Epäpuhdas ja rasvainen iho

Beautyzone/Epäpuhdas ja rasvainen iho
Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!
  • Miellyttävä ja raikas koostumus! Erittäin riittoisa ja  reilu koko! Kosteuttava ja ihon toimintoja tasapainottava vaahtomainen puhdistustuote.  Tuotteen sisältämät antibakteeriset ainesosat ehkäisevät epäpuhtauksien syntyä sekä hillitsevät tulehduksia. Sopii normaalille, seka- ja rasvaiselle iholle. Erittäin riittoisa ja miellyttävä tuote ihon päivittäiseen puhdistamiseen. Vain 1-2 painallusta riittää koko kasvoille! Levitä pyörivin liikkein huuhtele pois runsaalla vedellä.
  • Syväpuhdistava epäputaan ihon saippua! Musta teepuunöljysaippua kasvoille sekä vartalolle. Tuote on  kehitetty epäpuhtaalle iholle vähentämään ihon rasvaisuutta, finnejä aekä hormoninäppylöitä. Tuotteen sisältämät syväpuhdistava aktiivihiili sekä antiseptinen teepuunöljy lievittävät tulehdusta. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön kasvoille, vartalolle, hikoileville jaloille sekä kainaloiden pesuun. Sopii kaiken ikäisille,  normaalille-, rasvaiselle- seka- ja akneiholle. Hellävävarainen tuote,  joka sisältää myös kosteuttavaa sheavoita sekä jojopaöljyä. 100% luonnollinen koostumus. Erinomainen ja helppo tuote teini-ikäisten ihon puhdistamiseen.
  • Kaipaako ihosi tehokasta kosteutusta? Superkosteuttava, erittäin riittoisa, esteettistä lääketieteestä johdettua hyaluronihappoa sisältävä tehokosteuttaja kaikille lisäkosteutta tarvitseville ihotyypeille. Tuotteessa on miellyttävä  geelityyppinen mikroemulisioteknologiaa hyödyntävä raikas koostumus, joka imeytyy ihoon täysin jättäen huomaamattoman silkkisen pinnan. Tämä on loistava tuote esim. lämpimänä vuodenaikana ja asiakkaille, jotka pitävät kevyestä hieman viilentävästä, ja tehokkaasti kosteuttavasta koostumuksesta missä on raikas tuoksu. Tuotteen sisältämä pienimolekyylinen hyaluronihappo pääsee imeytymään ihon syvempiin kerroksiin, mikä mahdollistaa ihon kosteuttamisen syvemmältä sekä pitkäkestoisemmin verrattuna muihin suurempi molekyyliisiin hyaluronihappomuotoihin. Tämän lisäksi pieni molekyylyikoko mahdollistaa juonteita häivyttävän vaikutuksen. Hyaluronihapon teho perustuu sen voimakkaaseen kosteudensitomiskykyyn. Se muistuttaa sientä joka pystyy sitomaan itseensä huomattavan suuren määrän kosteutta. Hyaluroninc Moisturizerin pakkauskoko on 100 ml joka on puolet suurempi kuin yleisimmät 50 ml pakkauskoot. Levitä puhdistetulle iholle. Voidaan käyttää päivällä sekä yöllä. Vältä silmäluomia.
  • Mattapintainen hoitovoiden epäpuhtaalle ja akneiholle! Erittäin kevyt ja nopeasti imeytyvä, talineritystä tasapainottava mattapintainen hoitovoide epäpuhtaalle- ,rasvaiselle-  ja akneiholle.  Tuote on ”tehokkaampi versio” Oil-Free Formula hoitovoiteesta.  Sisältää mm.  rauhoittavaa laventeliuutetta- sekä antimikrobista rosmariiniuutetta sekä kevyesti kuorivaa maitohappoa. Nuorten ja miesasiakkaiden suosikkituote! Käytetään aamun illoin. Ei suositella silmienympräille.  
  • Ihanan kevyt voide! Talineritystä tasapainottava hoitovoide erityisesti seka- ja rasvaiselle iholle. Tuote kosteuttaa tehokaasti ja imeytyy ihoon helposti ja jättää iholle miellyttävän mattapinnan. Sisältää mm. aloevera- ja mustikkauutetta. Käytetään aamuin ja illoin. Erinomainen tuote meikin alle. Vinkki: Erinomainen tuote kesäaikana myös normaalille ja kuivalle iholle henkilöille, jotka pitävät kevyestä ja helposti imeytyvästä voidekoostumuksesta.
  • Environ® AVST Hydrating Clay Masque -kasvonaamio kosteuttaa ( E- ja B5 -vitamiinit) ja poistaa ylimääräistä rasvaa ihon pinnalta sekä kuorii ihoa hellävaraisesti.(kaoliini). Tuote sopii kaikille ihotyypeille koko kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Vinkki: sopii suojaamaan couperosaihoa saunassa. Käyttöohje: Levitä Hydrating Clay Masque puhdistuksen jälkeen tasaisesti kasvoille, myös silmäluomille. Tuote muuttuu asteittain läpinäkyväksi. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Käytä kerran tai kaksi viikossa. Pese pois huolellisesti Environ®-puhdistusaineella, pyyhi kasvovedellä ja levitä käyttämäsi A-vitamiinivoide. Voidaan käyttää myös yön yli A-vitamiinivoiteen päällä kosteuttamaan tai poistamaan rasvaisuutta iholta. Suositellaan käytettäväksi 10-12 viikon kuluessa avaamisesta.  

Otsikko

Go to Top