OXYGENEO+™ JA TRIPOLLAR™ -radiofrekvenssihoidot

OxyGeneO+™ ja Tripollar™-teknologioilla kiinteyttä, elvytystä, kirkastusta! Tehokkaat patentoitujen teknologioiden hoidot ovat turvallisia, nopeita eivätkä vaadi toipumisaikaa.

Beautyzone on ottanut palveluvalikoimaansa ensimmäisenä kauneushoitolana Suomessa OxyGeneO+™ -kasvohoidot. Uuden teknologian OxyGeneO+™ /Tripollar ™ -radiofrekvenssihoidolla pystytään parantamaan ihon kiinteyttä, ryhdistämään kasvonpiirteitä, pehmentämään ryppyjä ja juonteita, kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa sekä vaalentamaan pinnallisia pigmenttimuutoksia.

OxyGeneO+™ -”3 in 1” -teknologia – kolme käsittelyä yhdellä hoidolla: ihon kuorinta, hapetus ja imeytys. Laitteessa on hoitopää, johon kiinnitetään luonnollisia ainesosia (sitruunahappo ja natriumkarbonaatti) sisältävä Capsugen™ -kapseli. Yhdessä iholle levitetyn hoitogeelin kanssa kapselin ainesosat saavat aikaan mikrokuplia, joiden hajotessa ihon pinnalla syntyy kuplivaa hiilidioksidia. Asiakas ei yleensä tunne hoitoa epämiellyttävänä, mutta tietyillä alueilla voi tuntua kuumotusta ja ”nipistelevää” tunnetta.

Runsaasti hiilidioksidia sisältävällä hoitoalueella aiheutuu fysiologinen reaktio, BOHRIN EFEKTI, jonka seurauksena alueen happitaso nousee, kudoksen solut imevät itseensä happea ja niiden aineenvaihdunta vilkastuu. Hapetetut solut pystyvät hyödyntämään geelin vaikuttavia ainesosia. Lisäksi hoitoalueen verenvirtaus lisääntyy ja alueella on enemmän hapekasta verta, mikä parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa.

Korkeat hiilidioksiditasot hoitoalueella stimuloivat happipitoisuuden nousua. Mittaustulokset osoittavat hiilidioksidin määrän lisääntyvän hoitoalueella välittömästi hoidon jälkeen, kun taas happimäärä lisääntyy merkittävästi 15 minuuttia hoidon jälkeen.

OxyGeneO+™ -hoidossa hoitoaineet valitaan asiakkaan toiveen sekä ihotyypin mukaan. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa:

  • NeoRevive-kasvohoitoa suositellaan ikääntymismuutoksiin. Hoitoaineet sisältävät mm. hyaluronihappoa sekä retinolia.
  • NeoBright-kasvohoito kirkastaa ja vaalentaa ihoa. Hoitoa suositellaan tasoittamaan ihon epätasaista väriä sekä auringon vaurioittamalle iholle. Hoitoaineet sisältävät mm. kojic- ja atsealiinihappoa, hyaluronihappoa sekä retinolia.

Tripollar™ -radiofrekvenssihoidot

Radiofrekvenssi eli radiotaajuushoito on turvallinen ja kivuton hoitomuoto. Hoitoa suositellaan veltostuneen ihon tehokiinteytykseen ja kasvonpiirteiden ryhdistämiseen. Tripollar™ -käsittely nostaa kudoksen lämpötilaa noin +41 asteeseen. Asiakas tuntee yleensä lämpövaikutuksen miellyttävänä ja rentouttavana eikä kipua esiinny. Hoidon aikana käsitellään kasvot sekä kaula. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Hoidon välittömänä vaikutuksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho napakoituu. Sarjahoidoilla saadaan fibroblast -solujen toiminta aktivoitumaan, jolloin kollageenin muodostus lisääntyy ja iho kiinteytyy. Hoito parantaa myös ihon pintaverenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

Tripollar™ RF -teknologia -kolmannen sukupolven radiotaajuus (RF). Radiotaajuutta on käytetty lääketieteellisissä laitteissa jo yli 75 vuotta. Viimeisen vuosikymmenen aikana RF:stä on tullut avainteknologiaa esteettisessä lääketieteessä. Tripollar™ RF-teknologia on turvallisin ja miellyttävin RF-käsittely, joka johtaa radioaaltoja ihoon kolmen tai useamman elektrodin kautta. Aikaisemmat radiotaajuuteen perustuvat teknologiat ovat olleet joko yksinapaisia (Mono-Polar tai kaksinapaisia Bi-Polar). Tripollar™ -teknologian avulla energia saadaan kohdistettua hoitoalueelle kontrolloidusti ja kivuttomasti eikä ihoa tarvitse viilentää. Vanhempien RF-teknologian laitteissa asiakas on saattanut tuntea liian voimakasta lämmön tunnetta ja kipua.

Tripollar™ RF-hoitopäässä on lämpösensori, joka varmistaa turvallisen hoidon ilman ylikuumenemista. Hoidossa käytetään 1 MHz radiotaajuutta, joka on turvallinen ja tehokas taajuus kollageenituotannon aktivoimiseen. Hoito on miellyttävä ja asiakas tuntee hoidon aikana lähinnä vain lämmön tunnetta iholla.

OxyGeneO+™/Tripollar™ -yhdistelmähoito kasvoille 141,00 €
Matalateholaserkäsittely hoidon yhteydessä +39,00 €
OxyGeneO+™/Tripollar™ -sarjahoidot
OxyGeneO+™ -kasvohoito 91,00 €
OxyGeneO+™ -sarjahoidot
Tripollar™ -RF-kasvohoito 98,00 €
Matalateholaserkäsittely hoidon yhteydessä +39,00 €
Tripollar™ -RF -sarjahoidot

Huomioitavaa ennen hoitoja

Emme tee hoitoa raskaana oleville emmekä imettäville henkilöille. Hoidettavan alueen tulee olla terve (ei mm. herpes, ihottumat, haavaumat, palovammat, auringonpolttamat, aktiivinen akne, ihotulehdukset tms.) Hoitoalueella ei saa olla metallia (Tripollar™ -radiofrekvenssihoito). Jos asiakkaalle on tehty kasvojen alueen injektiohoitoja tai muita esteettisiä/kirurgisia toimenpiteitä lähiaikoina tai asiakkaalla on vakava perussairaus, pyydämme asiakasta konsultoimaan hoitavaa lääkäriä. Yleisimmistä injektiohoidoista (täyteaineet, botuliini) tulee olla 2-3 viikkoa aikaa ennen kuin hoito voidaan tehdä. Syöpä, syöpähoidot, hoitamaton diabetes, kasvojen alueen psoriasis, sydänsairaudet ja ihoon vaikuttavat lääkitykset (mm. aknelääkitys, sisäinen kortisonilääkitys, A-vitamiinilääkitys) ovat este hoidolle. Esim. aknelääkityksen lopettamisesta tulee olla puoli vuotta ennen kuin hoitoja voidaan tehdä.

Hoidon jälkeen

Emme suosittele saunomista saman vuorokauden aikana. Suosittelemme aurinkosuojan käyttöä hoidon jälkeen.

 

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / OXYGENEO+™ JA TRIPOLLAR™ -radiofrekvenssihoidot

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share