Lahjakortti


 

Tervetuloa Beautyzonen lahjakorttitilaukseen!

Voit tilata lahjakortin vaivattomasti tältä sivulta alla olevalla lomakkeella. Kortti postitetaan tilaajalle tai haluttaessa suoraan lahjansaajalle. Lahjakortissa on tilaa lyhyelle tervehdystekstille.

Toimi seuraavasti:

Täytä alla olevat kentät huolellisesti ja maksa sen jälkeen lahjakortin summa + 4 euron toimitusmaksu Beautyzonen tilille: Osuuspankki FI24 5254 0720 0662 67.

Katso tarvittaessa toivomasi palvelun hinta hinnastosta.

Kirjoita maksun seliteosaan teksti: Lahjakorttitilaus + toimitusmaksu 4 euroa.

Lahjakortti on voimassa neljä kuukautta myyntipäivästä. Emme sitoudu ottamaan vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Pyydämme lahjakortin käyttäviä asiakkaitamme varamaan hoitoajan hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan päättymistä. Lahjakorttihoitoihin varattuihin hoitoaikoihin sovelletaan samoja ajanvarauksen peruutussääntöjä kuin muihinkin hoitoaikoihin. Alle vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Lahjakorttiin merkitään

Arvo (esim. 100,00€ €)Palvelu (esim. jalkahoito)
Mikäli haluat, että lahjakortti postitetaan suoraan lahjansaajalle, täytä seuraavat tiedot:

Lahjakortti postitetaan lahjanantajalle tai -saajalle heti, kun maksusuoritus on saapunut tilille. Kun lahjakortti on postitettu, siitä ilmoitetaan lahjakortin tilaajan sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortin käyttäminen

Lahjansaaja voi halutessaan vaihtaa lahjaksi saadun palvelun mihin tahansa Beautyzonen normaalihintaiseen palveluun tai tuoteostoihin. Mikäli uuden palvelun hinta on korkeampi kuin lahjan arvo, lahjansaaja maksaa vain hinnanerotuksen. Lahjansaajan ei tarvitse käyttää koko lahjakortin arvoa yhdellä käyntikerralla vaan se voidaan tarvittaessa jakaa useampiin käyntikertoihin.

HUOM! Lahjakorttia ei voida käyttää alennettuihin kampanjahoitohin tai -tuotteisiin ellei korttia ole myyty kampanjan aikana ko. kampanjahoitoon. Tällaisessa tapauksessa lahjakortin voimassaoloaika on mahdollisesti huomattavasti lyhyempi kuin 4 kk:tta. Lahjakortin ostajaa informoidaan asiasta ja voimassaoloaika merkitään lahjakorttiin. Pidätämme oikeuden palveluvalikoiman muutoksiin. On mahdollista, että henkilökuntatilanteen odottamattomien muutosten vuoksi kaikkia palveluita ei ole aina saatavilla.

Lahjakortti on esitettävä maksutapahtuman yhteydessä. Emme vastaa kadonneista lahjakorteista!

Lisätiedot: info (at) beautyzone.fi tai 0400 325 103


 

Etusivu / Lahjakortti

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share