BD MEDICAL -ERIKOISKASVOHOIDOT

Yleistä BD MEDICAL -hoidoista

BD Medical on puhtaasti kotimainen, vegaaninen ihonhoitosarja, joka perustuu korkealaatuisuuteen ja tehokkuuteen.  Hoitosarjalle on myönnetty avainlippumerkki, joka on tae kotimaisesta laadusta. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikoneja eikä formaldehydin vapauttajia. Tuotteissa ei käytetä voimakkaita eikä synteettisiä tuoksuja.

BD Medical -kasvohoito on aina uniikki. Hoitotuotteet valitaan asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Hoidot voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, myös herkälle, couperoottiselle ja atooppiselle iholle. Hoidolla saadaan apua myös epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Hoitoihin voidaan lisätä mekaaninen puhdistus asiakkaan toiveesta eri veloituksella. Mainitse tästä varausvaiheessa.

BD Medical -sarjassa on useita eri tyyppisiä sekä eri vahvuisia hapotuskuorintoja. Näistä valitaan asiakkaalle sopivin hoitotarpeen ja ihotyypin mukaan. Jos asiakas ei jostain syystä halua hapotuskuorintaa, voidaan sen sijaan tehdä perinteinen kuorinta.

BD Medicalin pH-kuorintojen teho perustuu AHA-happoihin (hedelmähapot) jotka ovat hedelmissä ja marjoissa esiintyviä karboksyylihappoja, joilla on ihon pintaa kemiallisesti kuorivia ominaisuuksia.

Happojen vaikutusaika iholla on 2-10 minuuttia riippuen hapon vahvuudesta ja ihotyypistä. Miedommat hapot eivät juurikaan tunnu iholla, vahvemmat saattavat aiheuttaa jonkin verran tuntemuksia (kutina, pistely, kuumotus, punoitus), mutta ne tasaantuvat nopeasti ja ovat täysin normaaleja happokuorinnan vaikuttaessa.

Hapotuskuorintojen jälkeen iho tulee suojata korkealla aurinkosuojakertoimella, jos suoraa aurinkoaltistusta ei ole mahdollista välttää. Hapotuskuorinnat uudistavat ihoa voimakkaasti, joten on mahdollista, että iho saattaa hilseillä normaalia enemmän kuorinnan jälkeisinä päivinä.

BD Medical -tehoseerumit kuuluvat olennaisena osana hoitoon. Seerumivalikoima on monipuolinen ja tarpeen mukaan voidaan käyttää esim. kantasoluteknologiaan perustuvaa StemCell -seerumia tai Hydra Sensitive -prebioottiseerumia rauhoittamaan herkkää ja kuivaa ihoa.

BD Medical -täydellinen kasvohoito sekä BD Medical -hapotushoito sisältävät LED -valohoidon!

LED -valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. LED/PDT -laitteella voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja ruusufinni) sekä valovaurioita. Hoito nopeuttaa myös ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen (esim. kemiallisten kuorintojen jälkeen).

Erivärisillä valoilla on eri aallonpituus ja ne vaikuttavat ihossa eri tavoin. Esimerkiksi punainen valo lisää kollageenituotantoa ja nopeuttaa solujen kasvua, keltainen stimuloi lymfatoimintaa sekä rauhoittaa punotusta ja sinisen valon antibakteeriset ominaisuudet hoitavat epäpuhdasta ihoa.

LED -valohoidolla voidaan hoitaa kaikenikäisiä ja kaikkia ihotyyppejä. Hoito on hellävarainen, kivuton ja tehokas eikä se vaurioita ihoa, soluja tai kudosta. LED -valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Tarkista LED -hoitojen vasta-aiheet sivuston alaosasta.

BD Medical -täydellinen kasvohoito

BD Medical -täydellinen kasvohoito antaa iholle kuulautta ja hehkua. Hoidolla voidaan hoitaa herkkää ja reagoivaa ihoa, kosteutta kaipaava ihoa, epäpuhdasta ihoa (valitse lisäpalveluna mekaaninen puhdistus), kirkastusta kaipaavaa ihoa sekä ikääntyvää ihoa.

Täydellisen kasvohoidon hoidossa käytettävät hoitotuotteet valitaan hoitolassa ihotyypin ja ihon kunnon mukaan.

Hoito perustuu ihon kemialliseen kuorintaan, tehoseerumeihin, Vitamin C Formula 10 % -tehoboosteriin, ihonhoitoöljyihin, erikoisnaamioon, joka hierotaan kasvoille ja kaulalle sekä LED-valohoitoon.

”Täydelliseen BD Medical -kasvohoitoon sisältyy 10 minuutin kasvojen alueen ja kaulan hieronta naamiolla. Hoitokokonaisuus on tehokas ja myös rentouttava.”

BD Medical täydellinen kasvohoito 125,00 €
Hoidon kesto noin 60 min.
Ihonpuhdistus BD Medical -hoidon yht. 20,00 €

BD Medical -hapotus ja Led -valohoito

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hapotus sekä Led -valohoito. Hoito ei sisällä hierontaa. Suosittelemme tätä hoitoa jatkohoitona täydelliselle BD Medical -kasvohoidoille sarjahoitona. Hoitoon voidaan lisätä mekaaninen ihonpuhdistus eri veloituksella.

BD Medical hapotus ja LED -valohoito 75 €
Hoidon kesto 35 min.
Ihonpuhdistus BD Medical -hoidon yht. 20,00 €
Tutustu BD MEDICAL -ihonhoitotuotteisiin: https://www.beautyzone.fi/verkkokauppa/bd-medical/

BD Medical SPA -hemmotteluhoito

Miellyttävä ja rentouttava, ilman laitteita tehtävä hemmottelukasvohoito BD Medical -tuotteilla. Hoitoaineet valitaan hoitolassa asiakkaan ihotyypin ja toiveen mukaan. Vaihtoehtoina ovat mm. anti-aging -hoito, tehokosteuttava hoito, kirkastava hoito sekä herkän ja couperoottisen ihon hoito.

Hoitoon sisältyy hellävarainen, mieto kasvojen ja kaulan alueen hapotuskuorinta (vaihtoehtoisesti perinteinen kuorinta), tehoseerumit, kasvojen ja decolleteen pitkä hieronta (20 min) ihotyypin mukaisella kasvonaamiolla sekä ihotyypin mukainen hoitovoide. BD Medical SPA -kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja on hyvä vaihtoehto myös lahjaksi.

BD Medical SPA -kasvohoito 96,00 €
– Hoidon kesto noin 50 min.

LED-valohoitojen vasta-aiheet

  • Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Varmista lääkityksesi sopivuus apteekista tai lääkäriltäsi ennen hoitoon tuloa
  • Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi
  • Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti)
  • Epilepsia
  • Tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet, kuten mäkikuisma
  • Raskaus ja imetys

Tutustu BD Medical kotihoitotuotteisiin: BD MEDICAL -ihonhoitotuotteet

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.