Environ® -erikoiskasvohoidot

Environ® -hoidot

Kaikissa Environ® -hoidoissa käytetään korkealuokkaisia vitamiinituotteita ja/tai –seerumeita. Tuotteet sisältävät mm. A-, C-, ja E-vitamiineja sekä beetakaroteenia. Imeytyshoidossa käytettävien Environ® – tuotteiden voimakkuutta nostetaan asteittain sarjahoidoissa  mahdollisen A-vitamiinireaktion (punoitus, kuivuus, näpyt) välttämiseksi. Toisin sanoen hoitoja ei voida tehdä ensimmäisillä kerroilla korkeilla vitamiinipitoisuuksilla vaan hoidot on aina aloitettava matalia vitamiinipitoisuuksia sisältävillä tiivisteillä.

On ehdottoman tärkeää, että iho totutetaan A-vitamiiniin asteittain. Totuttamisesta huolimatta A-vitamiinireaktio voi olla mahdollinen hoitosarjan edetessä vahvempiin pitoisuuksiin. A-vitamiinin puutoksesta kärsivä iho saattaa reagoida A-vitamiinilisäykseen voimakkaasti. Tämä johtuu siitä, että iholta puuttuu tarpeellinen määrä entsyymejä, kuljettajaproteiineja ja reseptoreita, jotka aktivoituvat A-vitamiinia lisättäessä iholle. Kun A-vitamiinireseptorit normalisoituvat, iho kestää paremmin suurempia määriä A-vitamiinia.

A-vitamiinin käytön edut:

 • A-vitamiinin tärkein tehtävä on normalisoida iho
 • Parantaa terveen kollageenin ja elastiinin tuotantoa
 • Parantaa ihon luonnollisia kosteustekijöitä
 • Lisää tyvisolukerroksen kasvua ja näin vahvistaa epidermistä tiivistäen samalla sarveiskerrosta
 • Parantaa verenkiertoa ihon syvemmissä kerroksissa
 • Talin tuotannon ja talirauhasten sarveistumisen normalisointi.
 • Vaikuttaa melaniinin tuotantoon tasoittaen ihon väriä ja vähentäen pigmentin muodostumista.
 • Sisältää vapaita radikaaleja tuhoavia antioksidantteja: beetakaroteenia, C- ja E-vitamiineja sekä B5-provitamiinia.

Mikäli asiakas harkitsee hoitosarjan aloittamista, iho on suositeltavaa totuttaa ennen varsinaiseen hoitoon tuloa AVST ™-sarjan AVST 1- hoitovoiteella kotikäytössä noin kolmen viikon ajan. Tämä ei ole kuitenkaan ehdottoman välttämätöntä vaan hoidot voidaan aloittaa miedoilla vitamiinipitoisuuksilla.

Hoitosarjan aikana olisi suositeltavaa käyttää AVST™ -sarjan kotihoitotuotteita, joissa huomioidaan myös vitamiinipitoisuuksien kohottaminen hoidon edetessä. Näin saadaan paras hoitotulos. Jos asiakas on erityisen herkkä reagoimaan jo pieniin määriin A-vitamiinia, niin Environ® suosittelee A-vitamiinikuuria ravintolisänä ennen AVST™ –sarjan aloittamista.

Environ –imeytyshoito

Tämä hoito on nopea ja tehokas kasvohoito, jossa imeytetään Environ® -vitamiinihoitoaineet ihon syvimpiin kerroksiin. Hoidon aluksi tehdään tehokas alkupuhdistus, minkä jälkeen imeytetään Environ® –vitamiinitiiviste, joka valitaan ihon ja hoitokerran mukaan. Vitamiinitiivisteissä on mukana A-vitamiinin lisäksi myös C-vitamiini. Imeytykseen käytetään sonoforeesia (ultraääni). Tämän jälkeen tehdään toinen imeytyskäsittely sähkövirran avulla. Ääniaallon ja sähkön käyttö sekä aineiden ionisaatio mahdollistavat jopa 4000% :in kasvun ihon läpäisevyydessä verrattuna aineen paikalliseen lisäämiseen iholle. Hoito sopii mm. ryppyjen ja juonteiden ym. ikämuutosten hoitoon, lievän aknen ja epäpuhtaan ihon hoitoon sekä pigmenttimuutosten hoitoon. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Environ –imeytyshoito 75,00 €
Korkeampien vitamiinipitoisuuksien imeytettävät hoitoseerumit + 20,00 €

Environ® -A-vitamiini-antioksidanttihoito

Tämä miellyttävä kasvohieronnan sisältävä hoito sopii kaikille ihotyypeille ja se voidaan tehdä myös A-vitamiiniin tottumattomalle iholle. Hoidossa käytettävät korkeatasoiset Environ® -hoitoaineet sisältävät mm. A- C- ja E-vitamiineja sekä beetakaroteenia. Yhdistelmä A-vitamiinia, antioksidantteja ja tehokkaita flavonoideja auttaa säilyttämään ihosolujen kuntoa ja pitämään ihon nuorekkaana.

