Esittely

Henkilökunta

Meillä on myös säännöllisesti osa-aikaisia kosmetologeja palvelemassa asiakkaitamme.

Olemme erikoistuneet tehokkaisiin erikoiskasvohoitoihin. Palveluvalikoimamme pystyy vastaamaan useimpiin ihonhoidon haasteisiin. Käytössämme ovat turvalliset ja laadukkaat hoitolaitteet sekä laadukkailla ammattikosmetiikkasarjoilla tehtävät perinteiset puhdistavat- sekä hemmottelevat hoidot. Seuraamme aktiivisesti, mutta kriittisesti kaunedenhoitoalan kehitystä. Laajennamme hoitolaite- ja tuotevalikoimaamme sitä mukaa, kun löydämme mielestämme toimivia, tehokkaita ja turvallisia hoitomenetelmiä.

Periaatteemme on, että emme koskaan anna asiakkaalle turhia lupauksia vaan kerromme realistisesti eri hoitomuodoista, niiden mahdollisuuksista ja hoidoilla saatavista tuloksista. Tarjotaksemme asiakkaillemme ajanmukaista, tuloksellista ja ammattitaitoista ihon- ja kauneudenhoitoa, pidämme yllä ammattitaitoamme säännöllisillä jatkokoulutuksilla

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman rentouttavan ja rauhallisen hoitokokemuksen. Tämän vuoksi emme pääsääntöisesti vastaa puhelimeen hoitojen aikana. Hoitohuoneemme erillisiä, yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita, jolloin asiakkaan yksityisyys säilyy.

Käytämme ja myymme vain korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja. Käytössämme ovat mm. Enrviron® -Dermapen dermaceuticals, -Gerard´s sekä Pandhys™ -tuotteet. Parhaan mahdollisen hoitotuloksen varmistamiseksi, annamme myös opastusta monipuolisia hoitojamme tukevien kotihoitotuotteiden valitsemisessa.

Etusivu / Esittely

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share