Quattro –erikoiskasvohoidot ja PDT/LED -valohoidot

Caretech Quattro -erikoishoidot

Monipuolinen hoitokokonaisuus, joka voidaan räätälöidä asiakkaan toiveen ja ihon tarpeen mukaan. Hoitomuotoina ovat timanttimikrohionta, LED/PDT-valohoito sekä kylmäotsonikäsittey. Tietyt hoitomuodot ovat myös yhdistettävissä muihin laitekäsittelyihin mm. kiinteyttävään radiofrekvenssihoitoon. Hoidot sopivat pääsääntöisesti kaikille ihotyypeille.

Quattro 3:1 -erikoishoito kasvoille

Tehokas 3:1 hoitokokonaisuus, joka kuorii, kirkastaa, kosteuttaa ja elvyttää ihoa sekä parantaa ihon väriä. Hoitoon sisältyy timanttimikrohionta, LED/PDT -valohoito ja kylmäotsonikäsittely.

Timanttimikrohionta kuorii, uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Kivuttomassa LED/PDT -valohoito- osuudessa kohdistetaan optimaalinen aallonpituus suoraan hoidettavaan alueeseen. Valittavana on seitsemän väriä/väriyhdistelmää ihon tarpeen mukaan. Kylmäotsonikäsittely tasoittaa ihon väriä ja rauhoittaa ihoa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille!

Quattro 2:1 -ihonpuhdistushoito

Hoito sisältää kevyen timanttimikrohionnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kylmäotsonikäsittelyn ja naamion.

Quattro -pikakaunistaja

Timanttimikrohionta, PDT/LED -valohoito ja naamio

Hoidon kesto noin 45 min.

Quattro -kiinteyttävä hoito

Radiofrekvenssihoito sekä PDT/LED- valohoito ja naamio

Hoidon kesto noin 60 min.

PDT/LED -valohoito

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja.

LED/PDT -laitteella voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja ruusufinni) sekä valovaurioita. Hoito nopeuttaa myös ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen (esim. kemiallisten kuorintojen jälkeen).

Erivärisillä valoilla on eri aallonpituus ja ne vaikuttavat ihossa eri tavoin. Esimerkiksi punainen valo lisää kollageenituotantoa ja nopeuttaa solujen kasvua, keltainen stimuloi lymfatoimintaa sekä rauhoittaa punotusta ja sinisen valon antibakteeriset ominaisuudet hoitavat epäpuhdasta ihoa.

Laitteella voidaan hoitaa kaikenikäisiä ja kaikkia ihotyyppejä. Hoito on hellävarainen, kivuton ja tehokas eikä se vaurioita ihoa, soluja tai kudosta. LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Hoitoja suositellaan sarjahoitona 1-3 kertaa viikossa n. 6-8 kertaa.

6 x Hoitosarja -10%. Sarjahoitoetu hyvitetään kokonaan viimeisen hoitokerran hinnassa.

LED-valohoitojen vasta-aiheet

  • Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Varmista lääkityksesi sopivuus apteekista tai lääkäriltäsi ennen hoitoon tuloa
  • Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi
  • Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti)
  • Epilepsia
  • Tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet, kuten mäkikuisma
  • Raskaus ja imetys

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.