Quattro –erikoiskasvohoidot ja PDT/LED -valohoidot

Caretech Quattro -erikoishoidot

Monipuolinen hoitokokonaisuus, joka voidaan räätälöidä asiakkaan toiveen ja ihon tarpeen mukaan. Hoitomuotoina ovat timanttimikrohionta, LED/PDT-valohoito sekä kylmäotsonikäsittey. Tietyt hoitomuodot ovat myös yhdistettävissä muihin laitekäsittelyihin mm. kiinteyttävään radiofrekvenssihoitoon. Hoidot sopivat pääsääntöisesti kaikille ihotyypeille.

Quattro 3:1 -erikoishoito kasvoille

Tehokas 3:1 hoitokokonaisuus, joka kuorii, kirkastaa, kosteuttaa ja elvyttää ihoa sekä parantaa ihon väriä. Hoitoon sisältyy timanttimikrohionta, LED/PDT -valohoito, kylmäotsonikäsittely ja naamio.

Timanttimikrohionta kuorii, uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Kivuttomassa LED/PDT -valohoito- osuudessa kohdistetaan optimaalinen aallonpituus suoraan hoidettavaan alueeseen. Valittavana on seitsemän väriä/väriyhdistelmää ihon tarpeen mukaan. Kylmäotsonikäsittely tasoittaa ihon väriä ja rauhoittaa ihoa. Naamio valitaan ihon tarpeen mukaan.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille!

Quattro 3:1 -erikoishoito kasvoille 135,00 €

Quattro 2:1 -ihonpuhdistushoito

Hoito sisältää kevyen timanttimikrohionnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kylmäotsonikäsittelyn ja naamion.

Quattro 2:1 -ihonpuhdistushoito 105,00 €
Hoitoon voidaan lisätä PDT/LED -valohoito + 39,00 €

Quattro -pikakaunistaja

Timanttimikrohionta, PDT/LED -valohoito ja naamio

Quattro -pikakaunistaja 109,00 €

Quattro -kiinteyttävä hoito

Radiofrekvenssihoito sekä PDT/LED- valohoito ja naamio

Quattro -kiinteyttävä hoito 149,00 €

PDT/LED -valohoito

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja.

LED/PDT -laitteella voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja ruusufinni) sekä valovaurioita. Hoito nopeuttaa myös ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen (esim. kemiallisten kuorintojen jälkeen).

Erivärisillä valoilla on eri aallonpituus ja ne vaikuttavat ihossa eri tavoin. Esimerkiksi punainen valo lisää kollageenituotantoa ja nopeuttaa solujen kasvua, keltainen stimuloi lymfatoimintaa sekä rauhoittaa punotusta ja sinisen valon antibakteeriset ominaisuudet hoitavat epäpuhdasta ihoa.

Laitteella voidaan hoitaa kaikenikäisiä ja kaikkia ihotyyppejä. Hoito on hellävarainen, kivuton ja tehokas eikä se vaurioita ihoa, soluja tai kudosta. LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Hoitoja suositellaan sarjahoitona 1-3 kertaa viikossa n. 6-8 kertaa.

PDT/LED-valohoito ja naamio 85,00 €
Muiden kasvohoitojen yhteydessä +39,00 €

6 x Hoitosarja -10%. Sarjahoitoetu hyvitetään kokonaan viimeisen hoitokerran hinnassa.

LED-valohoitojen vasta-aiheet

  • Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Varmista lääkityksesi sopivuus apteekista tai lääkäriltäsi ennen hoitoon tuloa
  • Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi
  • Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti)
  • Epilepsia
  • Tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet, kuten mäkikuisma
  • Raskaus ja imetys

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / Quattro –erikoiskasvohoidot ja PDT/LED -valohoidot

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share