MicroGold -mikrokanavointi mesoterapiahoito

Tehokas mesoterapiahoito! Parantaa ihon laatua ja antaa iholle upeaa hehkua ja elinvoimaa.
Olemme ottaneet MicroGold -hoidot valikoimaamme ensimmäisten joukossa Suomessa. MicroGold -hoidot vain meiltä Kuopiossa!

MicroGold MicroChanneling -mikrokanavointi on ns. kasvojen mesoterapiahoito. Mesoterapialla parannetaan mm. ihon laatua ja kiinteyttä, häivytetään pintajuonteita, parannetaan ihon väriä, supistetaan huokosia sekä rauhoitetaan talintuotantoa. Hoidot antavat iholle upeaa elinvoimaa ja hehkua.

MicroGold- hoidossa käytetään Fusion Meso -meso-cocktails -hoitoseerumeita, jotka viedään suoraan halutulle ihoalueelle optimaaliseen syvyyteen. Hoidossa käytetään erityistä, kertakäyttöistä, steriilipakattua mesoleimasinta. Leimasimessa on 20 erittäin ohutta, titaanista valmistettua neulaa, jotka on päällystetty 24 karaatin kullalla. Seerumit saadaan vietyä suoraan ihon alle pintakerrokseen neuloissa olevien mikrokanavien avulla.

Hoito on turvallinen ja kivuton (pieniä tuntemuksia saattaa olla) eikä se vaadi toipumisaikaa. Hemmotteluhoito MicroGold ei kuitenkaan ole. Pientä punoitusta saattaa hoidon jälkeen esiintyä, mutta se yleensä tasoittuu nopeasti. Meso-cocktailit valitaan ihotyypin, ihon tarpeen ja asiakkaan toiveen mukaan. Hoidossa voidaan käyttää yhtä tai useampaa Fusion -meso-cocktailia.

Tehokkaat meso-cocktailit

Fusion Meso-sarjan valmiit meso-cocktailit (erikoisseerumit) sisältävät mm. peptidejä, kasvutekijöitä, hyaluronihappoa, DMAE:ta, orgaanista piitä, luonnonuutteita, vitamiineja ja aminohappoja. Kaikki vaikuttavat aineet ovat tärkeitä ihon hyvinvoinnille, ikääntymismuutosten ennaltaehkäisyyn ja ihon laadun parantamiseen. Fusion Meso-cocktailien vaikuttavien aineiden pitoisuudet ovat huomattavasti korkeammat kuin perinteisessä kosmetiikassa. Tämä on olennaista hoitotulosten saavuttamisessa.

Fusion Meso -tuotteet valmistetaan korkeimpien laatu-, turvallisuus- ja valvontastandardien mukaisesti.
Kaikki Fusion Meso-sarjan meso-cocktailit ovat steriilejä. Seerumeiden puhtaus ja steriiliys on varmistettu kolmen kerran mikrosuodatuksella. Tuotteen valmistajalle usean kerran mikrosuodatus on aikaa vievä ja kallis prosessi, minkä vuoksi vain harva valmistaja maailmassa pystyy tarjoamaan yhtä puhtaita tuotteita. Mikrosuodatuksella varmistetaan myös, että vitamiinit ja muut aktiiviset ainesosat ovat korkeinta mahdollista laatua.

Fusion meso-cocktailit ovat isotonisia liuoksia. Mesoterapiassa liuosten isotonisuus on tärkeää, koska se tekee hoidon asiakkaalle miellyttävämmäksi ja parantaa hoitotuloksia. Ihon tarpeen mukaan hoidossa voidaan käyttää useampia seerumeita, jotka lisätään asiakkaan iholle peräkkäin. Meso-cocktaileja ei voida sekoittaa keskenään, koska sekoittamisesta aiheutuvan kemiallisen reaktion vuoksi liuokset eivät olisi enää isotonisia.

Hoitohinnat sisältävät yhden meso-cocktailin, ellei toisin mainita. Useissa tapauksissa voi olla perusteltua käyttää useampaa meso-cocktailia. Näiden valinta tehdään hoitolassa. Hoitoon sisältymättömät meso-cocktailit veloitetaan erikseen erillisen hinnaston mukaan.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Hoidossa käsitellään kasvojen ja kaulan alue. Pintapuhdistuksen lisäksi kaikkiin hoitoihin sisältyy tehokas, mutta hellävarainen Fusion Hyaluroncic Peel -kuorinta, joka valmistaa ihon mesoterapiaa varten. Kuorinta-aineen entsyymit sekä hellävarainen PHA-happo poistavat kuolleet solut hitaasti, kerros kerrokselta ja näin meso-cocktailit pääsevät imeytymään ihoon tehokkaasti. Kuorinnan jälkeen meso-cocktailit viedään leimasimella ihoon. Hoidon lopuksi iho rauhoitetaan silkki- ja kaviaarinaamiolla ja laitetaan loppuvoide. Hoidossa käytettävien seerumeiden lukumäärästä riippuen hoitoaika on noin 40 – 60 minuuttia. Huomioithan tarkasti hoidon vasta-aiheet sekä kotihoito-ohjeet alempaa.

