Hehkuva, kaunis iho! Ravintolisät tukemaan ulkoista ihonhoitoa

 Ravitse ihoasi sisäisesti, käy tuloksellisissa hoitolahoidoissa ja käytä tehokkaita hoitovoiteita.
Muista säännöllisyys!

Advance Nutrition Programme™– tuotteet ovat korkealuokkaisia ihon luonnonravinteita tukemaan ulkoista ihonhoitoa sekä kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tutkitut, eettisesti valmistetut tuotteet hoitavat ihoa sisäisesti – alueelle jonne hoitovoiteet eivät ulotu.

Sisäinen ihonhoito toimii solutasolla – sisältä ulospäin

Ihonhoidon kulmakivet ovat aina olleet ja ovat edelleen: laadukkaat hoitovoiteet, ulkoilu, terveet elämäntavat sekä riittävä lepo. Saatamme unohtaa ihonhoidossamme erittäin tärkeän osan -ravinnon. Vaikka hoitaisimme ihoamme ahkerasti ulkoisesti, ilman tärkeitä öljyjä, vitamiineja ja mineraaleja emme välttämättä pääse maksimaaliseen tulokseen.

Aina emme välttämättä saa päivittäisestä ravinnostamme kaikkea mitä ihomme tarvitsee pysyäkseen kauniina ja kimmoisana. Uskomme, että näiden raaka-aineiden määrä sekä laatu Advance Nutrition Programme™-tuotteissa riittää käänteentekeviin tuloksiin ihonhoidon päivittäisissä rutiineissa yhdessä hyvän ulkoisen ihonhoidon kanssa.

Sisäinen ihonhoito perustuu monipuoliseen, terveelliseen ravintoon. Marjat, pähkinät, hyvät rasvat ja hiilihydraatit ovat hyvän ruokavalion perusta.

Advance Nutrition Programme™– tuotteita on saatavana Kuopiossa vain Beautyzonesta. Olemme valinneet tuotteet lähtökohtaisesti niin, että sisäinen ihonhoito tukee  hoitolahoitojamme sekä edustamaamme  Environ -A-vitamiiniin pohjautuvaa tuotesarjaa.  Tuotevalikoimamme tuotteet ovat valittu tukemaan nimenomaan IHON hyvinvointia.

Advance Nutrition Programme™ on osa International Institute for Anti-Ageing (iiaa) toimintaa. IIAA on esimerkillinen ihonhoitoon keskittynyt yritys, jossa uskotaan, että ravitsemalla ihoa korkealaatuisilla lisäravinteilla sisältäpäin ja hoitamalla tulosta tuovilla hoitotuotteilla, saadaan iho näyttämään kauniilta sekä terveeltä. Englantilainen yritys iiaa ( International Institute for Anti-Ageing) kehittää sekä valmistaa Advance Nutrition Programme™-tuotteet.

Advanced Nutrition Programme™ – tuotteilla ei ehkäistä, hoideta, diagnosoida eikä paranneta mitään sairauksia.

Beautyzonen tuotevalikoima

Skin Vitamin A   -pakkaus 60 kpl hinta 29,15 €

A- ja D-vitamiinit auttavat ihoasi voimaan hyvin!

Hyödyt

A- ja D-vitamiinit ovat iholle tärkeitä vitamiineja. A-vitamiinin riittävä saanti ylläpitää ihon terveyttä ja vahvistaa samalla luustoa ja lihaksia. Nauti kapseli päivässä helposti liukenevaa A-vitamiinia. Näin iho saa elintärkeää ravintoa sisältäpäin!

A-vitamiini edistää ihosolujen kasvua sekä uusiutumista, suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta muutoksilta, lisää kollageenin tuotantoa sekä glukosamiineja, tasoittaa talirauhasen liikatoimintaa, parantaa ihon vastustuskykyä sekä ihon verenkiertoa. D-vitamiini antaa suojaa sekä uudistaa ihoa ja parantaa ihosolujen kasvua, korjaantumista ja aineenvaihduntaa.

Suositusannos: Yksi A-vitamiinikapseli kerran päivässä ruokailun yhteydessä. Ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, synteettisiä väri/makuaineita Sopii vegaaneille.

