Ripsien kestotaivutus ja kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien- ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan näyttävyyttä silmiin ja ryhtiä katseeseen. Värjäykset kestävät keskimäärin noin 3-4 viikkoa. Öljymäiset ihonhoitotuotteet, ihon rasvaisuus sekä auringossa oleilu nopeuttavat värjäyksien haalistumista. Kulmakarvoihin värjätään asiakkaan toivoma tummuus. Värivalikoimastamme löytyvät sopivat värit myös erittäin vaaleille kulmakarvoille. Kulmakarvojen värjäyksellä saadaan tarvittaessa myös peitettyä harmaita karvoja. HUOM! Emme tee kestovärjäyksiä alle 16-vuotiaille henkilöille.

Varaamme ripsien ja kulmien kestovärjäykseen aikaa n. 30-45 min. Värjäykset voidaan tehdä myös muiden hoitojen yhteydessä. Kulmakarvojen kestovärjäys sisältää aina kulmien muotoilun ellei asiakas tosin halua.

Kestoväri ripset ja kulmat (sis. kulmien muotoilun) 44,00 €
Kasvohoidon yhteydessä 30,00 €
Kestoväri ripset 20,00 €
Kasvohoidon yhteydessä 17,00 €
Kestoväri kulmat (sis, muotoilun) 30,00 €
Kasvohoidon yhteydessä 22,00 €
Kestoväri kulmat (pelkkä väri) 18,00 €
Kasvohoidon yhteydessä (pelkkä väri) 14,00 €
Kulmien muotoilu käytetyn ajan mukaan 22-45 €

Ripsien kestotaivuksella kauniisti kaartuvat ripset!

Ripsien kestotaivutuksella saadaan kauniisti ylöspäin kaartuvat ripset.Tämä tekee ripsentaivuttajien käytön tarpeettomaksi. Käsittely on näyttävimmillään noin 1,5-2 kuukauden  ajan mutta ripsissä on useimmiten kaarevuutta vielä sen jälkeenkin.

Ylöspäin kaartuvat ripset kohottavat, avaavat ja kirkastavat katsetta. Ripset näyttävät tuuheammilta 
sekä pidemmiltä kaartuessaan ylöspäin. Käsittelyllä saadaan myös erityisen jäykät ja suorat ripset kaartumaan kauniisti.

Taivutuksen viimeistelee ripsien kestovärjäys, joka sisältyy aina ripsien taivutuksen hintaan. Kestotaivutusta/kestovärjäystä varten varataan aikaa noin 60 -75 minuuttia.

Kestotaivutuksen yhteydessä voidaan haluttaessa muotoilla sekä värjätä kulmakarvat. Oikeanlaisella kulmakarvojen muodolla saadaan ”kehykset silmille” ja se saa yhdessä taivutusten kanssa aikaan ”kohotuksen” koko silmänseudulle edullisesti ja ilman 
kirurgisia toimenpiteitä.

Käytämme Beautyzonessa pääsääntöisesti uudempaa tekniikkaa, jossa ripset ”nostetaan” silikonimuotille. Tarvittaessa voimme käyttää myös vanhempaa tekniikkaa eli ns. ripsipermanenttia, missä ripset käännetään rullan päälle silikonimuotin sijasta.

Ripsien kestotaivutus (sis.ripsien kestovärjäys) 91,00 €

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / Ripsien kestotaivutus ja kestovärjäykset

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share