Ihokarvojenpoistot

PANDHY’S™ -ihokarvojenpoisto sokeroimalla

Teemme sokeroinnit PANDHY’S™ -sokerointimenetelmällä. PANDHY’S™ -sokereiden valmistustapa poikkeaa muista menetelmistä. Patentoitu, PANDHY’S™ -sokeri on ainoa markkinoilla oleva sokerointituote, joka on monosakkaridia (glukoosi). Yleensä sokerointituotteissa käytetään disakkaridia (sakkaroosi). Monosakkaridi on molekyylikooltaan pieni ja imeytyy oikealla tekniikalla levitettäessä syvälle karvatuppeen poistaen myös karvatupessa kasvavia vielä näkymättömiä karvan alkuja. Monosakkaridin käyttö disakkaridin sijaan mahdollistaa mm. nopeamman käsittelyajan.

PANDHY’S™ sokeri-vesi -resepti perustuu vanhoihin Lähi-idän resepteihin. Vedestä ja sokerista koostuva tuote on 100 % luonnollinen. Se ei sisällä kemikaaleja, hajusteita, väriaineita, happoja eikä sitruunamehua. Sokerointi on hellävarainen menetelmä, joka kuorii samalla kuolleen ihosolukon hoidettavalta alueelta. PANDHY’S™ -karvanpoistosokeri levitetään iholle vastakarvaan ja ihokarvat poistetaan myötäkarvaan. PANDHY’S™ -sokeri imeytyy syvälle karvatuppeen ympäröiden karvan niin, että se saadaan kokonaisena ulos. Myötäkarvaan poistettaessa saadaan täydellinen tulos ilman katkenneita karvoja ja punoittavaa ihoa. Hellävaraisen sokerin ansiosta samaa ihoaluetta voidaan käsitellä useaan kertaan.

PANDHY’S™ -sokerilla voidaan poistaa lyhyitä jopa 1-2mm mittaisia karvoja. Siksi karvanpoisto voidaan tehdä ns. anageenivaiheessa (kasvuvaihe), jolloin se traumatisoi karvatuppea vähemmän ja karvan uusiutumisvaihe on huomattavasti pidempi.

Miten sokerointi tapahtuu?

Karvanpoistoalue puhdistetaan PANDHY’S™ -ihonpuhdistusaineella ja sen jälkeen alueelle levitetään talkki. Tällä varmistetaan, että ihon pinta on täysin kuiva. Sokeri levitetään iholle vastakarvaan ja ihokarvat poistetaan myötäkarvaan. Iholle jääneet sokerin jäämät poistetaan erikoisnesteellä ja lopuksi alueelle levitetään ihoa rauhoittava, antiseptinen ja huokosia supistava loppuvoide.

Intiimialueen sokerointi

Teemme Beautyzonessa myös intiimialueiden karvanpoistoja naisille. Asiakas voi rentoutua erillisissä hoitohuoneissamme ja varmistua siitä, että saa olla rauhassa käsittelyn aikana.

Sokerointiammattilaisellamme Vernalla on hyvä kokemus intiimialueiden sokeroinnista. Hänelle toimenpide on rutiinityötä, joten asiakkaiden ei tarvitse turhia ujostella intiimialueen karvanpoistoon tuloa. Tekijä keskittyy olennaiseen eli karvojen poistoon, tekniikkaan, työn nopeuteen ja mahdollisimman vähäiseen kivun tuottamiseen asiakkaalle.

Brassi, String -alueen sokerointi ja bikiniraja

Brasilialaisella karvanpoistolla tarkoitetaan ihon karvoituksen poistoa genitaalialueelta kokonaan tai niin, että jätetään pieni kaistale karvoitusta (ns. kiitorata) asiakkaan toiveen mukaan. Beautyzonessa brasilialainen karvanpoisto sisältää karvojenpoiston häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka. String-alueen karvanpoistoissa poistetaan ne karvat, jotka jäävät string -mallisten housujen ulkopuolelle (annamme asiakkaalle kertakäyttöiset stringit käsittelyn ajaksi). Perinteisessä bikinirajan sokeroinnissa poistetaan karvoitus ”normaalien alushousujen” ulkopuolelle jäävältä noin 2 cm bikiniraja -alueelta. Huomioi, että jos poistettavia karvoja on laajemmalti, niin kyseessä on string-alueen karvanpoisto.

Huom! Hygieenisyyssyistä pyydämme asiakkaitamme suorittamaan alapesun ennen brasilialaista/string-alueen karvanpoistoa. Ellei se ole mahdollista kotona juuri ennen sokerointia, niin hoitolassamme on tähän mahdollisuus. Emme tee brasilialaista karvanpoistoa kuukautisten aikana.