Vaikuttavat ravintoaineet

A-vitamiini

A-vitamiinin on todettu lisäävän keratiinin tuotantoa sekä sen on myös todettu auttavan iho-ongelmiin. (McCullough, Northrop-Clewes and Thurnham, 1999) (Tei et al., 2000) A-vitamiinin puute saattaa lisätä keratiinin kasvua, aiheuttaen keratiinin liikatuotantoa. (Murray and Pizzorno, 2012)

A-vitamiinin hyväksytyt terveysväitteet

  • A-vitamiini edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa
  • A-vitamiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
  • A-vitamiini edistää ihon pysymistä normaalina
  • A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • A-vitamiini osallistuu solujen erilaistumisprosessiin

D-Vitamiini

D-vitamiini tukee immuunijärjestelmää sekä solujen jakautumista. Vitamiinit A- ja D yhdessä edesauttavat ihon terveyttä.  Siksi nämä ihon supervitamiinit ovat yhdistetty samaan valmisteeseen. A-vitamiini on tunnetusti tärkein vitamiini ihon terveyteen, mutta yli 90% naisista ei saa sitä riittävästi. Englannissa on myös todettu, että noin 80 % väestöstä ei saa ravinnostaan riittävästi D-vitamiinia. Lisäämällä A- ja D-vitamiinin saantia ylläpidät ihon, lihasten sekä luuston terveyttä. Huom! A-vitamiinia ei suositella raskaana oleville, sitä suunnitteleville, eikä imetyksen aikana. Katso lisää käyttöohjeet -linkistä.

Skin Vitamina A, A- ja D-vitamiiniravintolisä/ kosttillskott med vitamin A och vitamin D:

-täyteaineet: selluloosa ja trikalsiumfosfaatti, kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), A-vitamiini, paakkuuntumisenestoaineet: piidioksidi ja magnesiumstearaatti, D-vitamiini, kapselin väriaine: titaanidioksidi

-fyllnadsmedel: cellulosa och trikalsiumfosfat, kapselns skal (hydroxipropylmetylcellulosa), A-vitamin, klumpförebyggande medel: kiseldioxid och magnesiumstearat, D-vitamin, kapselns färgämne: titandioxid

Skin Vitamin A 1 valkoinen kapseli sisältää/1 vit kapsel innehåller:

A -vitamiinia/Vitamin A 2500iu | 740μg | 93% NRV
D -vitamiinia/Vitamin D 200iu | 5μg | 100% NRV

NRV=ravintoaineen päivittäisen saannin vertailuarvo (Nutrient Reference Value)/referensvärde för näringsintag (Nutrient Reference Value)

Suositeltava vuorokausiannos

Nauti 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä tai terveydenhuollon ammattilaisen erillisen ohjeen mukaan.

Rekommenderad dalig dos

Ta 1 kapsel per dag i samband med måltid eller enligt ordination från hälsovårdspersonal

Huomioitavaa

Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta ellei lääkäri toisin määrää. Keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa ennen käytön aloittamista, jos sinulla on terveydenhuollon seurantaa vaativa sairaus. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää

Observera

Använd inte produkten om du är gravid eller planerar att bli gravid, såvida inte din läkare ordinerar annat. Rådgör med din läkare innan du tar ett kosttillskott om du har en sjukdom som kräver observation av hälso- och sjukvården. Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Den rekommenderade dagliga dosen får ej överskridas.

Skin Omegas+  -pakkaus 60 kpl hinta 40,75 €

A-vitamiini yhdessä Omega 3 sekä Omega 6 öljyjen kanssa ovat täydellinen lisä ihonhoidon rutiineihin.

Maksimaalinen määrä EPA (Omega 3), sekä GLA (Omega 6 helokkiöljystä) ovat avainasemassa ihon terveydelle.

Skin Omegas+ auttaa estämään ihon tulehduksia sekä lisäämään ihon kimmoisuutta. Tuotetta suositellaan erityisesti kuivalle ja tulehdusherkälle iholle.

Skin Omegas+ valmistetaan maailmanlaajuisesti tunnetussa, ensiluokkaista kalaöljyä tuottavassa Epax-yhtiössä kestävän kehityksen periaatteella. Epax-yhtiöllä on Friend of the Sea- sertifiointi, joten voit olla varma, että omega 3 saadaan ympäristöä, ja erityisesti meriä suojellen. EPAX -tuotteet täyttävät maailmanlaajuisesti merien suojeluksesta vaadittavat standardit.

