BD MEDICAL -ERIKOISKASVOHOIDOT

BD Medical -täydellinen kasvohoito

BD Medical on puhtaasti kotimainen, vegaaninen ihonhoitosarja, joka perustuu korkealaatuisuuteen ja tehokkuuteen.  Hoitosarjalle on myönnetty avainlippumerkki, joka on tae kotimaisesta laadusta. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikoneja eikä formaldehydin vapauttajia. Tuotteissa ei käytetä voimakkaita eikä synteettisiä tuoksuja.

BD Medical -kasvohoito on aina uniikki. Hoitotuotteet valitaan asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Hoito voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, myös herkälle, couperoottiselle ja atooppiselle iholle. Hoidolla saadaan apua myös epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Hoitoon voidaan lisätä mekaaninen puhdistus asiakkaan toiveesta eri veloituksella. Mainitse tästä varausvaiheessa.

BD Medical -hoito antaa iholle kuulautta ja hehkua. Hoidolla saadaan herkkää ja reagoivaa ihoa rauhoitettua. Kosteutta kaipaava iho saa lisäkosteutta. Epäpuhdas iho kirkastuu ja talineritys tasapainottuu ja tulehdukset vähenevät. Pinnalliset pigmenttimuutokset vaalentuvat ja iho uusiutuu. Hoidoilla saadaan myös anti-aging -vaikutus. BD Medical -hoidoilla voidaan hoitaa monipuolisesti erilaisia iho-ongelmia ja ihotyyppejä. Hoitokokonaisuus valitaan hoitolassa. Asiakkaan ei tarvitse aikaa varatessaan tietää minkä hoitokokoonpanon hän haluaa.

Hoito perustuu ihon kemialliseen kuorintaan, tehoseerumeihin, Vitamin C Formula 10 % -tehoboosteriin, ihonhoitoöljyihin, erikoisnaamioon, joka hierotaan ihoon sekä LED-valohoitoon.

”Täydelliseen BD Medical -kasvohoitoon sisältyy 10 minuutin kasvojen alueen ja kaulan hieronta naamiolla. Hoitokokonaisuus on tehokas ja myös rentouttava.”

BD Medical -sarjassa on useita eri tyyppisiä sekä eri vahvuisia hapotuskuorintoja. Näistä valitaan asiakkaalle sopivin hoitotarpeen ja ihotyypin mukaan. Jos asiakas ei jostain syystä halua hapotuskuorintaa, voidaan sen sijaan tehdä kevyt timanttimikrohionta. Ilmoita tästä varausvaiheessa.

BD Medicalin pH-kuorintojen teho perustuu AHA-happoihin (hedelmähapot) jotka ovat hedelmissä ja marjoissa esiintyviä karboksyylihappoja, joilla on ihon pintaa kemiallisesti kuorivia ominaisuuksia.

Happojen vaikutusaika iholla on 2-10 minuuttia riippuen hapon vahvuudesta ja ihotyypistä. Miedommat hapot eivät juurikaan tunnu iholla, vahvemmat saattavat aiheuttaa jonkin verran tuntemuksia (kutina, pistely, kuumotus, punoitus, mutta ne tasaantuvat nopeasti ja ovat täysin normaaleja happokuorinnan vaikuttaessa.

Hapotuskuorintojen jälkeen iho tulee suojata korkealla aurinkosuojakertoimella, jos suoraa aurinkoaltistusta ei ole mahdollista välttää. Hapotuskuorinnat uudistavat ihoa voimakkaasti, joten on mahdollista, että iho saattaa hilseillä normaalia enemmän kuorinnan jälkeisinä päivinä.

BD Medical -tehoseerumit kuuluvat olennaisena osana hoitoon. Seerumivalikoima on monipuolinen ja tarpeen mukaan voidaan käyttää esim. kantasoluteknologiaan perustuvaa StemCell -seerumia tai Hydra Sensitive -prebioottiseerumia rauhoittamaan herkkää ja kuivaa ihoa.

BD Medical -kasvohoitoon sisältyy aina LED -valohoito.

LED -valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. LED/PDT -laitteella voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja ruusufinni) sekä valovaurioita. Hoito nopeuttaa myös ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen (esim. kemiallisten kuorintojen jälkeen).

Erivärisillä valoilla on eri aallonpituus ja ne vaikuttavat ihossa eri tavoin. Esimerkiksi punainen valo lisää kollageenituotantoa ja nopeuttaa solujen kasvua, keltainen stimuloi lymfatoimintaa sekä rauhoittaa punotusta ja sinisen valon antibakteeriset ominaisuudet hoitavat epäpuhdasta ihoa.

Laitteella voidaan hoitaa kaikenikäisiä ja kaikkia ihotyyppejä. Hoito on hellävarainen, kivuton ja tehokas eikä se vaurioita ihoa, soluja tai kudosta. LED -valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa.

BD Medical täydellinen kasvohoito 135,00 €
Ihonpuhdistus BD Medical -hoidon yht. 20,00 €

BD Medical -hapotus ja Led-valohoito

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hapotus sekä Led -valohoito. Hoito ei sisällä hierontaa. Suosittelemme tätä hoitoa jatkohoitona täydelliselle BD Medical -kasvohoidoille sarjahoitona. Hoitoon voidaan lisätä mekaaninen ihonpuhdistus eri veloituksella.

BD Medical -hapotus ja LED-valohoito 85,00 €

LED-valohoitojen vasta-aiheet:

  • Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Varmista lääkityksesi sopivuus apteekista tai lääkäriltäsi ennen hoitoon tuloa
  • Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi
  • Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti)
  • Epilepsia
  • Tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet, kuten mäkikuisma
  • Raskaus ja imetys

Tutustu BD Medical kotihoitotuotteisiin: BD MEDICAL -ihonhoitotuotteet

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.

Etusivu / BD MEDICAL -ERIKOISKASVOHOIDOT

YHTEYSTIEDOT

 • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
 • 0400-325 103
 • info (at) beautyzone.fi
 • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share