Kestolakkaus

Kestolakkauksella saat huolettomat kynnet esim. matkalle, juhliin tai vaikkapa arkeasi piristämään!

Kestolakkaus on hyvä ratkaisu, kun halutaan huoliteltu ja kestävä kynsienlakkaus. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos halutaan vahvistaa omaa luonnonkynttä pitkäkestoisella lakkauksella, mutta ei haluta perinteisiä geelikynsiä.

Kestolakkausmenetelmä ei pidennä omaa kynttä, eikä sillä muuteta kynnen muotoa. Se on kuin kynsilakka, mutta kestävämpi. Kestolakkaus suojaa myös omaa kynttä tavallista kynsilakkaa huomattavasti paremmin. Lakkaus voidaan tehdä sormien- sekä varpaidenkynsiin.

Lakkapinta kovetetaan LED- tai UV-valolla, joka kuivattaa ja kovettaa pinnan välittömästi. Tämä säästää asiakkaan aikaa, koska lakkaa ei tarvitse kuivatella eikä varoa hoidon jälkeen. Kynnet ovat heti käyttövalmiit! Lakkauksen pysyvyys on yleensä noin 2-4 viikkoa.

Käytössämme on yhdysvaltalainen Cuccio Colour Veneer -neljännen sukupolven kestolakkaus-menetelmä. Cuccio Colour Veneer -kestolakat ovat 100% geeliä, joten niissä ei ole haihtuvia ainesosia kuten kynsilakoissa tai hybridilakoissa. Triple Pigmentation Technology – erityinen kolminkertainen pigmentointi takaa ainutlaatuisen peittävyyden, uskomattoman kiillon ja hyvän kestävyyden sekä lohkeilemattomuuden.

Kestolakkaukseen sisältyy: kynsien viilaus ja kynsinauhojen kevyt siistiminen ja kynsinauhaöljy.

Varpaiden kynsien kestolakkaukseen sisältyy: Tarvittaessa varpaiden kynsien lyhennys ja kynsinauhojen kevyt siistiminen.

Kestolakkaus yhdellä värillä 55,00 €
Ranskalainen lakkaus 65,00 €
Lakkauksen poisto 20,00 €
Lakkauksen poisto uuden lakkauksen yhteydessä 10,00 €
Parafiinihoito käsihoidon yhteydessä 29,00 €

Jalka- tai käsihoidon yhteydessä geelilakkaukset -10%

Mahdollisista koristeluista lisähinta n. 2-30 €

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / Kestolakkaus

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share