Hoidon aluksi iholle tehdään tehokas alkupuhdistus. Tämän jälkeen iho kuoritaan Environ® -maitohappokuorinnalla, joka on hellävarainen ja turvallinen kemiallinen kuorinta. Se kirkastaa ihoa ja parantaa vitamiinien imeytymistä ihoon. Kuorinnan jälkeen tehdään vitamiinien imeytys sonoforeesin (ultraäänen) avulla. Näin saadaan aktiiviaineet vietyä ihon syvimpiin kerroksiin. Ultraäänellä imeytettävät A- ja C-vitamiini stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantavat ihon omia kosteustekijöitä. Hoidon päätteeksi tehdään rentouttava kasvohieronta. Kotihoito Environ® -A-vitamiinituotteilla ylläpitää ihon terveyttä ja kuntoa.

Environ® -A-vitamiini-antioksidanttihoito 99,00 €

Environ® -Cool Peel -kemialliset kuorinnat

Environ® Cool Peel -menetelmä edustaa vallankumouksellista ajattelua happokuorinnoissa. Vanha käsitys perustuu solujen tuhoamiseen voimakkaalla hapolla. Environin lähestymistapa on välttää epidermiksen solujen turhaa rasittamista ja ennemminkin tukea terveen ihon luonnollisia toimintoja. Eviron® Cool Peel –menetelmällä parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla. Hoidon periaatteena on madaltaa ihon pH:ta, jolloin solut stimuloituvat vapauttamaan ihon omia kasvutekijöitä. Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. A-vitamiinin ja antioksidanttien käyttö kotihoidossa on tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Käytössämme ovat ENVIRON ® maitohappokuorinnat erilaisina vahvuuksina. Kuorinta-aine valitaan ihotyypin sekä iho-ongelman mukaan. Cool Peel -hoitoon sisältyy kuorinta sekä lopuksi A-vitamiini hoitovoide. Halutessasi voit lisätä hoitoon DitLaser –käsittelyn (matalateholaser) tai LED –valohoidon ja/tai perus- tai erikoisnaamion.

Suosittelemme Cool Peel -kuorintoja:

Aurinkovaurioiselle iholle, epätasaiselle ihovärille, hienoihin pintaryppyihin, ”karhealle, elottomalle” iholle”, tupakoitsijoille, laajentuneisiin ihohuokosiin sekä lievän aknen hoitoon. Cool Peel -hoidot suositellaan sarjahoitona noin 3-10 kertaa tapauskohtaisesti. Hoitoväli on noin 1-2 viikkoa. Hoitosarjojen välissä tulee pitää noin kolmen kuukauden tauko ja sen jälkeen uusia kuorintajakso. Joissakin tapauksissa kevyt kuorinta kerran kuukaudessa pitää ihon erinomaisessa kunnossa. Ihanteellisin ajankohta hoidoille on syksy ja talvi, jolloin aurinkoaltistus hoidon jälkeen on vähäisempää.

Huomioi ennen hoitoa:

 • Suosittelemme, että Cool Peel -hoitoon tuleva asiakas on aloittanut Environ AVST A-vitamiinivoiteen käytön vähintään noin 3 viikkoa ennen Cool Peel -hoitoa
 • Jos hoidettavalle alueelle on tehty karvojenpoisto (esim. huulikarvojen poisto vahalla tai sokeroinnilla), niin hoito voidaan tehdä aikaisintaan viikon kuluttua toimenpiteestä.
 • Parranajosta on oltava kulunut vähintään neljä tuntia ennen kuorintaa
 • Ihon on oltava terve

Huomioi hoidon jälkeen:

 • Meikkiä voidaan käyttää kaksi tuntia hoidon jälkeen
 • Iho on ehdottomasti suojattava auringolta (SPF 50) noin 2 viikon ajan, jos aurinkoa ei voida välttää kokonaan
 • Saunaa/hikoilua on vältettävä vuorokauden ajan
 • Sarjahoidon aikana ei suositella kuorintakäsittelyjä kotona
 • Iho tarvitsee runsaasti kosteutta hoidon jälkeisinä päivinä
 • Älä puristele, hankaa äläkä ärsytä ihoa
 • Vältä karvanpoistokäsittelyjä kasvojen alueella noin 2 viikon ajan
 • Iho saattaa joissakin tapauksissa hilseillä muutama päivä hoidon jälkeen

Huomioi hoidon esteet:

 • Ärtynyt tai tulehtunut iho
 • Iho- ja bakteeritulehdukset (mm. herpes)
 • Ihottumaa hoitoalueella
 • Kasvojen laser-, valoimpulssi tai hiontahoidot äskettäin
 • Sädehoidot kasvojen alueelle
 • Akne ja muu (mm.kortisoni) ihoon vaikuttava lääkitys (6-12 kk lääkityksen loppumisen jälkeen)
 • Porfyria
 • Diabetes
 • Raskaus

Muut mahdolliset hoidon esteet tulevat esille ennen hoitoa täytettävässä esitietolomakkeessa.

Cool Peel kasvoille 79,00 €
Cool Peel kasvoille ja kaulalle 89,00 €
+ decolletee 35,00 €
+ perusnaamio 11,00 €
+ erikoisnaamio 19,00 €
+ matalateholaser tai LED-valohoito kasvoille 39,00 €
Sarjahoidot

Lue lisää ENVIRON -tuotteista: Environ®-tuotteet

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.

 

Etusivu / Environ® -erikoiskasvohoidot

YHTEYSTIEDOT

 • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
 • 0400-325 103
 • info (at) beautyzone.fi
 • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share