Jalkahoidot

Jalkahoidot

Teemme kosmetologisia jalkahoitoja. Hoitoihin sisältyy jalkojen liotus, kovettumien ja/tai känsien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa niiden ohennus, kynsinauhojen siistiminen sekä rentouttava jalkahieronta. Jos valitset Spa –jalkahoidon, hoitoon sisältyy em. lisäksi jalkojen kuorinta sekä jalkanaamio.

Käytämme perinteisissä jalkahoidossa jalkaporaa. Mediheel -erikoisjalkahoidossa käytetään jalkapohjien ja kantapäiden kovettumien poistoon kemiallista kuorintaa. Kaikkiin jalkahoitoihin on mahdollista yhdistää myös kynsien lakkaus. Hygieniasyistä käytämme lakkauksessa joko asiakkaan omaa kynsilakkaa tai hoitolasta mukaan ostettavaa minilakkaa. Lakan hinta on 5,00 €. Minilakkojen värivalikoima on rajallinen.

Perinteinen jalkahoito 71,00 €
SPA- jalkahoito 86,00 €
lakka mukaan +5,00 €

Mediheel-erikoisjalkahoito

Maailmalla viiden tähden hotelleissa mainetta kerännyt erikoisjalkahoito Mediheel!  Laadukas jalkahoito edistyksellisillä, ihoa nuorentavilla tuotteilla, jolloin jalat saavat saman huomion ja kohtelun kuin kasvot kasvohoidoissa.

Kantapään sarveistumien ja jalkapohjien kovettumien poisto poralla ja veitsellä ovat Mediheel -hoidossa historiaa. Hoidossa käytettävä emäksinen kuorinta-aine on keratolyyttinen, jolloin se vaikuttaa vain kuolleeseen ihosolukkoon ja kantapään kovettumat on helppo poistaa aineen vaikutusajan jälkeen. Menetelmä on täysin turvallinen eivätkä aineet imeydy verenkiertoon.

Mediheel -erikoisjalkahoito sisältää jalkapohjien kemiallisen kuorinnan sekä kirkastavan ja pehmentävän AHA -kuorinnan koko jalkaterän alueelle, kosteuttavan ja nestekiertoa vilkastuttavan jalkojenkylvetyksen, kynsien sekä kynsinauhojen käsittelyn, lakkauksen ja rentouttavan jalkahieronnan jalkavoiteella.

Hoito sopii myös diabeetikoille.

Mediheel-erikoisjalkahoito 86,00 €
lakka mukaan +5,00 €

Jalkojen pieni hemmotteluhetki

Pieni hemmotteluhetki arjen keskelle! Hoito sisältää ylellisen jalkakylvyn sekä rentouttavan jalkojen hieronnan. Kylpy sisältää kuivattuja ruusun terälehtiä, eteeristä ruusuöljyä sekä merisuolaa.

Jalkojen hemmotteluhetki 49,00 €
Lämmin parafiinihoito käsille +25,00 €
Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Etusivu / Jalkahoidot

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share