Dermapen 4 ja MesoGold -hoidot

Teemme Beautyzonessa Dermapen 4 -mikroneulaushoitoja. Asiakkaat kysyvät usein näiden hoitojen eroa. MicroGold -hoito on ns. pinnallisempi ja kivuttomampi. Hoito perustuu mesoterapiaan suunniteltuihin meso-cocktaileihin, joiden vaikuttavat aineet viedään suoraan ihon alle pintakerrokseen. Leimasimessa olevat ohuet neulat aktivoivat myös biologisen korjausprosessin.

Dermapen 4 -mikroneulauksella hoidamme mm. tehokkaampaa hoitoa vaativia ongelmia, kuten arpia ja syviä juonteita. Dermapen 4 -laite on automaattinen neulauslaite, joka pystyy tekemään mikrokanavia huomattavan suuren määrän hoidon aikana. MicroGold -leimasimella ei voida tehdä eikä pyritä tekemään samanlaista mikrokanavien määrää.

MicroGold -hoidolla saadaan ihoon upea kuulaus ja hehku. MicroGold sopii asiakkaille, jotka eivät halua mikroneulausta tai asiakkaille, jotka pitävät välttämätöntä taukoa mikroneulaussarjahoidosta. Tämä on myös erinomainen hoito heille, jotka alkavat huomata ensimmäisiä ikääntymismuutoksia ihossaan. MicroGold -hoitoa voidaan tehdä suunnitellusti Dermapen 4 -hoidon kanssa vuorotellen sarjahoitona. Suosittelemme hoitoa myös ennen juhla- tai muita tilaisuuksia, jolloin ihon halutaa olevan kuulas ja kaunis.

Ihonhoitoasioita pohtiessa on hyvä huomioida, ettei edes plastiikkakirurgisten leikkausten vaikutus ei ole pysyvä eikä kokonaisvaltainen. Leikkaus ei paranna ihon kuntoa eikä se poista esim. pigmenttimuutosten, couperosan, ihon iän mukana tapahtuvaa ihon ohenemista eikä veltostumista. Ihon laatua ja rakennetta parantavat, veitsettömät hoidot sekä hyvä kotihoito ovat keskeisessä roolissa myös leikkaustulosten ylläpitämisessä.

Säännöllisellä ja tehokkaalla ihonhoidolla on iso merkitys ihon ikääntymismuutosten ym. ehkäisyssä. Säännöllisillä MicroGold -hoidoilla parannetaan ihon laatua ja rakennetta, pidetään ihon kuntoa yllä ja annetaan iholle sen tarvitsemia, välttämättömiä ravinteita.

Yksi hoito vai hoitosarja?

MicroGold -hoitoa voidaan ottaa sarjahoitona noin 3-4 viikon välein, jolloin tulokset ovat luonnollisesti paremmat ja pysyvämmät. Hoidon voi myös ottaa kerta- tai ylläpitohoitona esim. 3-4 kertaa vuodessa. Useissa tapauksissa optimaalinen sarjahoitomäärä on 3-8 kertaa. MicroGold -hoito voidaan haluttaessa tehdä erikoishoitona myös silmienympärille ja/tai huulille omana hoitonaan tai MicroGold -kasvohoidon yhteydessä.

Ilmoita varauksessasi, jos haluat huulten tai silmienympäryshoidon MicroGold-kasvohoidon yhteyteen, koska hoitoaika on tuolloin pidempi.

Hoidot

MicroGold -vitamiinihoidot ja antioksidanttihoito

Vitamiinihoidoilla hoidetaan mm. ryppyjä, juonteita, pigmenttimuutoksia ja epäpuhdasta ihoa, lievää aknea, stimuloidaan kollageenisynteesiä, kosteutetaan ihoa ja ennaltaehkäistään ikääntymismuutoksia. Kolmesta eri vitamiinicocktailista sopivin valitaan hoitolassa. Mikäli käytät kotihoidossa esim. edustamiamme A-vitamiinituotteita, vitamiinihoidot tukevat erinomaisesti kotihoitoa.

