Huippusuosittuun HYDRAFACIAL -hoitoon saatavana nyt uutuuksia!

Supersuosittu HydraFacial -kivuton ihonpuhdistushoito on saanut uusia lisäoptioita. Olemme aloittaneet HydraFacial PERK -hoidot huulille sekä silmienympärille. Lisäksi voit valita hoitoa tehostamaan koneellisen lymfahoidon. Käy tutustumassa uusittuihin hoitoprotokolliin ja lisäoptioihin täältä HydraFacial™ -kasvohoidot sekä PERK™ -hoidot silmienympärillle ja huulille

 

Etusivu / ajankohtaista / Huippusuosittuun HYDRAFACIAL -hoitoon saatavana nyt uutuuksia!

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share