A-vitamiinhoitoa iholle nyt -20%

A-vitamiinhoitoa iholle nyt -20%

Beautyzone täyttää pian 8 vuotta! Tässäpä teille ensimmäinen synttäritarjouksemme! Nyt pääsette ilahduttamaan ihoanne tehokkaalla A-vitamiinihoidolla ulkoisesti sekä sisäisesti -20 % etuhinnalla.

Ostaessasi Environ AVST -A-vitamiinivoiteen sekä Advanced Nutrition Plus Skin Vitamin A -vitamiinikapselit saat YHTEISHINNASTA -20% alennuksen.

Vitamiinikapseleilla pärjäät 2 kuukautta ja voiteella suunnilleen saman verran (riippuen tietysti miten innokkaasti painelet pumppupulloa).

A-vitamiini on tutkitusti ja todistetusti ihon hyvinvointia parantava vitamiini. Nämä kaksi tuotetta ovat erinomainen parivaljakko yhdessä.

Meillä on näitä etutuotteita rajoitetusti ja myymme niitä niin kauan kunnes ne loppuvat:)Tarjous päättyy viimeistään 23.11.2019. Arvioimme, että viikossa-kahdessa ovat loppuneet, joten nyt kipin kapin noutamaan varaston täydennystä.

Jos et vielä ole kokeillut A-vitamiinihoitoa, niin tule ihmeessä tutustumaan tuotteisiin. Kanta-asiakaspisteitä ropisee näistäkin etuhintaisista ostoksista.

Environ AVST 50 ml 1-3 vitamiinivahvuudet yksittäin ostettuna 59,50 €
Environ AVST 50 ml 4-5 vitamiinivahvuudet yksittäin ostettuna 67, 00 €
Advanced Nutrition Skin Vitamin A 60 kpl yksittäin ostettuna 29,15 €
Etusi 17,75 € tai 19,25 €.

Lisätietoja tuotteista löydät täältä: Tuotteet

Tags:

Etusivu / ajankohtaista / A-vitamiinhoitoa iholle nyt -20%

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share