Environ®

Tehokkaat Environ® A-vitamiinituotteet meiltä!

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.

ENVIRON®

Environ® –ihonhoitosarjaa myydään ainoastaan koulutettujen ihotautilääkäreiden sekä kosmetologien kautta 66 maassa. Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän ihonhoitosarjan teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihon rakenteessa saataisiin aikaan. Environin motto on kolme t:tä; Tiede, Tutkimus, Tulokset.

Voit halutessasi lukea lisää tutkimustuloksista tästä:

Environ® -ihonhoitotuotteet ovat suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, naisille ja miehille. Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Ne ovat hypoallergeenisia ja väriaineettomia. Säilöntäaineita ja tuoksua käytetään vain tarvittaessa. Kaikki Environ® -tuotteet ovat testattu vain vapaaehtoisilla koehenkilöillä.

Environ® -päätuotelinjat perustuvat portaittain voimistuviin aktiiviainesosa- ja vitamiinipitoisuuksiin, jolloin asiakkaan iho totutetaan voimakkuuksiin asteittain.

Environ® –ihonhoitotuotteiden perustana on A-vitamiini retinyylipalmitaatin ja -asetaatin muodossa. Monet muutkin tuotteet sisältävät A-vitamiinia, mutta Environ® on ainutlaatuinen käyttäessään A-vitamiinia nousevissa konsentraatioissa. Tämä mahdollistaa ihon hoidon korkeimmilla A-vitamiinipitoisuuksilla ja minimoimaan mahdollisen A-vitamiinireaktion (ihoärsytykset), mikä on yleistä kaikille A-vitamiinimuodoille.

Environ® on edelläkävijä käyttäessään stabiloitua ja erittäin tehokasta C-vitamiinimuotoa. C-vitamiini on vapaiden radikaalien tuhoaja ja sillä on tärkeä rooli kollageenin tuotannossa. Yhdessä A-vitamiinin kanssa käytettynä se toimii tehokkaammin ihon veltostumista vastaan. Se auttaa myös tasoittamaan ihon väriä ja vähentämään maksaläiskiä. C-vitamiini on välttämätön kauniin ja kuulaan ihon ylläpitämiseksi.

Environ Skin Essentia -sarja

Environ® - A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST™ -tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa.

Säilöntäaineita ei ole lisätty AVST-sarjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn AVST-tuotteista.

Tällä portaittain voimistuvalla vahvuusketjulla saadaan pitkäaikainen hyöty. Ihosi tottuu asteittain aktiiviainepitoisuuksiin, jolloin saavutetaan parhaat pitkäaikaiset tulokset ja vältetään mahdolliset A-vitamiinireaktiot.

AVST ™ -sarjan käytön edut:

  • A-vitamiinin tärkein tehtävä on normalisoida iho
  • Parantaa terveen kollageenin ja elastiinin tuotantoa
  • Parantaa ihon luonnollisia kosteustekijöitä
  • Lisää tyvisolukerroksen kasvua ja näin vahvistaa epidermistä tiivistäen samalla sarveiskerrosta
  • Parantaa verenkiertoa ihon syvemmissä kerroksissa
  • Talin tuotannon ja talirauhasten sarveistumisen normalisointi.
  • Vaikuttaa melaniinin tuotantoon tasoittaen ihon väriä ja vähentäen pigmentin muodostumista.
  • Sisältää vapaita radikaaleja tuhoavia antioksidantteja: beetakaroteenia, C- ja E-vitamiineja sekä B5-provitamiinia.

AVST™ -tuotteet

Sveitsiläinen puolueeton vitamiini-instituutti on tutkinut AVST 1-5 -voiteet ja vahvistanut ainesosat aktiivisiksi ja toimiviksi. Environ Ionzyme-sarja on saanut jo aikaisemmin samaisen sertifikaatin. 

 

 

Antioxidant & Peptide Eye Gel -silmänympärysgeeli 15 ml 47,00 €

Ohuelle silmänympärysiholle suunniteltu mieto A-vitamiinigeeli, joka sisältää Matrixyl-peptidiä ja runsaasti antioksidantteja. Ei sisällä aurinkosuojaa.

