Meillä voi maksaa MYÖS MASHILLA -14 vrk korotonta maksuaikaa tai joustava osamaksu!

Meillä voi maksaa MYÖS MASHILLA -14 vrk korotonta maksuaikaa tai joustava osamaksu!

Beautyzonessa voit maksaa nyt myös MASH -laskulla!

Mashilla ostaessasi saat vähintään 14 päivän korottoman laskun kotiisi, jonka voit sitten halutessasi muuttaa joustavaksi osamaksuksi kirjautumalla MY MASH -palveluun ja valitse OSTOKSESI -sivu.

Linkki MY MASH -palveluun: https://www.mash.com/fi/login

Mash-laskulla ostaminen on näppärää!

Ostaminen onnistuu parilla painalluksella, ja saat aina korotonta maksuaikaa. Tarkista ilmaisella tekstiviestillä, kuinka paljon Mash-ostosrahaa voit saada käyttöösi.

Ostosrahan määrän tarkistaminen etukäteen tekstiviestillä

Voit ennen ostoksien tekoa tarkastaa oman Mash-ostosrahasi mahdollisen enimmäismäärän ilmaisella tekstiviestillä. Lähetä K HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO (esimerkki: K 300280‑123X 00100) numeroon 16209.

Tekstiviestitarkistus ei sido kuluttajaa tekemään ostosta, eikä Mashia myöntämään ostosrahaa. Sen on tarkoitus helpottaa asiointiasi liikkeessä. Saat lisätietoa asiakaspalvelusta. Tietojasi käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Mash-laskulla ostaminen ei vaadi ennakkorekisteröitymistä, liittymistä, sovelluksen lataamista tai muitakaan toimenpiteitä. Myymälässä ostamiseen riittää henkilöllisyystodistus.

Kuka voi maksaa Mashilla?

Mashilla voivat maksaa Suomessa vakituisesti asuvat 20-70-vuotiaat, joilla on suomalainen henkilötunnus ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Mashilla voi tehdä ostoksia 10–3 000 euron arvosta niissä myymälöissä, joissa Mash on käytössä.

Käy lukemassa lisää täältä: https://www.mash.com/fi/kuluttajille

Laskun ja erämaksun hinnoittelu: https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

 

 

 

 

Etusivu / ajankohtaista / Meillä voi maksaa MYÖS MASHILLA -14 vrk korotonta maksuaikaa tai joustava osamaksu!

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share