Kauneushoitola BEAUTYZONE on palvellut asiakkaitaan 10 vuotta Kuopiossa!

Katso synttäritarjoukset! HydraFacial -kivuton ihonpuhdistushoito, Infuzion, Dermapen 4, BD Medical, OxyGeneo, Lycon -ihokarvojenpoisto ja tuote-edut: Environ ja BD Medical.

Edut ovat voimassa 30.11.2021 asti. Hoitoajan tulee olla viimeistään 30.11.2021. Kaikkia tuote-etuja on rajoitettu kampanjaerä, joten ne voivat loppua ennen 30.11.2021. Huomioi, että lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin tuotteisiin ja hoitohin!

Suosittelemme varaamaan hoitoajan hyvissä ajoin!

HydraFacial Clarifying -kivuton ihonpuhdistushoito -15% 124,1o € (norm. 146,00 €)

Ihan puhdas ja kuulas iho kivuttomasti. Erittäin suosittu ja tehokas HydraFacial Clarigying- hoito nyt etuhintaan. HydraFacial™ -hoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia! Hoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille! Hoito kuorii, puhdistaa, tyhjentää ihohuokset ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon!

HydraFacial -laitteessa on tehokas alipaineimu, jonka avulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Hoidon jälkeen voimme todeta mitä ihosta saatiin pois.

Lisätietoja HydraFacial -hoidoista: HydraFacial™ -kasvohoidot sekä PERK™ -hoidot silmienympärillle ja huulille

Hoitoajan tulee olla viimeistään 30.11.2021. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme.

INFUZION -hoidon yhteydessä hapotuskuorinnan lahjaksi (arvo 49,00 €).

Infuzion System® on patentoitu, ruotsalainen hoitomenetelmä, joka on neulaton vaihtoehto injektiohoidoille. Hoito on kivuton (pientä pistelyä lukuun ottamatta). Puudutteita ei tarvita ja toipumisaikaa ei ole. Tulos on nähtävissä heti.

Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävän hoitotulos. Infuzion System® ei ole perinteinen kasvohoito vaan enneminkin hoitotoimenpide. Toimenpiteessä yhdistyy injektiohoito sekä mesoterapia ilman neuloja/pistoksia. Nyt saat Infuzion -hoitosi yhteyteen hapotuskuorinnan veloituksetta. Kuorinta kirkastaa ja uudistaa ihoa sekä tehostaa Skin Boozter ampullin imeytymistä ihoon.

Lisätietoja INFUZION -hoidosta: INFUZION SYSTEM® -vaihtoehto injektiohoidoille

Hoitoajan tulee olla viimeistään 30.11.2021. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme. Sarjahoitoasiakkat saavat kemiallisen kuorinnan veloituksetta voimassaoloajan puitteissa jokaiseen hoitokertaansa.

BD Medical -täydellinen kasvohoito etuhintaan -15% 106,25 € (norm. 125,00 €)

BD Medical on puhtaasti kotimainen, vegaaninen ihonhoitosarja, joka perustuu korkealaatuisuuteen ja tehokkuuteen.  Hoitosarjalle on myönnetty avainlippumerkki, joka on tae kotimaisesta laadusta.

BD Medical -kasvohoito on aina uniikki. Hoitotuotteet valitaan asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Hoidot voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, myös herkälle, couperoottiselle ja atooppiselle iholle. Hoidolla saadaan apua myös epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

Hoito perustuu ihon kemialliseen kuorintaan, tehoseerumeihin, Vitamin C Formula 10 % -tehoboosteriin, ihonhoitoöljyihin, erikoisnaamioon, joka hierotaan kasvoille ja kaulalle (10 min) sekä LED-valohoitoon. Hoito antaa iholle kuulautta ja hehkua. Hoitokokonaisuus on tehokas ja rentouttava.

Hoitoajan tulee olla viimeistään 30.11.2021. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme.