Antioksidanttihoidolla pyritään ehkäisemään ja hoitamaan valovanhenemista sekä hyperpigmentaatiota. Tehoaineina ovat mm. sodium pyryvaatti, superoksididismutaasi, C-vitamiini ja glutathioni, jotka mm. auttavat neutraloimaan haitallisia vapaita radikaaleja ja stimuloivat kollageenisynteesiä. Antioksidanttihoito hoito sopii hyvin myös nuorille henkilöille.

Hoidon perushinta 150,00 € + meso-cocktail /-cocktailit
– Hoidon yhteydessä voidaan tehdä silmienympärys ja/tai huultenympäryshoito 105-110 €/alue.

MicroGold -hoidot pigmenttimuutoksille

Pigmenttimuutokset ovat haasteellisia hoidettava ja hoitoja tarvitaan yleensä useampi hoitokerta ja asikkaan on huomioitava oikean kotihoidon tärkeys ja säännöllisyys. Pigmenttimuutoksia on yleensä helpompi ehkäistä kuin vaalentaa. Kotihoidoissa on on hyvä huomioida, että auringon ihoa tummentavaa vaikutusta voidaan ehkäistä pysyttelemällä varjossa sekä käyttämällä sekä suojaavaa vaatetusta ja korkeakertoimista (SK 50 tai 50+) aurinkosuojatuotetta. Suosittelemme FUSION MESO MesoShield -suojatuotetta päiväkäyttöön.

F-Radiance -hoito

F-Randiance -hoito tarkoitettu valovaurioituneelle iholle, ehkäisemään ja vaalentamaan pigmenttimuutoksia sekä neutraloimaan vapaita radikaaleja. Ihon väri tasoittuu ja kirkastuu. Tehoaineina ovat glutationi, retinoli, C-vitamiini, kolme eri peptidiä sekä TRX-kasvutekijä.

F-GLOW lift -hoito

F-Glow lift -hoitoa tasoittaa pigmenttimuutoksia sekä parantaa ihon kimmoisuutta, kirkkautta ja kiinteyttä. Tehoaineina ovat mm. kosteuttava hyaluronihappo, C-vitamiini, niasiiniamidi B3, kasvutekijät ja traneksaamihappo.

F-Melaclear -hoito

F-Melaclar hoito on tarkoitettu voimakaasti pigmentoituneelle iholle paikalliseen hoitoon. Seerumi sisältää korkean pitoisuuden traneksaamihappoa. Muita tehokkaita ainesosia ovat niasiiniamidi, resorsinoli ja arbutiini.

Hoidon perushinta 150,00 € + meso-cocktail/-cocktailit

Hoidon yhteydessä voidaan tehdä silmienympärys ja/tai huultenympäryshoito 105-110,00 €/alue. Suosittelemme kosteutta kaipaavalle iholle Hydralix -meso-cocktailin lisäämistä hoitoon.

MicroGold F-ACN -hoito epäpuhtaalle iholle

F-ACN -hoito on tehokas hoito epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle, laajentuneille huokosille sekä lievään akneen. Suosittelemme, että asiakas ottaa ennen MicroGold -käsittelyä ihonpuhdistushoidon (esim. HydraFacial) ja aloittaa MicroGold F-ACN -hoidot sen jälkeen. Useimmissa tapauksissa tarvitaan useampi hoitokerta.

F-ACN -hoito tasapainottaa talin eritystä, vähentää tulehdusta ja rauhoittaa punoitusta. Seerumin tehoaineina ovat huokosia supistava ja rauhoittava kanadanpaju-uute, retinoli, C-vitamiini sekä vitamiinit B6, B2 ja B5 -vitamiinit. Hoito sopii hyvin myös nuorille henkilöille epäpuhtaan ihon hoitoon.

Hoidon perushinta 150,00 € + meso-cocktail/-cocktailit
– Hoidon yhteydessä voidaan tehdä silmienympärys ja/tai huultenympäryshoito 105-110,00 €/alue.

MicroGold F-Venostim -hoito punoittavalle, couperoottiselle iholle

F-Venostim on ihon punoitusta hoitava ja rauhoittava hoito. Hoidolla pyritään vahvistamaan kapillaareja, häivyttämään punoitusta ja rauhoittamaan ihon mahdollista tulehdusta. Vaikuttavina aineina on mm. peptidejä ja Ginko-uutetta. Seerumia voidaan haluttaessa käyttää vain punoittavalle alueelle. Muualle kasvoille voidaan valita toinen seerumi.