 

Vita-Antioxidant AVST 1 -hoitovoide 50 ml 59,50 €

Environ AVST-sarjan aloitusvoide, joka sisältää matalan pitoisuuden A- ja C-vitamiinia. AVST 1 on suunniteltu A-vitamiinin käytön aloittaville ja herkälle iholle. Antioksidantit, mukaan lukien C- ja E-vitamiini, auttavat korjaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

 

Vita-Antioxidant AVST 2 -hoitovoide 50 ml 59,50

Seuraava askel kohti keskivahvoja A- ja C-vitamiinipitoisuuksia.

 

Vita-Antioxidant AVST 3 -hoitovoide 50 ml 59,50

Sisältää melko korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Tuote on suunniteltu aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een ja 2:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl-nimistä peptidiä edistämään kollageeni- ja elastiinituotantoa.

 

Vita-Antioxidant AVST 4 -hoitovoide 50ml  67,00 €

Sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een, 2:een ja 3:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl:iä.

 

Vita-Antioxidant AVST 5 -hoitovoide 50 ml 67,00 €

Sisältää erittäin korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on valovaurioitunut iho ja jotka haluavat vielä parempia tuloksia käytettyään Environ AVST 1:ä, 2:a, 3:a ja 4:a. Voidaan käyttää yhdessä Environ Ionzyme C-Quence 3:n ja 4:n kanssa tai Intensive Retinol 1:n, 2:n ja 3:n kanssa vielä parempien tulosten saavuttamiseksi.

 

AVST A, C & E Body Oil -vartaloöljy 100 ml 60,00 €

Erittäin hienojakoinen ja voimakas A-, C- ja E-vitamiiniöljy auringon vaurioittamalle vartalon iholle. Tuote ei sisällä aurinkosuojaa.

 

AVST Hydrating Clay Mask -kasvonaamio 50 ml 39,00 €

Valkosavinaamio, joka kosteuttaa ihoa sekä imee ylimääräistä rasvaa . Levitetään puhdistetulle iholle tasainen kerros ja annetaan vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Naamio poistetaan Environ –puhdistusaineella ja vedellä. Naamion voidaan antaa vaikuttaa myös yön yli. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Yksi tuubi riittää noin 20 naamioon.

 

AVST™ -puhdistustuotteet

Dual Action Pre-Cleansing Oil -esipuhdistusöljy 100 ml 39,00 €

Pääasiassa kasvisöljyjä sisältävä (mm. jojobaöljy) esipuhdistusaine, joka poistaa meikin tehokkaasti, sekä auttaa syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa.

 

Mild Cleansing Lotion -puhdistusmaito 200 ml 55,50 €

Täyteläinen, miedosti hajustettu puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Sopii kaikille ihotyypeille myös kuivalle iholle.

 

Botanical Infused Moisturising Toner -kasvovesi 200 ml 46,00 €

Öljytön, Ph-tasapainoitettu kasvovesi, joska sisältää kosteuttavia ainesosia sekä antioksidantteja. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ennen AVST-voiteita lisäämään vitamiinien imeytymistä.

Irlantilainen arvovaltainen naistenlehti Image on julkistanut vuoden 2012 kauneuspalkintonsa. Environ AVST Moisturising Toner voitti parhaan kasvoveden tittelin viikkojen intensiivisten ja puolueettomien testien tuloksena. Tuomarin kommentti voittoisasta tuotteesta: Tämä kasvovesi on loistava supistamaan ihohuokosia, mutta samalla ylläpitämään ihon luonnollista happotasapainoa. Tuotteen sisältämän ethoxydiglycolin ansiosta päästään vielä askel syvemmälle, sillä ainesosa lisää päälle laitettavien tuotteiden tehoa

 

INTENSIVE-SARJA

Sarja on kehitetty antamaan erityishoitoa mahdollisimman tehokkaasti ihon ongelmakohdille. Tuotteissa on aktiiviaineita, jotka nopeuttavat ja tehostavat AVST -voiteiden vaikutusta. Tuotteita suositellaan AVST-sarjan kanssa yhdessä.

