Vartalohoidot

Ihanat vartalohemmottelut

Ota hetki aikaa itsellesi! Valitse joko kuivaharjauksen ja hieronnan sisältävä hemmotteleva vartalohoito suklaa- tai appelsiini -hoitotuotteilla tai ihanan rentouttava laavakivihieronta!

Suklaa- tai appelsiinihoito vartalolle

Sulje silmäsi ja lähde hetkeksi valkoisille hiekkarannoille, palmujen katveeseen ja kristallinkirkkaan veden äärelle. Tule levähtämään ja hemmottelemaan itseäsi tunnelmalliseen hoitohoitohuoneeseemme. Voit valita herkullisen suklaisen tai pirteämmän appelsiinisen hemmotteluhoidon. Hurmaava suklaa ja raikas appelsiini vievät sinut kauaksi arjen kiireistä.

Hoidon aluksi tehdään ihon kuorinta kuivaharjaamalla. Iho tuntuu kuivaharjauksen jälkeen pehmeältä ja sileältä. Kuivaharjauksen jälkeen saat nauttia ihanan rentouttavasta klassisesta, lempeästä hieronnasta, joka tehdään ihoa hoitavalla suklaa tai appelsiini -vartaloöljyllä. Öljyjen lumoavan eksoottiset tuoksut hemmottelevat aisteja samalla, kun niiden hoitavat aineet hellivät ihoasi. Öljyjen ainutlaatuinen koostumus tekee ihostasi silkinpehmeän.

Kokovartalohoito 95,00 €
Selän alueen hoito 69,00 €

Laavakivihieronta

Rentouttava laavakivihieronta hemmottelee kehoa ja mieltä. Hemmotteleva öljy ja lämpimät kivet mm. helpottavat lihasjännityksiä sekä tehostavat aineenvaihduntaa. Laavakivihieronta vaikuttaa stressiä laukaisevasti ja se onkin erinomainen hemmottelun ja rentoutuksen hetki kiireisen arjen keskelle. Tämä hoito on myös loistava lahjaidea läheiselle. Voit valita 35 minuuttia kestävän selän alueen tai 75 minuuttia kestävän kokovartalon hoidon.

 

Kokovartalohoito 90,00 €
Selän alueen hoito 65,00 €

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / Vartalohoidot

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share