Vartalohoidot

Ota hetki aikaa itsellesi! Valitse joko kuorinnan ja hieronnan sisältävä hemmotteleva vartalohoito suklaa- tai appelsiini -hoitotuotteilla tai ihanan rentouttava laavakivihieronta! Mikäli haluat hemmottelua päästä varpaisiin, valintasi on RoseRelax- hemmotteluhoito.

Ihanat vartalohemmottelut

 Sulje silmäsi ja lähde hetkeksi valkoisille hiekkarannoille, palmujen katveeseen ja kristallinkirkkaan veden äärelle. Tule levähtämään ja hemmottelemaan itseäsi tunnelmalliseen hoitohoitohuoneeseemme. Voit valita herkullisen suklaisen tai pirteämmän appelsiinisen hemmotteluhoidon. Hurmaava suklaa ja raikas appelsiini vievät sinut kauaksi arjen kiireistä. Hoidon aluksi tehdään hemmotteleva Ongkara Spa -vartalokuorinta. Iho tuntuu kuorinnan jälkeen pehmeältä, näyttää kirkkaalta ja hyvinvoivalta. Kuorinnan jälkeen saat nauttia ihanan rentouttavasta hieronnasta, joka tehdään ihoa hoitavalla suklaa tai appelsiini -vartaloöljyllä. Öljyjen lumoavan eksoottiset tuoksut hemmottelevat aisteja samalla, kun niiden hoitavat aineet hellivät ihoasi. Öljyjen ainutlaatuinen koostumus tekee ihostasi silkinpehmeän.

Kokovartalohoito 95,00 €
Selän alueen hoito 69,00 €
Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / Vartalohoidot

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info AT beautyzone.fi

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share