Medik8 medispa -kasvohoidot

Medikaaliset, tulokselliset ja hemmottelevat SPA-hoidot ilman laitteita kaikille ihotyypeille. Loistava hoito myös lahjaksi.

Medik8-kasvohoidot ovat medikaalisia spa-hoitoja, jotka perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin. Hoitovalikoimamme Medispa -hoidot ovat hemmottelevia ja tehokkaita kasvohoitoja, jotka sisältävät kasvo- ja decolletee-alueen hieronnan. Ihollesi sopiva hoito voidaan valita hoitolassa eli aikaa varatessasi sinun ei tarvitse tietää minkä Medispa – hoidon haluat. Kosmetologimme suosittelevat ihosi tarpeisiin sopivan hoidon.

Kaikkiin Medispa -hoitoihin sisältyy entsymaattinen kuorinta, mutta tarvittaessa voidaan valita myös mieto kemiallinen  -kuorinta eri veloituksella. Medispa – kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumit, kasvojen ja decolleteen hieronnan sekä kasvonaamion Huom! Beta – puhdistava kasvohoito ei sisällä hierontaa vaan hieronnan sijaan hoitoon sisältyy mekaaninen ihonpuhdistus. Myös muihin Medispa – hoitoihin voidaan lisätä ihon mekaaninen puhdistus eri veloituksella (+15,00 €). Ilmoita mahdollisesta ihonpuhdistustoiveestasi varauksen yhteydessä osataksemme varata sopivan mittaisen hoitoajan.

Red Alert -ihoa rauhoittava kasvohoito

Hellävarainen kasvohoito, joka sopii erityisesti herkälle ja mahdollisesti punoittavalle iholle. Hoitoaineet rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa sekä vahvistavat laajentuneita hiusverisuonia. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsyymikuorinta, tehoseerumit, hieronta sekä naamio.

Red Alert -ihoa rauhoittava kasvohoito 92,00 €
Kemiallinen kuorinta +30,00 €
Mekaaninen puhdistus + 15,00 €

Hydr8™ – tehokosteuttava kasvohoito

Tehokosteuttava kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erityisen hyvä kosteutta kaipaavalle iholle. Hoidossa käytettävä hyaluronihapposeerumi syväkosteuttaa ihoa sekä auttaa suojamaan ihon luonnollista rakennetta. Hoidon jälkeen iho on pehmeä, kosteutettu ja kuulakas. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, entsyymikuorinta, tehoseerumit, hieronta sekä naamio.

Hydr8™ - tehokosteuttava kasvohoito 92,00 €
Kemiallinen kuorinta +30,00 €
Mekaaninen puhdistus + 15,00 €

Radiance -C-vitamiini – kasvohoito

Kirkastava ja uudistava kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoidossa käytettävä tehokas, stabiili C-vitamiiniseerumi korjaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, entsyymikuorinta, tehoseerumit, hieronta sekä naamio.

Radiance -C-vitamiini - kasvohoito 92,00 €
Kemiallinen kuorinta +30,00 €
Mekaaninen puhdistus + 20,00 €

Elvyttävä Retinol – kasvohoito

Elvyttävä, kiinteyttävä ja heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle. Hoidossa käytettävä A-vitamiiniseerumi auttaa stimuloimaan kollageenituotantoa ja häivyttämään juonteita ja ryppyjä. Hoidon jälkeen iho on kirkkaampi ja nuorekkaamman näköinen. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, entsyymikuorinta, tehoseerumit hieronta ja naamio.

Elvyttävä Retinol - kasvohoito 92,00 €
Kemiallinen kuorinta +30,00 €
Mekaaninen puhdistus + 20,00 €

Beta – ihonpuhdistushoito

Syväpuhdistava kasvohoito joka sopii rasvaiselle ja sekaiholle. Hoito sopii myös tukkeutuneelle iholle ja lievään akneen. Hoitoaineet normalisoivat talineritystä ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, tehoseerumit ja naamio. Tähän hoitoon emme suosittele hierontaa.

Beta - ihonpuhdistushoito 92,00 €

Tietoa Medispa -hoitojen kuorinta-aineista

SuperFacial™

Ihoa kirkastava ja uudistava hapoton entsymaattinen kuorinta. Sisältää kahdeksan aktiivista vaikuttavaa ainetta. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. SuperFacial ™ -kuorinnalla ei ole palautumisaikaa. SuperFacial ™ -kuorinta sisältyy kaikkien Medispa – kasvohoitojen hintaan.

Mieto, kemiallinen kuorinta

Kevyt, entsyymikuorintaa tehokkaampi kemiallinen kuorinta. Kemiallinen kuorinta on pinnallisesti ihoa uudistava ja kirkastava. Se auttaa myös vaalentamaan hyperpigmentaatioita ja syväpuhdistaa epäpuhdasta ihoa. Kuorinnalla ei ole palautumisaikaa, mutta hoidon jälkeen iho voi hieman punoittaa. Yleensä mieto kuorinta ei aiheuta ihon kuoriutumista hoidon jälkeen. Kuorinnan jälkeen asiakas voi käyttää halutessaan meikkiä. Kemiallinen kuorinta voidaan lisätä Medispa -hoitoon SuperFacial ™ -entsyymikuorinnan asemasta +30,00 € lisähintaan.

Medik8 -tuotteet

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä koulutetuilla ihonhoidon ammattilaisilla. Medik8 -tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä. Kehitystyössä hyödynnetään bioteknologiaa. Tuotteet valmistetaan Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8:n käyttää tuotteidensa valmistuksessa erikoisteknologioita mm. kiraalisesti oikeaoppiset molekyylit, ajastettu kuljetinjärjestelmä ja luonnollinen liposomiteknologia.

 

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / Medik8 medispa -kasvohoidot

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share