Skin Youth Biome™  pakkaus 60 kpl hinta 78,20 €

Hyvinvoiva vatsa -kaunis iho

Tasapainossa oleva mikrobikasvusto on yhteydessä hyvään terveyteen sekä tärkeänä osana sisäisen ihonhoidon rutiinia.  Skin Youth Biome™ sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän erityisesti ihon hyvinvointiin tarkoitettuja hyödyllisiä bakteerja. Kapselit sisältävä 5 miljardia aktiivista bakteeria, jotka koostuvat neljästä tutkitusta ja rekisteröidystä mikro-organismikannasta (tukevat immuniteettia ja suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä).

Skin Youth Biome™ sisältää myös kollageenin muodostumista edistävää C-vitamiinia. Tämä erityinen yhdistelmä eläviä, hyviä, hyödyllisiä bakteereja ja C-vitamiinia eivät ainoastaan tue ja ylläpidä suoliston normaaliflooraa vaan edesauttavat ihoa pysymään kauniina ja nuorekkaana.

Hyödyt

Tukee suoliston flooraa, vahvistaa ihon suojakerrointa sekä kollageenin muodostusta (C-vitamiini), kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Vatsan hyvinvointi on sisäisen ihonhoidon alku.

Suoliston normaaliflooran tasapaino vaikuttaa myös ihon hyvinvointiin. Mikäli mikrobiomin monimuotoisuus vähenee, se voi aiheuttaa erilaisia sairauksia, kuten väsymystä, immuniteetin heikentymistä, tulehduksia sekä ihomuutoksia. Ihon ennenaikainen ikääntyminen voi myös olla merkki siitä, että suolisto ei voi hyvin.

Erityistä

Kapseleita ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. Aktiiviset bakteerit ovat pakattu kasvikuiduista valmistettuun kapseliin sekä yksittäisiin alumiinikupliin tuoreuden takaamiseksi.

Skin Youth Biome™- maitohappobakteeri- ja C-vitamiinivalmiste, ravintolisä/ mjölksyrbakterie- och C-vitaminpreparat, kosttillskott:

-Mikro-organismiyhdistelmä (Lactobacillus rhamnosus GG, Pediococcus acidilactici HA-524, Bifi dobacterium longum Rosell-175, Lactobacillus reuteri HA-188)
(sisältää soijaa, maitoa), kasviperäinen kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), C-vitamiini, paakkuuntumisenestoaine
(kasviperäinen magnesiumstearaatti), perunatärkkelys. Gluteeniton, ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai aromeja.

-Mikroorganismkomplex (Lactobacillus rhamnosus GG, Pediococcus acidilactici HA-524, Bifi dobacterium longum Rosell-175, Lactobacillus reuteri HA-188)
(innehåller soja, mjölk), vegetabiliskt kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), C-vitamin, klumpförebyggande medel (vegetabiliskt magnesiumstearat), potatisstärkelse.
Glutenfri, fri från konstgjorda färgämnen och aromer.

Skin Youth Biome™ 1 kapseli sisältää/1 kapsel innehåller:

C -vitamiinia/C-vitamin 12mg | 15% NRV

5 miljardia mikro-organismia (5×10ˆ9 cfu*)/5 miljarder mikroorganismer (5×10ˆ9 cfu*):

Lactobacillus rhamnosus GG®
Pediococcus acidilactici, HA-524®
Bifi dobacterium longum, Rosell®-175
Lactobacillus reuteri, HA-188

NRV=ravintoaineen päivittäisen saannin vertailuarvo (Nutrient Reference Value)/referensvärde för näringsintag (Nutrient Reference Value)

*cfu=colony forming unit, pesäkkeitä muodostava yksikkö

Suositeltava vuorokausiannos

Nauti 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Rekommenderad dalig dos

Ta 1 kapsel per dag i samband med måltid.

Huomioitavaa

Keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa ennen käytön aloittamista, jos sinulla on terveydenhuollon seurantaa vaativa sairaus. Ei pienten lasten ulottuville eikä näkyville. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista
ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja.

Observera

Rådgör med din läkare innan du tar ett kosttillskott om du har en sjukdom som kräver observation
av hälso- och sjukvården. Förvara utom räck- och synhåll för små barn. Den rekommenderade dagliga dosen får ej överskridas. Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.