Dermapen 4 -mikroneulaushoidon yhteydessä ÜBER  PRO -hapotuskuorinta veloituksetta (arvo 49,00 €).

ÜBER PRO -kemiallinen kuorinta tehostaa Dermapen 4 -mikroneulaushoitoa. ÜBER Pro uudistaa ihon uloimman kerroksen, tasoittaa ja pehmittää ihoa, vähentää ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia ja hoitaa aknea ja hormonalisia ihomuutoksia.

Nyt saat Dermapen 4 -hoidon yhteydessä ÜBER PRO -kuorinnan veloituksetta. Huomioi, että kaikkiin Dermapen 4 -hoitoihimme sisältyy aina asiakkaan halutessa Dermapen LED-valohoitonaamio.

Lisätietoja Dermapen 4 -hoidosta: DERMAPEN 4™ – MIKRONEULAUSHOIDOT

Hoitoajan tulee olla viimeistään 30.11.2021. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme.

OXYGENEO+ -happikuorintahoidon (99,00 €) yhteydessä LED-valohoito veloituksetta (arvo 39,00 €).

OxyGeneO+™ -”3 in 1” -teknologia – kolme käsittelyä yhdellä hoidolla: ihon kuorinta, hapetus ja ultraääni-imeytys. Tämä suosittu hoitokoknaisuus kirkastaa, elvyttää, kosteuttaa ja elävöittää ihoa.

Happikuorinta valitaan ihon tarpeen mukaan valittavana on kolme eri hoitoa: Revieve -ikääntymismuutoksiin, Illuminate -kirkastamaan sekä ihon värivirheisiin ja Hydrate -tehokkaasti kosteuttava ja elävöittävä. Kaikkiin hoitokokonaisuuksiin kuuluun tehoseerumin imeyttäminen ultraäänellä. Nyt saat lahjaksi LED-valohoidon happikuorintahoidon yhteyteen (arvo 39,00 €). Tämän hoidon jälkeen ihosi hehkuu!

Lisätietoa OxyGeneO+ hoidosta: OXYGENEO+™ JA TRIPOLLAR™ -radiofrekvenssihoidot

Lisätietoa LED -valohoidosta: Quattro –erikoiskasvohoidot ja PDT/LED -valohoidot

Hoitoajan tulee olla viimeistään 30.11.2021. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme.

Lycon -ihokarvojenpoistot etuhintaan

Beautyzonen uusin tulokas on LYCON. Tämä karvanpoistomenetelmä on miellyttävämpi ja kivuttomampi kuin monet muut. Suosittelemme kokeilemaan.

Lisätietoja Lycon menetelmästä: LYCON -ihokarvojenpoisto

Nyt etuhintaan -20% intiimialueen karvanpoistot sekä pakettietu!

Brassi 1.krta nyt 71,20 € (norm. 89,00 €)

String- alue 1, krta nyt  56,00 € (norm. 70,00 €)

Bikinialue nyt  29,60 € ( norm. 37,00 €)

Pakettitarjous!

Sääret, bikini ja kainalot 92,00 € (norm. 107,20 €)

Hoitoajan tulee olla viimeistään 30.11.2021. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin hoitoihimme.

ENVIRON Avst 1 -A-vitamiinilinjan aloitusvoide superhintaan 39,90 (norm. 59,50 €)

Matalan A- ja C-vitamiinipitoisuuden sisältämä Environ® Skin EssentiA® -linjan aloitusvoide. Yhdistelmä A-vitamiinia, tehokkaita antioksidantteja ja flavonoideja auttaa pitämään ihon elinvoimaisena ja kuulaana.  Säännöllinen käyttö vahvistaa ihoa ja tasoittaa epätasaista ihonväriä.

Sisältää antioksidantteja taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. Seuraamalla Environ® Vitamin STEP-UP SYSTEM™:iä iho saa tarvitsemansa ainesosat, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja korjaavat ikääntymismuutoksia. Aloita ihosi A-vitamiinihoito nyt superhintaan!

