hoidon kesto 90 min

Hinta 149,00 €

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.