Hoidon perushinta 150 + meso-cocktail/-cocktailit €
– Hoidon yhteydessä voidaan tehdä silmienympärys ja/tai huultenympäryshoito 105-110 €/alue.

Micro Gold Hydralix -tehokosteuttava hoito

Superkosteuttava ja ihoa uudistava hoito, joka lisää kosteutta ihon pinnalle sisältäpäin. Meso-cocktail sisältää tehokkaan yhdistelmän kosteutta sitovia aineisosia mm. hyaluronihappoa, asetyylihexapeptidi 37:ää, natriumlaktaattia ihoa uudistavaa maitohappoa. Hydralix on erinomainen hoito lisäkosteutta ja volyymia tarvitsevalle iholle. Hoitoon voidaan lisätä esimerkiksi vitamiini -mesococktail. Suosittelemme kosteutta kaipaavalle iholle Hydralix -meso-cocktailin lisäämistä hoitoon.

Hoidon perushinta 150,00 € + meso-cocktail/-cocktailit
– Hoidon yhteydessä voidaan tehdä silmienympärys ja/tai huultenympäryshoito 105-110 €/alue. Tehokosteuttavaan hoitoon sopii erinomaisesti lisänä esimi. vitamiini -meso-cocktail tehostamaan hoitoa.

MicroGold -EASY GLOW -SUPERHOITO (sis. kaksi seerumia)

Tästä hoidosta voidaan sanoa, että se on todellinen ”energiapommi” ihosoluille. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Tällä tehohoidolla saadaan ihoon volyymiä, kosteutta ja kiinteyttä sekä lisäbonuksena upea, hehkuva ja kuulas iho. Hoidolla on välitön lifting-vaikutus. Seerumin ainesosat stimuloivat kantasoluja, neutraloivat vapaita radikaaleja ja pehmentävät juonteita. F-XFC+ – seerumi sisältää 63 ainesosaa mm. 6 mineraalia, 23 aminohappoa, 18 vitamiinia ja 6 koentsyymiä. F-LIFT+FACE seerumi sisältää hyaluronihappoa, hexapeptidi 10:tä, kasvutekijöitä ja peptidejä. Easy Glow on erittäin tehokas hoito kiinteytystä ja elvytystä kaipaavalle aikuiselle iholle.

Hoidon perushinta 150 € + 2kpl meso-cocktail 106,10 yht.256,10
 • Hoidon yhteydessä voidaan tehdä silmienympärys ja/tai huultenympäryshoito105-110 €/alue.

Meso-cocktailit

MicroGold -kasvohoito tehdään yleensä 1-2 meso-cocktaililla. Cocktaileja on laaja valikoima ja kaikilla on oma, erillinen hintansa. Valikoima saattaa vaihdella vuodenajoittain. Kahden meso-cocktailin käyttö kasvohoidossa oikeuttaa -10% alennukseen kallimmasta cocktailista.

Sarjahoidot

Kolmen kerran normaalihintainen hoitosarja -10%. Sarjahoitoetu hyvitetään kokonaisuudessaan kolmannella hoitokerralla. Hoitoväli 3-4 vkoa. Jatkohoidot 3.4 viikon välein -15%/hoito. Hoitosarjan meso-cocktaileita voidaan vaihtaa ja käyttää yhtä tai useampia eri hoitokerroilla.

Hinnat

Vitamin A 39,50 €
Vitamin C 25,00 €
Vitamin ACE 23,00 €
Anti-Ox 31,00 €
Vitamin B Complex 25,00 €
F-ACN 35,00 €. Epäpuhdas iho ja akne
F-Radiance 44,00 €. Pigmenttimuutokset
F-Melaclear 56,00 €. Pigmenttimuutokset
F-Glow lift 66,00 €. Pigmenttimuutokset, kiinteytys
F-Venostim 49,00 €. Punoittava iho, couperosa
F-Hydralix 64,00 € tehokosteuttava ja volyymia antava
F-XFC+ 53,00 €. Aikuiselle iholle, elvyttävä
F-Lift+ Face 59,00 €. Aikuiselle iholle kiiteyttävä

MicroGold -Perfect Lips -huulien hoito

Meso-cocktailin sisältämät hyaluronihappo, peptidit, VEGF-kasvutekijä, Ginko-uute sekä orgaanisen sinapin uute lisäävät huulten volyymiä, korostavat huulten muotoa, kosteuttavat tehokkaasti ja parantavat huulten väriä.

