Project Description

 Kestolakkauksella saat huolettomat kynnet esim. matkalle, juhliin tai vaikkapa arkeasi piristämään!

Kestolakkaus on hyvä ratkaisu, kun halutaan huoliteltu ja kestävä kynsienlakkaus. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos halutaan vahvistaa omaa luonnonkynttä pitkäkestoisella lakkauksella, mutta ei haluta perinteisiä geelikynsiä.

Kestolakkausmenetelmä ei pidennä omaa kynttä, eikä sillä muuteta kynnen muotoa. Se on kuin kynsilakka, mutta kestävämpi. Kestolakkaus suojaa myös omaa kynttä tavallista kynsilakkaa huomattavasti paremmin. Lakkaus voidaan tehdä sormien- sekä varpaidenkynsiin.

Lakkapinta kovetetaan LED- tai UV-valolla, joka kuivattaa ja kovettaa pinnan välittömästi. Tämä säästää asiakkaan aikaa, koska lakkaa ei tarvitse kuivatella eikä varoa hoidon jälkeen. Kynnet ovat heti käyttövalmiit! Lakkauksen pysyvyys on yleensä noin 2-4 viikkoa.

Käytössämme on yhdysvaltalainen Cuccio Colour Veneer -neljännen sukupolven kestolakkaus-menetelmä. Cuccio Colour Veneer -kestolakat ovat 100% geeliä, joten niissä ei ole haihtuvia ainesosia kuten kynsilakoissa tai hybridilakoissa. Triple Pigmentation Technology – erityinen kolminkertainen pigmentointi takaa ainutlaatuisen peittävyyden, uskomattoman kiillon ja hyvän kestävyyden sekä lohkeilemattomuuden.

Kestolakkaukseen sisältyy: kynsien viilaus ja kynsinauhojen kevyt siistiminen ja kynsinauhaöljy.

Varpaiden kynsien kestolakkaukseen sisältyy: Tarvittaessa varpaiden kynsien lyhennys ja kynsinauhojen kevyt siistiminen.

Hoidon kesto xx minuuttia.

Hoidon keston xx minuuttia.

HUOM! Poistamme vain meillä laitetut kestolakkaukset.

HUOM! Poistamme vain meillä laitetut kestolakkaukset.

Jalka- tai käsihoidon yhteydessä geelilakkaukset -10%

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.