HydraFacial™-erikoiskasvohoidot

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa. HydraFacial™ on meillä!

Beautyzone toi palveluvalikoimaansa ensimmäisenä Kuopiossa uuden teknologian HydraFacial™ -hoidot vuonna 2012, joten kokemuksemme ja osaamisemme menetelmästä on monipuolinen. Hoitolassamme on kaksi HydraFacial™ -laitetta, joten myös kahden henkilön yhtäaikaiset hoidot ovat mahdollisia.

HydraFacial™

HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Menetelmä on kehittyneempi aste ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista, kuten mikrohionnasta tai timanttihionnasta.

Laitteessa on tehokas alipaineimu, jonka avulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla.

HydraFacial™in tehokkuus piilee sen patentoiduissa HydroPeel™ -hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen.

Hoitokärkien spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä tehoaineet saadaan syötettyä ihoon siten, että ne vaikuttavat iholla vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeenkin. Hoitotiivisteissä on käytetty ainoastaan turvallisiksi todettuja ainesosia.

Kertakäyttöisten HydroPeel™-hoitokärkien ansiosta hoito on hygieeninen, sillä jokaiseen hoitoon vaihdetaan omat hoitokärkensä. FDA- ja CE-hyväksytyn laitteen valmistaja on Edge System (Los Angeles).

 

HydraFacial™ Clean & Hydrate – kasvohoito 101,00 €
HydraFacial™-Deep Clean – syväpuhdistava kasvohoito 143,00 €
HydraFacial™ Anti-Age – kasvohoito 158,00 €
HydraFacial™ SkinTone –kasvohoito ihon värivirheisiin 158,00 €
Clean & Hydrate – hoito yläselälle 101,00 €
HydraFacial -sarjahoidot

Miten hoito tapahtuu?

Aluksi ihoa pehmennetään, puhdistetaan ja kuoritaan HydroPeel™-kärjillä. Puhdistuksessa käytetään Activ-4 –seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ-4 –seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo. Näiden lisäksi seerumi sisältää hiiva- ja merileväuutteita. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel™-kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa tyhjennetään musta- ja valkopäät. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään salisyylihappoa sisältävää Beta HD-seerumia. Salisyylihappo puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa.

Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet ovat tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Tällöin otetaan käyttöön Antiox+TM -seerumi, joka sisältää mm. runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineiden imeytyminen ihoon on tehokasta HydroPeel TM -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienten molekyylikokojen ansiosta.

Hoitoon voidaan helposti liittää lisäoptioina erityisesti ikääntymismuutoksiin käytettävä DermaBuilderTM -tehoseerumi, BritenlolTM -pigmenttimuutoksia vaalentava tehoseerumi ja/tai puhdistavat glykoli-/salisyylihapot, joiden yhdistämisellä HydraFacialTMin fyysisiin kuorintaominaisuuksiin saadaan erittäin hyviä tuloksia. Perinteisiin happokuorintoihin verrattuna iho toipuu HedrafacialTMin happokuorinnan jälkeen erittäin nopeasti.

Miltä hoito tuntuu ja kauanko se kestää?

Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta ja tuntuu puhtaalta, pehmeältä sekä kosteutetulta. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Pientä punoitusta voi esiintyä, mutta se tasoittuu yleensä n. 10-30 minuutin kuluttua. Hoidon jälkeen voi palata normaaleihin arkiaskareisiin tai mennä vaikkapa takaisin töihin. Hoidon nopeus mahdollistaa hoitokäynnin jopa ruokatunnilla. Kosteuttavan ja puhdistavan perushoidon hoitoaika on n. 35 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessä hoito noin 10 minuuttia pidempään.

Millaiselle ihotyypille hoito sopii?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa: epäpuhdasta ihoa, ”tukkoista” ihoa, hienoja pintaryppyjä ja juonteita, kirkastusta kaipaavaa ihoa, kiinteytystä kaipaavaa ihoa ja pigmenttimuutoksia. Miesasiakkaiden tulee huomioida, että parranajo tulee tehdä hoitoa edeltävänä päivänä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme asiakasta käymään hoidossa säännöllisesti.

Huomioitavaa hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää auringonsuojavoidetta (vähintään SPF 30) Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

Milloin HydraFacial –hoitoa ei voida tehdä?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä lisäoptiona käytettävää happoa myöskään imettäville henkilöille. Tietyt iho- ja perussairaudet (mm. aktiivinen herpes, psoriasis, tarttuvat ihosairaudet, vaikea akne, ekseemat, tyypin 1 diabetes ja HIV) ovat este hoidolle. Hoitoa ei tehdä myöskään asiakkaille, joilla on viimeisen vuoden sisällä ollut aknelääkitys tai muu ihoon vaikuttava lääkitys eikä silloin, jos hoidettavalle alueelle on kahden viikon sisällä tehty karvanpoistoja, tiettyjä kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja tai, jos iho on palanut auringossa. Pyydämme asiakasta täyttämään ennen hoitoa esitietolomakkeen, jossa käydään läpi muut tässä luettelemattomat esteet hoidolle.

 

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

 

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.

Etusivu / HydraFacial™-erikoiskasvohoidot

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share