Carboksi-terapia

Carboksi-terapialla voidaan hoitaa mm. veltostunutta ihoa, juonteita ja ryppyjä, hyperpigmentaatioita sekä lievää aknea. Hoitotuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla, mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla. Sarjahoitoja suositellaan 1-2 kertaa viikossa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Hoidossa käytettävän hiilidioksidinaamion muodostama kaasu imeytyy syvälle ihoon ja tuntuu käsittelyn aikana ”kuplintana” ihossa. Hoito on lähes kivuton, mutta pientä kuumotusta ja nipistelyä saattaa tuntua ja iho voi hieman punoittaa hoidon jälkeen.

Suosittelemme Carboksi-terapian yhteyteen tehostavia tukihoitoja, jotka valitaan ihon tarpeen ja kunnon mukaan. Teemme Beautyzonessa ainoastaan kasvojen alueen Carboksi-terapiahoitoja.

Rypyt ja juonteet

Hoito edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa, minkä seurauksena ihon elastisuus paranee ja rypyt sekä juonteet pehmenevät.

Ihon kosteuttaminen

Carboksi-terapia kosteuttaa ihoa sekä edistää ihon omaa transdermaalista kosteutta.

Lievä akne

Carboksi-terapia hoitaa tulehdusta syvällä ihossa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ihosta. Hoidolla saadaan rauhoitettua aknea sekä parannettua ihon omaa puolustuskykyä tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

Ihon värin parantaminen / hyperpigmentaatiot

Hiilidioksidi aktivoi verenkiertoa, jolloin kuona-aineiden poistuminen ihosta nopeutuu, iho vaalenee ja kasvojen yleisväri kirkastuu.

Carboksi-terapia (sis. entsymaattisen kuorinnan) 95,00 €
Carboksi terapia + kemiallinen kuorinta 155,00 € + laser 39,00 €
Carboksi-terapia + vitamiini- tai hyaluronihappoimeytys 115,00-135,00 €
Carboksi -terapia + matalateholaserkäsittely 125,00 €
Carboksi –terapia + C-vitamiinikuorinta sekä imeytys 150,00 €
Hoitoihin on mahdollista lisätä kasvohieronta + 25,00 €
Carboksi-sarjahoidot

 

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen:

Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / Carboksi-terapia

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share