Vartalo

Sääret 44,00 €
Reidet 49,00 €
Kainalot 34,00 €
Selkä alk. 60,00 €
Vatsa alk. 45,00 €
Rintakehä alk. 45,00 €
Olkavarret 29,00 €
Käsivarret 29,00 €

Intiimialue

Bikiniraja 37,00 €
Brasilialainen 1. kerta 89,00 €
Seuraavat kerrat 75,00 €
String-alue 70,00 €
Seuraavat kerrat 60,00 €
Kahden vartalon alueen sokerointi -10%
Kolmen vartalon alueen sokerointi -20%
Neljän tai useamman vartalon alueen sokerointi -25%

Kasvot

Huulikarvat 20,00 €
Kasvohoidon yht. +15,00 €
Huulikarvat ja leuka 30,00 €
Kasvohoidon yht. +25,00 €
Koko kasvot (huulikarvat, leuka, posket) 45,00 €
Kasvohoidon yht. +40,00 €
Muut yksittäiset alueet 10-20 €
Kulmien sokerointi + nypintä + väri 40€
Kasvohoidon tai muiden sokerointien yht. 35€

Huomioitavaa ennen ja jälkeen sokerointikäsittelyjen

 • Sokeroitavan alueen on oltava terve
 • Sokeroitavan alueen kuorintoja ei suositella vuorokautta ennen eikä jälkeen käsittelyn, mutta ihoa on suositeltavaa kuoria säännöllisesti muutama päivä sokerointikäsittelyn jälkeen ja mahdollisuuksien mukaan myös muutamaa päivää ennen sokerointikäsittelyä.
 • Ihanteellinen karvan mitta on vähintään 2 mm. Jos karvat ovat aikaisemmin poistettu pinnallisesti (höyläämällä, karvanpoistoaineilla), niin parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme sokerointikäsittelyä noin 2 viikon kuluttua pinnallisesta karvanpoistosta.
 • Saunaa ja hikoilua tulee välttää 24 tuntia käsittelyn jälkeen
 • Hajuvesien, deodoranttien ja itsestäänruskettavien tuotteiden käyttöä ja auringonottoa ei suositella sokerointialueelle 24 tunnin aikana käsittelystä
 • Älä hankaa äläkä raavi ihoa käsittelyn jälkeen
 • Vältä tiukkoja ja hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen
 • Älä rasvaa sokerointialuetta täyteläisillä voiteilla 24 tuntia ennen sokerointia
 • Kasvojen alueen karvanpoiston jälkeen emme suosittele meikkausta 12 tuntia käsittelyn jälkeen
 • Säännöllinen sokerointialueen kosteutus ja ihon kuorinta estävät mahdollista karvojen sisäänpäin kasvamista
 • Kaikkien kasvohoitojen yhteydessä ei voida tehdä kasvojen alueen karvanpoistokäsittelyä (mm. HydraFacial™, kemialliset kuorinnat ja timanttimikrohionta)

Depilaatiokäsittelyt Hairaway-lämminvahalla

Vahadepilaation etuna verrattuna moniin karvanpoistomenetelmiin (mm. kemialliset aineet) 
on se, että karva saadaan poistettua ihon pinnan alapuolelta. Säännöllisen vahadepilaation tuloksena karvan laatu muuttuu pehmeämmäksi ja hennommaksi.

Vahadepilaatiossa käytetään Hairaway -lämminvahaa. Se on tunnetusti toimiva ja tehokas vaha kaikille depiloitaville alueille. Vaha lämmittää ihoa, jolloin huokoset avautuvat. Hairaway -vahat sisältävät kiinalaista männyn pihkaa ja hieman mehiläisvahaa. Männyn pihka tarttuu erinomaisesti karvoihin poistaen myös itsepäiset ja vaikeasti lähtevät karvat tehokkaasti.

Ihokarvoja voidaan poistaa mm. kasvoista, kainaloista, sääristä/reisistä ja bikinilinjasta. Kainaloiden ja bikinilinjojen karvojen mitta tulee olla noin 1 cm. Mikäli ne ovat pidemmät, leikataan ne sentin mittaiseksi ennen käsittelyä. Muilta alueilta voidaan poistaa noin 3 mm:n pituiset karvat. Mikäli ennen depilaatiota on käytetty höylää, tulee karvojen olla noin 5 mm:n pituiset.

Depiloitavan alueen ihon tulee olla terve. Tietyt lääkitykset saattavat ohentaa ihoa (mm.kortisoni). Vahakäsittelyä ei suositella lääkityksen eikä raskauden aikana.

Vahadepilaation uusintatarve vaihtelee yksilöllisestä karvankasvuvaiheesta ja poistohetken karvankasvunopeudesta riippuen noin 4-6 viikkoon. Hoitoon kuluva aika riippuu depiloitavan alueen laajuudesta.

Solariumia ja auringonottoa tulisi välttää noin viikon verran käsittelystä. Saunomista ja liikuntaa tulisi välttää samana päivänä, koska lämmön johdosta hiki mikrobeineen tunkeutuu avonaisiin huokosiin ja saattaa aiheuttaa ihon ärsyyntymisen.

Vartalo

Sääret 40,00 €
Reidet 45,00 €
Bikiniraja 35,00 €
Sääret, reidet, bikiniraja 99,00 €
Kainalot 31,00 €

Kasvot

Huulikarvat 15,00 €
Kasvohoidon yht. + 10,00 €
Huulikarvat ja leuka 20,00 €
Kasvohoidon yht. + 15,00 €

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / Ihokarvojenpoistot

YHTEYSTIEDOT

 • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
 • 0400-325 103
 • info (at) beautyzone.fi
 • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share