Tervetuloa Beautyzonen lahjakorttitilaukseen!

Voit tilata lahjakortin alla olevalla lomakkeella. Perinteinen lahjakortti postitetaan tilaajalle tai haluttaessa suoraan lahjansaajalle. Lahjakortissa on tilaa lyhyelle tervehdystekstille. Voit myös valita tulostettavan lahjakortin, joka toimitetaan tilaajan sähköpostiin. Perinteisen lahjakortin toimitusmaksu postitse on 5,00 € . Tulostettavasta, sähköisestä lahjakortista toimitusmaksua ei peritä. Tulostettava lahjakortti toimitetaan PDF-tiedostona.

Lahjakortin voi ostaa haluamalleen palvelulle tai haluamalleen summalle.

Näin tilaat lahjakortin

Täytä alla olevan lomakkeen kentät huolellisesti. Asia hoituu nopeiten, jos kopioit OP:n  tilinumeromme ja maksat lahjakortin summan tilillemme (huomioi kuitenkin pankkien välinen siirtoaika). Kirjoita viitekenttään lahjakortti ja mahdollinen toimitusmaksu perinteisestä lahjakortista eli esim. Lahjakortti 50 euroa + toimitus 5,00 euroa.

Halutessasi voit pyytää viivakoodillisen laskun sähköpostiisi ja maksaa sen tilisiirtona.

Huomioi, että tulostettavaan lahjakorttiin tarvitaan lahjansaajan nimi. Perinteiseen lahjakorttiin sitä ei tarvita.

Lahjakortin koodi ja voimassaoloaika sekä muuta huomioitavaa

Lahjakortit tiedot löytyvät järjestelmästämme lahjakortissa olevan koodin perusteella. Säilytä lahjakortti huolellisesti. Lahjakortit poistuvat järjestelmästämme, kun kortti käytetään tai sen voimassaoloaika päättyy. Emme sitoudu ottamaan vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Emme voi myöskään vastata kadonneista tai väärinkäytetyistä korteista. Lahjakortti esitetään maksuvaiheessa kassalla. Lahjakortit ovat voimassa 4 kk ostopäivästä. Lahjakortit käyvät normaalihintaisiin palveluihimme ja/tai tuoteostoksiin.

Tilimme maksua varten:

Saaja: Kauneushoitola Beautyzone

Osuuspankki FI24 5254 0720 0662 67.

Viitekenttään maininta: lahjakortti xx €, toimitusmaksu 5 €

Katso tarvittaessa toivomasi palvelun hinta hinnastosta.

TILAA LAHJAKORTTI

Lahjakortin saajalle

Säilytä lahjakorttisi huolellisesti ja käytä lahjakortti sen voimassaoloaikana. Varaa hoitoaikasi hyvissä ajoin ennen kortin voimassaolon umpeutumista. Lahjakortit ovat voimassa 4 kk ostopäivästä. Lahjakorttihoitoihin varattuihin aikoihin sovelletaan samoja peruutuskäytäntöjä kuin muihinkin palveluihimme. Lahjakortti tulee esittää maksuvaiheessa kassalla.

Lahjansaaja voi halutessaan vaihtaa lahjaksi saadun palvelun mihin tahansa Beautyzonen normaalihintaiseen palveluun tai tuoteostoihin. Mikäli uuden palvelun hinta on korkeampi kuin lahjan arvo, lahjansaaja maksaa vain hinnanerotuksen. Lahjansaajan ei tarvitse käyttää koko lahjakortin arvoa yhdellä käyntikerralla vaan se voidaan tarvittaessa jakaa useampiin käyntikertoihin lahjakortin voimassaoloajan puitteissa. Suurempien lahjakorttien käytöstä voidaan sopia erikseen.

HUOM! Lahjakorttia ei voida käyttää alennettuihin kampanjahoitohin tai -tuotteisiin ellei korttia ole myyty kampanjan aikana ko. kampanjahoitoon. Tässä tapauksessa lahjakortin voimassaoloaika on mahdollisesti huomattavasti lyhyempi kuin 4 kk:tta. Lahjakortin tilaajaa informoidaan asiasta ja voimassaoloaika merkitään lahjakorttiin. Pidätämme oikeuden palveluvalikoiman muutoksiin. On mahdollista, että henkilökuntatilanteen odottamattomien muutosten vuoksi kaikkia palveluita ei ole aina saatavilla.