Hoidon hinta 140,00 €
MicroGold -kasvohoidon yhteydessä 110,00
Muiden kasvohoitojen yhteydessä 125,00 €

MicroGold Ultim Eyes -silmienympäryshoito

Silmienympärysten iho tarvitsee erityishoitoa. Iho silmien ympärillä on huomattavasti ohuempaa sekä kollageenin ja elastiinin määrä on pienempi kuin muualla kasvoissa. Tämän vuoksi silmänympärysten iho on herkempi eikä se ole yhtä täyteläinen kuin muualla kasvoissa.

Silmän kuusi lihasta tekevät noin satatuhatta mikroliikettä päivässä, mikä on suuri määrä lihastreeniä. Silmänympärysiholla on vain vähän talirauhasia, mikä tekee alueesta kuivemman. Nämä seikat aiheuttavat sen, että silmänympärysalue on taipuvainen ryppyihin ja juonteisiin. Aurinko on yksi eniten ihoa vanhentava tekijä. Sen vaikutukset näkyvät silmienympärysiholla usein muita kasvojen alueita aikaisemmin.

Mm. stressi, väsymys, suola, prosessoitu ruoka, tietyt lääkeaineet, alkoholi ja geenit aiheuttavat silmienympärysten ihon turvotusta, tummuutta ja juonteita. Silmänympärysiholle tarkoitettu Fusion Meso-cocktail sisältää mm. peptidejä, kirkastavaa ja antioksidanttina toimivaa C-vitamiinia, tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä verisuonia supistavaa ja turvotusta poistavaa kofeiinia.

MicroGold -Ultim Eyes-hoidolla hoidetaan turvotusta, tummia silmänalusia ja juonteita. Hoidolla saadaan myös lisäkosteutta ja kiinteyttä silmienympärysiholle. Hoito voidaan tehdä pelkästään silmienympärysiholle tai se voidaan yhdistää kasvojen MicroGold -hoitoon , jolloin se on myös hinnaltaan edullisempi.

Hoidon hinta 149,00 €
MicroGold -kasvohoidon yhteydessä 105,00 €
Muiden kasvohoitojen yhteydessä 125,00 €
Tutustu myös Fusion Meso -kotihoitotuotteisiin: https://www.beautyzone.fi/verkkokauppa/fusion-meso/

Huomioitavaa MicroGold -hoidon jälkeen

 • Vältä hikoilua ja saunomista hoidon jälkeen 24 tunnin ajan.
 • Älä pese kasvoja 4-5 tuntiin. Jos mahdollista, anna seerumin vaikuttaa kasvoilla yön yli.
 • Aurinkosuojan voit pyyhkiä pois vedellä.
 • Vältä meikkaamista 24 tunnin ajan.
 • Käytä muutaman päivän ajan kosteuttavia tuotteita.
 • Suojaa iho auringolta korkealla aurinkosuojakertoimella kahden viikon ajan.
 • Älä koskettele ihoa hoitopäivänä
 • Vältä 5 päivän ajan happokuorintoja, hydrokinonituotteita, voimakkaita A-vitamiinituotteita,
 • Kojic- tai atsenaliihappoja sisältäviä tuotteita sekä bentsoyyliperoksidia.
 • Vältä uimista kloori-tai merivedessä vuorokauden ajan

Hoitoa ei voida tehdä

 • Aktiivivaiheessa oleva akne
 • Hemofilia (verenvuototauti)
 • Ekseema, dermatiitti tai ihottuma
 • Kehon ja /tai ihon jatkuva infektio
 • Kulta-allergia
 • Raskaus ja imetys
 • Tulehdusvaiheessa oleva ruusufinni
 • Aktiivinen herpes
 • Epilepsia
 • Taipumus keloidiarpiin (arven liikakasvu)
 • Verenohennuslääkitys
 • Vakava diabetes – verensokerin oltava vakaa
 • Aknelääkitys tai muu ihoon vaikuttava lääkitys (kortisoni) viimeisen 6 kk:n aikana
 • Säteily- tai laserhoito hoidettavalla alueella viimeisen vuoden aikana
 • Heikentynyt immuunijärjestelmä
 • Botuliini tai muut lihasrelaksantit 48 tuntia ennen hoitoa
 • Täyteainehoidoista tulee olla vähintään 2 viikkoa ennen hoitoa

MicroGold -laitteen valmistuttaja on ruotsalainen SERVITA AB. Fusion Meso -sarjan pohjoismainen vastaava maahantuoja on norjalainen Cosmed Beauty A/S.

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty