Project Description

 Ihanat vartalohemmottelut

Ota hetki aikaa itsellesi! Valitse joko kuivaharjauksen ja hieronnan sisältävä hemmotteleva vartalohoito suklaa- tai appelsiini -hoitotuotteilla tai ihanan rentouttava laavakivihieronta!

Suklaa- tai appelsiinihoito vartalolle

Sulje silmäsi ja lähde hetkeksi valkoisille hiekkarannoille, palmujen katveeseen ja kristallinkirkkaan veden äärelle. Tule levähtämään ja hemmottelemaan itseäsi tunnelmalliseen hoitohoitohuoneeseemme. Voit valita herkullisen suklaisen tai pirteämmän appelsiinisen hemmotteluhoidon. Hurmaava suklaa ja raikas appelsiini vievät sinut kauaksi arjen kiireistä.

Hoidon aluksi tehdään ihon kuorinta kuivaharjaamalla. Iho tuntuu kuivaharjauksen jälkeen pehmeältä ja sileältä. Kuivaharjauksen jälkeen saat nauttia ihanan rentouttavasta klassisesta, lempeästä hieronnasta, joka tehdään ihoa hoitavalla suklaa tai appelsiini -vartaloöljyllä. Öljyjen lumoavan eksoottiset tuoksut hemmottelevat aisteja samalla, kun niiden hoitavat aineet hellivät ihoasi. Öljyjen ainutlaatuinen koostumus tekee ihostasi silkinpehmeän.

Hoidon kesto 75 minuuttia.

Hoidon kesto 35 minuuttia.

Laavakivihieronta

Rentouttava laavakivihieronta hemmottelee kehoa ja mieltä. Hemmotteleva öljy ja lämpimät kivet mm. helpottavat lihasjännityksiä sekä tehostavat aineenvaihduntaa. Laavakivihieronta vaikuttaa stressiä laukaisevasti ja se onkin erinomainen hemmottelun ja rentoutuksen hetki kiireisen arjen keskelle. Tämä hoito on myös loistava lahjaidea läheiselle. Voit valita 35 minuuttia kestävän selän alueen tai 75 minuuttia kestävän kokovartalon hoidon.

Hoidon kesto 75 minuuttia.

Hoidon kesto 35 minuuttia.

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.