BZ-One -erikoiskasvohoidot

BZ-One- erikoiskasvohoidot ovat miellyttäviä, kivuttomia laitteiden seka aineiden yhdistelmähoitoja. Voit valita tehokosteuttavan hyaluronihappohoidon tai kirkastavan, elvyttävän ja kosteuttavan laser-vitamiinihoidon.

BZ-One -erikoiskasvohoidot

BZ-One- erikoiskasvohoidot ovat räätälöimiämme tehokkaita laitteiden ja kosmeettisten hoitoaineiden yhdistelmähoitoja.

BZ-One hyaluronihappohoito -tehokosteuttava kasvohoito

Tehokas kasvohoito kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat lisäkosteutta. Hoito sopii myös sekä herkälle että couperosaiholle. Tehokosteutuksen lisäksi hoito pehmentää ihoa, antaa sille täyteläisyyttä ja silottaa pintajuonteita.

Hoidon tehoaineena on hyaluronihappo-mikropeptiditiiviste. Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan kehossamme muun muassa silmissä, rustossa ja nivelissä, mutta ennen kaikkea ihossa. Hyaluronihappo toimii ihossa solujen välisenä täyteaineena. Sillä on olennainen osa myös monissa ihon mekaanisissa toiminnoissa, kuten elastisuudessa ja palautumisessa. Hyaluronihappo pitää ihon kimmoisana ja pehmeänä. Se pystyy sitomaan tehokkaasti kosteutta ja lisäksi sillä on juonteita silottava vaikutus. Hyaluronihappoa käytetään myös ihoon pistettävissä täyteaineissa.

Hoidon teho perustuu hyaluronihapon imeyttämiseen syvälle ihoon kolmitaajuisen ultraäänen avulla. Ultraäänen vaikutus perustuu siihen, että ultraäänienergia tunkeutuu kudokseen ja lisää solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta. Antotehosta riippuen myös kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuus ja tuotanto kudoksessa lisääntyvät. Asiakkaan on hyvä huomioida, että käyttämämme ultraäänilaite ei ole puhdistava ultraäänilaite vaan ns. varsinainen ultraäänilaite, jossa hyödynnetään itse ultraäänienergiaa ja sen fysiologisia vaikutuksia. Puhdistavassa ultraäänihoidossa ultraääntä käytetään ns. puhdistuspään värähtelyn aikaansaamiseksi.

Hoidon aluksi iho kuoritaan miedolla AHA-kuorinnalla. Tämän jälkeen tehdään hyaluronihapon imeytys. Hoidon lopuksi iholle laitetaan superkosteuttavaa hyaluronihappoa, pakastekuivattuja sargasso- ja durvilla –leviä sekä tyrniä sisältävä erikoisnaamio. Hoito on täysin kivuton ja miellyttävä. Asiakkaan toiveesta hoitoon on mahdollista lisätä kasvohieronta. Ilmoita hierontatoiveesta ajanvarauksesi yhteydessä.

BZ-One hyaluronihappohoito -tehokosteuttava kasvohoito 155,00 €
+ kasvohieronta 30,00 €

BZ-One -Laser-vitamiini -kasvohoito

Tämä miellyttävä kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille kirkastamaan, uudistamaan, elvyttämään ja kosteuttamaan ihoa. Hoidon aluksi kasvot käsitellään matalateholaserilla, joka antotehosta riippuen joko aktivoi kollageenin tuotantoa tai rauhoittaa lievää aknea ja epäpuhdasta ihoa. Tämän jälkeen kasvot kuoritaan miedolla, mutta tehokkaalla AHA-kuorinnalla (kemiallinen kuorinta), joka uudistaa ja kirkastaa ihoa. Sen jälkeen imeytetään A- E ja C-vitamiinia sisältävä hoitogeeli ultraäänen avulla. Ultraäänen vaikutuksista lisätietoa BZ-One hyaluronihappohoidon tekstistä. Hoidon lopuksi laitetaan ihotyypin mukainen erikoisnaamio. Hoito on miellyttävä ja täysin kivuton. Asiakkaan toiveesta hoitoon voidaan lisätä kasvohieronta. Ilmoita hierontatoiveestasi ajanvarauksesi yhteydessä.

BZ-One -Laser-vitamiini -kasvohoito 135,00 €
+ kasvohieronta 30,00 €

 

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / BZ-One -erikoiskasvohoidot

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share