Puhdistava,  tehokkaasti kosteuttava ja miellyttävä ultraäänihoito nyt ETUHINTAAN 99,0o € 1.10 la asti.

Huom! Voimassaoloaikaa pidenetty suuren suosion takia 1.10 2o22 saakka.

Varaa nyt aika etuhintaiseen ultraäänihoitoon  99,00 € . Hoitoon sisältyy alkupuhdistuksen lisäksi ultraäänikuorinta- ja -puhdistus, mekaaninen puhdistus, hyauronihappogeelin imetys kolmitaajuisella ultraäänellä sekä LED -valohoito ja ihotyypin mukainen hoitovoide. Ultraääni- sekä LED -valohoito ovat kivuttomia hoitomuotoja.  ultraäänihoidossa hoitomuotona

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäiselle asikaille sekä myös herkälle ja couperoottiselle iholle. Hoidossa käytetään tehokasta Ditelle UPI -ultraäänipuhdistuslaitetta sekä Ditelle -kolmitaajuista ultraäänilaitetta.

Iho rauhoitetaan puhdistusvaiheen jälkeen kolmitaajuisella ultraäänilaitteella. Tällöin käytetään itse ultraäänienergiaa ja sen fysiologisia vaikutuksia.  Ultraäänen vaikutus perustuu siihen, että ultraäänienergia tunkeutuu kudokseen ja lisää solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta. Tämä vaihe myös imeyttää superkosteuttavan hyaluronihappogeelin ihoon.  Antotehosta riippuen myös kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuus ja tuotanto kudoksessa lisääntyvät sekä aineenvaihdunta ja imunestekierto vilkastuvat.  Hoito päätetään LED-valohoitoon, joka valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon tarpeen mukaan. LED -valhoidolla saadaan mm. rauhoitettua epäpuhdastaihoa sekä parannettua kollageenin muodostusta.

Hoidon kesto noin 50 minuuttia.

Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme. Etuhintaisen hoitoajan tulee olla viimeistään la 1.10 2022.

Varaa hoitoaika tästä https://www.beautyzone.fi/contact-us/appointment-form/

Hoidon vasta-aiheita:

Valolle herkistävät tuotteet tai lääkket, ihotaudit, ihovauriot, palovammat ja muutokset hoitoalueella.
Kuume tai esim. akuutit tulehdukset (esim. poskiontelon tulehdus), pahanlaatuiset kasvaimet tai käynnissä olevat syöpähoidot. Kaikki injektoidut aineet hoitoalueella (esim. botox, restylane, perlane, puragen, lumina, hydryalix…)
Raskaus