 

Hydrating Oil Capsules 30 kpl 89,00 €

Hienojakoinen ja helposti imeytyvä öljyseos kapselimuodossa. Sisältää retinolia, C- ja E-vitamiinia sekä alfalipoiinihappoa. Kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa ihoa. Kapseleita voidaan käyttää yhdessä AVST –hoitovoiteiden kanssa öisin. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja ohuelle iholle.

 

Retinol -geelit vahvuudet 1, 2 ja 3 30 ml ( Rentinol 1 53,50 €, Retinol 2 60,80 €, Retinol 3 67,00 € )

Retinol -geelejä käytetään järjestyksessä miedoimmasta vahvimpaan. Ne sisältävät erittäin runsaasti retinolia sekä kolostrumia .

Geelejä voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 4 tai 5-voiteeseen. Geelit ylläpitävät nuorekasta, tervettä ihoa sekä korjaavat auringon vaurioittamaa, pigmentoitunutta ihoa ja hoitavat epäpuhdasta ihoa. Retinolit aiheuttavat yleensä aina jonkin asteisen A vitamiinireaktion, joka ei ole vaarallinen ja menee ohi ihon totuttua tuotteeseen. Kysy hoitolasta tarkemmat ohjeet Retinol 1, 2 ja 3 käyttöön. Retinolit ovat valikoimassamme tilaustuotteita.

 

Super Moisturiser -tehokosteuttaja 50 ml 53,00 €

A-vitamiinivoiteen päällä käytettävä tehokosteuttaja kuivalle iholle tai kuiviin ilmasto-olosuhteisiin. Tuote ei sisällä A-vitamiinia eikä aurinkosuojaa.

 

Alpha Hydroxy Cream -AHA-happovoide 50 ml 68,50 €

A-vitamiinivoiteen kanssa käytettävä tehovoide, joka sisältää keskivahvan pitoisuuden AHA-happoja. Sopii auringon vaurioittamalle ja sarveistuneelle iholle yökäyttöön. Käytetään A-vitamiinivoiteen päällä. Tuotteessa ei ole aurinkosuojaa. Muista suojata iho auringolta myös päivisin happovoiteen käytön aikana.

 

Alpha Hydroxy Gel -AHA -happogeeli 50 ml 65,50 €

Vahva AHA-happoja (glykoli- ja maitohappo) sisältävä geeli tukkeentuneelle iholle. Geeliä suositellaan A-vitamiinivoiteen alle yökäyttöön. Tuotteessa ei ole aurinkosuojaa. Muista suojata iho auringolta myös päivisin happogeelin käytön aikana.

  

Revival Masque -kasvonaamio 50 ml 74,40 €

Kasvonaamio, joka on ”Facelift purkissa”. Ainutlaatuinen koostumus ihoa uudistavia happoja (Asiatic, Mandelic ja Lactic acid)tekee ihosta kuulamman, pehmeämmän ja nuorekkamman. Käytetään iltaisin puhdistetulle iholle ohut kerros. Vaikutusaika 20 minuuttia, huuhdotaan vedellä pois ja lisätään A-vitamiinivoide. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville.

 

Avance DFP 312 -peptidiseerumi 30 ml 114,00 €

Kolme superpeptidiä, Matrixyl 3000, Trylagen ja Matrixyl Synthé 6 toimivat yhteistyössä ihosi kanssa auttaen madaltamaan ryppyjä ja pitämään ihosi täyteläisenä ja nuorekkaana. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville. Käytä aamuin illoin A-vitamiinivoiteen alla.

 

