Tuotteet

Käytämme hoidoissa ja myymme vain korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja. Hoidoissa käytämme mm. Enrviron®, Dermapen dermaceuticals, HydraFacial™, Gerard’s, Pandhys™, BD Medical  FusionMeso sekä Medik8 -tuotteita.

Asiakkaiden kotihoitoon tarkoitetut ihonhoitosarjamme ovat Fusion Meso,  BD Medical sekä Environ®. Tuotteita voi noutaa hoitolasta. Voimme pyydettäessä toimittaa myös Matkahuollon kautta.

Kolmen hoitosarjan valikoimastamme löydämme varmasti jokaiselle asiakkaalle sopivat tuotteet kotikäyttöön.

Envrion®

Plastiikkakirurgi Des Fernandesin kehittämä A-vitamiiniin perustuva ihonhoitosarja. Sarjaa saavat käyttää/myydä vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Toisin kuten tavallista itsehoitokosmetiikkaa, Environia ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista tai taxfreestä. Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista. Meillä on vuosien kokemus Environ® -tuotteista ja hoidoista sekä huomattavan  iso joukko tyytyväisiä, säännöllisiä Environ –kotihoitotuotteiden käyttäjiä.

Tutustu tästä Environ –tuotevalikoimaamme.

Fusion Meso

Fusion Meso on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki esteettisten lääketieteen ja ihonhoitotuotteiden valmistajana. Kaikki tuotteet valmistetaan korkeimmilla laatu-, turvallisuus- ja valvontastandardeilla. Tuotteissa käytetään kliinisesti todistettuja vaikuttavia aineita huomattavasti suurempia pitoisuuksina kuin tavanomaisessa kosmetiikassa ja valikoituja koostumuksia maksimaalisen tehokkuuden ja hoitavan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Tehokkaat ja turvalliset kotihoitotuotteet sisältävät parhaita vaikuttavia ainesosia, jotka ovat johdettu esteettisestä lääketieteestä mm. kasvutekijät, peptidit ja ristiin linkitetty hyaluronihappo, pienimolekyylinen hyaluronihappo ja vitamiinit. Löydät valikoimastamme tehokkaat FUSION MESO -erikoistuotteet vaativalle iholle! Tuotesarjasta löytyy useita erikoistuotteita.

Tutustu tästä Fusion Meso -tuotteisiin!

BD Medical

Tehokasta ja laadukasta ihonhohoitoa kotimaisilla tuotteilla!  Täysin vegaaniset ja vähintään 90 % luonnolliset tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Avainlippumerkki on tae suomalaisesta laatutyöstä. Tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä raaka-aineita eikä tuotteita testata eläimillä. Ihonhoitosarjasta löytyy hoitotuoteet kaikille ihotyypeille -myös herkälle ja atooppiselle iholle.

Suurin osa tuotteista on pakattu 100% kierrätettäviin muovipakkauksiin. Kätevät airless -pullot ovat hygieensiä ja tuotteet saadaan käytettyä viimeistä pisaraa myöten.

Aktiiviainesosina tuotteissa ovat mm. retinoli, hyaluronihappo, 20 % C-vitamiini, prebiootit sekä Stemcell -kantasoluyhdiste.

Tutustu BD Medical -tuotteisiin: BD MEDICAL -ihonhoitotuotteet

Etusivu / Tuotteet

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share