Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!
  • Erittäin riittoisa erikoistuote herkän ja ohuen silmänympärysihon hoitoon. Pehmentää juonteita, häivyttää turvotusta sekä tummia silmänalusia. Eye Sorbet on virkistävä ja tehokas ”pikakaunistaja” silmienympärysiholle! Tuotteessa on miellyttävä, kevyt hieman "vahatyyppinen" koostumus. Esteettisestä lääketieteestä johdettu ristiin linkitetty hylauronihappo silottaa silmänympärysalueen juonteita hetkessä. Tuotteen sisältämät viisi eri kasvutekijää stimuloivat solujen kasvua sekä aktivoivat kollageenin biosynteesiä. Ristiin linkitetyn hyaluronihapon tasoittavien ominaisuuksien vuoksi tuotetta voi käyttää myös ns. hoitavana primer-tuotteena ennen meikkivoiteen levitystä. Huomioi tuotteen suuri koko (30 ml) verrattuna yleisimpään silmienympärystuotteiden kokoon (15 ml). Taputtele pieni määrä puhtaalle silmienympräysiholle aamuin illoin.
    SUURI KOKO
  • Kaipaako ihosi tehokasta kosteutusta? Superkosteuttava, erittäin riittoisa, esteettistä lääketieteestä johdettua hyaluronihappoa sisältävä tehokosteuttaja kaikille lisäkosteutta tarvitseville ihotyypeille. Tuotteessa on miellyttävä  geelityyppinen mikroemulisioteknologiaa hyödyntävä raikas koostumus, joka imeytyy ihoon täysin jättäen huomaamattoman silkkisen pinnan. Tämä on loistava tuote esim. lämpimänä vuodenaikana ja asiakkaille, jotka pitävät kevyestä hieman viilentävästä, ja tehokkaasti kosteuttavasta koostumuksesta missä on raikas tuoksu. Tuotteen sisältämä pienimolekyylinen hyaluronihappo pääsee imeytymään ihon syvempiin kerroksiin, mikä mahdollistaa ihon kosteuttamisen syvemmältä sekä pitkäkestoisemmin verrattuna muihin suurempi molekyyliisiin hyaluronihappomuotoihin. Tämän lisäksi pieni molekyylyikoko mahdollistaa juonteita häivyttävän vaikutuksen. Hyaluronihapon teho perustuu sen voimakkaaseen kosteudensitomiskykyyn. Se muistuttaa sientä joka pystyy sitomaan itseensä huomattavan suuren määrän kosteutta. Hyaluroninc Moisturizerin pakkauskoko on 100 ml joka on puolet suurempi kuin yleisimmät 50 ml pakkauskoot. Levitä puhdistetulle iholle. Voidaan käyttää päivällä sekä yöllä. Vältä silmäluomia.
    SUURI KOKO
  • Miellyttävä mm. esteettisestä lääketiteestä johdettua hyaluronihappoa ja tehokkaita uudistavia kasvutekijöitä sisältävä  kasvonaamio yökäyttöön. Iho ei ole yöaikaan alttiina ulkoisille tekijöille, jolloin sitä voidaan elvyttää ja ravita tehokkaasti.  Lift Sleeping Mask ravitsee ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti yön ajan. Naamio on tarkoitettu aikuiselle iholle ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen sekä ryppyjen ja juonteiden hoitoon sekä kosteuttamaan ja elvyttämään ihoa. Tuote on öljypohjainen, täyteläinen ja voidemainen,  mutta se levittyy helposti ja tuntuu levitettäessä miellyttävän kevyeltä.  Tuotteessa on miellyttävä 100% luonnollinen eteerisen öljyn tuoksu. Käyttö: Levitä naamiota runsas kerros siveltimellä (spaattelilla) puhdistetulle iholle (kasvot, kaula, decolletee). Naamio jätetään vaikuttamaan yön yli ja puhdistetaan aamulla huutomalla vedellä tai kasvovedellä. Tuotetta suositellaan käytettäväksi joka yö kahden viikon ajan parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja sen  jälkeen 1 - 2 kertaa viikossa. Tuotteessa on miellyttävä 100% luonnollinen mandariinin eteerisen öljyn tuoksu. Huomioi tuotteen suuri koko 100 ml.
    SUURI KOKO

Otsikko

Go to Top