Muut tuotteet

C-BOOST -hoitovoide 25 ml 57,00 €

C-Boost on kevyt, tahraamaton ja ihoa kirkastava voide, joka sisältää maksimimäärän C-vitamiinia tehokkaassa muodossa. C-vitamiini on tärkeä antioksidantti suojaamaan ihoa ja stimuloimaan yhdessä A-vitamiinin kanssa kollageeni- ja elastiinituotantoa sekä lisäämään ihon omia kosteustekijöitä. Lisäksi se vaalentaa pigmenttiläiskiä ja supistaa verisuonia, minkä takia sitä tulisi käyttää couperosan hoidossa. C-Boost hoitaa myös aurinkovaurioita ja pinnallisia juonteita ja auttaa ylläpitämään tervettä ihoa. C-vitamiini tekee ihosta kestävämmän aurinkovaurioita vastaan. Kosmetiikassa C-vitamiini askorbiinihappomuotona on haasteellinen ainesosa vesiliukoisuutensa ja huonon säilyvyytensä vuoksi. Environ C-Boost on muutettu rasvaliukoiseen muotoon (askorbyylitetraisopalmitaatti), jolloin se saadaan imeytymään ihoon antamaan tehokkaan suojan vapaita radikaaleja vastaan. Käytetään päivin ja öin muiden Environ -hoitovoiteiden alla (mm. AVST-hoitolinja). Tuotteessa ei ole hajusteita eikä säilöntäaineita.

Cleansing Gel – puhdistusgeeli 100 ml 32,00 €

Kevyesti vaahtoava kasvojen ja vartalonpesuun tarkoitettu puhdistusgeeli. Sopii normaalille ja rasvaiselle iholle.

 

B-active-hoitolinja

Sarja on suunniteltu erityisesti akneiholle. Tuotteet sisältävät Australia-teepuuöljyä sen antiseptisten ominaisuuksien vuoksi sekä ihoa hellävaraisesti kuorivaa salisyylihappoa. Tuotteet eivät sovellu aspiriini- eikä salisyylihappoallergisille.

 

 

Sebuprep -esi- ja syväpuhdistusöljy 100 ml 37,00 €

Kevyt, öljypohjainen esipuhdistusaine, joka liuottaa ylimääräistä rasvaa ihohuokosista ja estää finnien muodostumista. Tuotteen sisältämä teepuuöljy auttaa vähentämään tulehdusta. Levitetään kasvoille ja hierotaan ongelma-alueet huolellisesti muutaman minuutin ajan. Pestään pois Environ –puhdistusaineella.

 

Sebuwash -puhdistusgeeli 100 ml 33,50 €

Kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli, joka sisältää teepuuöljyä ja salisyylihappoa. Ei kuivata ihoa.

 

Sebutone – kasvovesi 100 ml 33,50 €

Keskivahva, maitohappoa, salisyylihappoa sekä teepuuöljyä sisältävä kasvovesi. Maitohappo madaltaa ihon happamuutta ja kosteuttaa ihoa. Pieni määrä alkoholia poistaa iholta rasvaa ja edesauttaa vitamiinien imeytymistä ihoon.

 

Sebugel A –A-vitamiinigeeli 30 ml 37,00 €

Mieto A-vitamiinigeeli, joka sisältää teepuuöljyä ja kolostrumia, joka vahvistaa ihon immuniteettia. Sopii erityisesti tulehtuneelle aknealueille ensihoidoksi.

 

Sebumasque -kasvonaamio 50 ml 35,50 €

Valkosavipohjainen naamio, joka imee ylimääräistä rasvaa iholta ja vähentää ihohuokosten tukkeutuneisuutta sekä ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntyä. Sisältää teepuuöljyä, panthenolia sekä E-vitamiinia, jotka rauhoittavat tulehtunutta ihoa. Levitetään paksuhko kerros puhdistetulle iholle. Naamion voidaan antaa vaikuttaa jopa tunnin ajan tai sen voi halutessaan jättää vaikuttamaan yön yli.

Tuotetta voidaan käyttää myös saunassa. Naamio poistetaan kosteilla sormilla pyörittelemällä ja puhdistetaan sen jälkeen Environ –puhdistusaineella ja vedellä. Tuote sopii myös käytettäväksi esipuhdistusvaiheessa Sebuprep –puhdistusöljyn päällä.

 

Sebuspot Gel -paikallishoitoaine epäpuhtauksiin 10 ml 36,00 €

Tehokas, paikallisesti käytettävä geeli tulehtuneille ihoalueille ja märkäpäihin. Sisältää teepuuöljyn ja panthenolin lisäksi Acnacidol:ia ja B3-vitamiinia, jotka normalisoivat talirauhasen toimintaa ja kuivattavat märkäpäitä.

 

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.