Levitä puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen AVST 1-voide. Hiero se kevyesti kasvoille, kaulalle ja dekoltéelle aamuin illoin.

Tarjous on voimassa 30.11.2021 asti tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin tuotteisiin sekä hoitoihin.

BD MEDICAL -tuotteet -20%

BD MEDICAL -tehokasta ja laadukasta ihonhohoitoa!  Täysin vegaaniset ja vähintään 90 % luonnolliset tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Avainlippumerkki on tae suomalaisesta laatutyöstä. Tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä raaka-aineita eikä tuotteita testata eläimillä. Ihonhoitosarjasta löytyy hoitotuoteet kaikille ihotyypeille -myös herkälle ja atooppiselle iholle.

Suurin osa tuotteista on pakattu 100% kierrätettäviin muovipakkauksiin. Kätevät airless -pullot ovat hygieensiä ja tuotteet saadaan käytettyä viimeistä pisaraa myöten.

Aktiiviainesosina tuotteissa ovat mm. hyaluronihappo, 20 % C-vitamiini ja prebiootit.

Sarjasta löytyvät puhdistustuotteet, kuorinnat, voiteet, naamiot ja silmänympärystuotteet sekä seerumit. Hyödynnä nyt -20% etu. Edun voi hyödyntää hoitolassa sekä verkkokaupassamme.

Katso lisätietoa tuotteista: https://www.beautyzone.fi/verkkokauppa/bd-medical/

 

Tarjous on voimassa 30.11.2021 asti tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää.

Environ VITA-COMPLEX SUPER MOISTURISER 100 ml erikoiskoko vain 67,00 € (norm. 50 ml 67,00 €).

Ikääntyminen, ympäristötekijät ja ilmaston vaihtelut kuivattavat ihoa.  Super Moisturiser on ylellinen kosteusvoide, joka sisältää useita ihon kosteustekijöitä tukevia ainesosia sekä ympäristön haitallisilta vaikutuksilta suojaavia antioksidantteja. Voide jättää iholle pehmeän, kosteutetun ja kimmoisan tunteen.

Korjaaa ihon omaa kosteusvaippaa ja estää kosteuden haihtumista, vahvistaa ihon omia kosteustekijöitä. Voiteen sisältämä Pro-vitamin B5 on tehokas kosteuttaja ja ihoärsytyksen hillitsijä.

Erinomainen tuote antamaan lisäkosteutta iholle esim. kylmempänä vuodenaikana. Käytetään A-vitamiinivoiteen päällä päivin ja öin. Voidaan käyttää myös yksinään.

Tarjous on voimassa 30.11.2021 asti tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin tuotteisiin ja hoitoihin.

ENVIRON Antioxidant & Peptide  EYE GEL -silmänympärysgeeli 15 m -20% 39,70 € (norm. 49,60 €)

Antioxidant & Peptide Eye Gel on erittäin hellävarainen geeli, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, miedon koostumuksen A-vitamiinia retinyylipalmitaattina ja ihoa kiinteyttäviä peptidejä. Säännöllinen käyttö vahvistaa ohutta silmänympärysihoa.

äSisältää mm. Rooibos- ja Honeybush-teeuutteita ja Resveratrolia, jotka antioksidantteina taistelevat vapaita radikaaleja vastaan sekä yhdistelmän peptidejä, jotka vähentävät ryppyjä ja parantavat ihon elastisuutta.

Levitä Eye Geliä pieni määrä silmänympärysiholle aamuin illoin. Odota hetki geelin imeytymistä ja levitä käyttämäsi Environ®-voide päälle. Käytä vain ohjeen mukaan.

Tarjous on voimassa 30.11.2021 asti tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää. Lahjakortit käyvät vain normaalihintaisiin tuotteisiin ja hoitoihin.

EDUT NYT