Lahjakortti


Tervetuloa Beautyzonen lahjakorttitilaukseen!

Voit tilata lahjakortin alla olevalla lomakkeella. Perinteinen lahjakortti postitetaan tilaajalle tai haluttaessa suoraan lahjansaajalle. Lahjakortissa on tilaa lyhyelle tervehdystekstille. Voit myös valita tulostettavan lahjakortin, joka toimitetaan tilaajan sähköpostiin. Perinteisen lahjakortin toimitusmaksu postitse on 4,00 € . Tulostettavasta, sähköisestä lahjakortista toimitusmaksua ei peritä. Tulostettava lahjakortti toimitetaan PDF-tiedostona.

Lahjakortin voi ostaa haluamalleen palvelulle tai haluamalleen summalle.

Näin tilaat lahjakortin

Täytä alla olevan lomakkeen kentät huolellisesti. Asia hoituu nopeiten, jos kopioit OP:n  tilinumeromme ja maksat lahjakortin summan tilillemme (huomioi kuitenkin pankkien välinen siirtoaika). Kirjoita viitekenttään lahjakortti ja mahdollinen toimitusmaksu perinteisestä lahjakortista eli esim. Lahjakortti 50 euroa + toimitus 4,00 euroa.

Halutessasi voit pyytää viivakoodillisen laskun sähköpostiisi ja maksaa sen tilisiirtona.

Huomioi, että tulostettavaan lahjakorttiin tarvitaan lahjansaajan nimi. Perinteiseen lahjakorttiin sitä ei tarvita.

Lahjakortin koodi ja voimassaoloaika sekä muuta huomioitavaa

Lahjakortit tiedot löytyvät järjestelmästämme lahjakortissa olevan koodin perusteella. Säilytä lahjakortti huolellisesti. Lahjakortit poistuvat järjestelmästämme, kun kortti käytetään tai sen voimassaoloaika päättyy. Emme sitoudu ottamaan vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Emme voi myöskään vastata kadonneista tai väärinkäytetyistä korteista. Lahjakortti esitetään maksuvaiheessa kassalla. Lahjakortit ovat voimassa 4 kk ostopäivästä. Lahjakortit käyvät normaalihintaisiin palveluihimme ja/tai tuoteostoksiin.

Tilimme maksua varten:

Saaja: Kauneushoitola Beautyzone

Osuuspankki FI24 5254 0720 0662 67.

Viitekenttään maininta: lahjakortti xx €, toimitusmaksu 4 €

Katso tarvittaessa toivomasi palvelun hinta hinnastosta.

Tilaajan tiedot

Lahjakorttiin merkitään

Arvo (esim. 100,00€ €)Palvelu (esim. jalkahoito)

Tilaan

Tulostettavan lahjakortin sähköpostiiniPerinteisen lahjakortin postitettuna

Maksu

Tilinumerolla Beautyzonen tililleLasku sähköpostiin
Mikäli haluat, että lahjakortti postitetaan suoraan lahjansaajalle, täytä seuraavat tiedot:

Lahjakortin saajalle

Säilytä lahjakorttisi huolellisesti ja käytä lahjakortti sen voimassaoloaikana. Varaa hoitoaikasi hyvissä ajoin ennen kortin voimassaolon umpeutumista. Lahjakortit ovat voimassa 4 kk ostopäivästä. Lahjakorttihoitoihin varattuihin aikoihin sovelletaan samoja peruutuskäytäntöjä kuin muihinkin palveluihimme. Lahjakortti tulee esittää maksuvaiheessa kassalla.

Lahjansaaja voi halutessaan vaihtaa lahjaksi saadun palvelun mihin tahansa Beautyzonen normaalihintaiseen palveluun tai tuoteostoihin. Mikäli uuden palvelun hinta on korkeampi kuin lahjan arvo, lahjansaaja maksaa vain hinnanerotuksen. Lahjansaajan ei tarvitse käyttää koko lahjakortin arvoa yhdellä käyntikerralla vaan se voidaan tarvittaessa jakaa useampiin käyntikertoihin lahjakortin voimassaoloajan puitteissa. Suurempien lahjakorttien käytöstä voidaan sopia erikseen.

HUOM! Lahjakorttia ei voida käyttää alennettuihin kampanjahoitohin tai -tuotteisiin ellei korttia ole myyty kampanjan aikana ko. kampanjahoitoon. Tässä tapauksessa lahjakortin voimassaoloaika on mahdollisesti huomattavasti lyhyempi kuin 4 kk:tta. Lahjakortin tilaajaa informoidaan asiasta ja voimassaoloaika merkitään lahjakorttiin. Pidätämme oikeuden palveluvalikoiman muutoksiin. On mahdollista, että henkilökuntatilanteen odottamattomien muutosten vuoksi kaikkia palveluita ei ole aina saatavilla.

Etusivu / Lahjakortti

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share