Toimituskulut 4,90 €. Yli 80,00€ tilaukset veloituksetta!

Tuotteet valituilla hakuehdoilla

Osastot: Seerumit
 • Öisin käytettävä rauhoittava ja korjaava Seriénce Night Serum on suunniteltu helpottamaan pitkäaikaisen stressin aiheuttamia iho-oireita.
  • Malachite Extract auttaa ihoa suojautumaan ympäristön stressitekijöiltä
  • Matrixyl® MorphomicsTM stimuloi kollageenituotantoa
  • Argireline® Amplified rentouttaa kasvojen lihaksia auttaen pehmentämään juonteita ja ryppyjä
  • NeurophrolineTM rauhoittaa ja auttaa vastustamaan stressihormonien negatiivisia vaikutuksia ihossa
  Käyttöalue: Seriénce Night Serum sopii käytettäväksi koko kasvoille kaikilla A-vitamiinitasoilla. Käyttöohje: Puhdista iho käyttämilläsi Environ-tuotteilla illalla. Levitä Seriénce Night Serum kevyesti hieroen ja taputellen. Anna seerumin kuivua ennen kuin levität käyttämäsi A-vitamiinivoiteen. Edistyneille Environ-käyttäjille ihon neulaus kosmeettisella Roll-CIT:illä/Focus CIT:illä ennen seerumin levittämistä on suositeltavaa.  
 • Haluatko silottaa kasvojesi juonteita? Ha Deep Filler on kosmeettinen ryppyjä ja juonteita täyttävä seerumi, joka sisältää esteettisestä lääketieteestä johdettua ristiin linkitettyä hyaluronihappoa (syvien juonteiden täyteaine). Seerumi silottaa juonteita ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttaa ihoa. Tuotteen koostumus on miellyttävä ja ylellinen ja  silkkisen tuntuinen. Seerumi on erittäin hyvin imeytyvä. Seerumi on tarkoitettu päiväkäyttöön sen juonteita siloittavan ominaisuutensa vuoksi. Tuotteessa on miellyttävä, raikas sitursmainen tuoksu.evitä puhdistetulle iholle, anna imeytyä ja lisää halutessasi hoitovoide.
 • Intense C-Boost Mela-Even Cream  on kevyt, tahraamaton ja ihoa kirkastava voide, joka on suunniteltu parantamaan UV-vaurioista ihoa ja epätasaista ihonväriä. Vaikuttavat aineet:          
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate (C-vitamiini)
  • Tocopheryl Acetate (E-vitamiini)
  Käyttökohde:  Tarkoitettu käytettäväksi pigmentaatioihin, aurinkovaurioihin, hienoihin ryppyihin ja verisuonilaajentumiin. Käyttöohje: Puhdista iho ja levitä Mela-Prep Lotion sormenpäillä tummentuneille alueille. Sekoita sama määrä Serum A:ta ja B:täkämmenellä ja levitä pigmenttiläiskille. Lopuksi levitä Intense C-Boost ohueksi kerrokseksi koko kasvoille tai paikallisesti ennen A-vitamiinivoidetta. Käytä aamuin illoin. Kosmeettinen neulaus tehostaa aineiden imeytymistä ennen levitystä. Käytön edut: Ascorbyl Tetraisopalmitate ehkäisee lipidiperoksidaatiota, vähentää UV-vaurioita sekä auttaa parantamaan epätasaista ihonväriä ja kosteuttamaan ihoa. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka tukee ihon luonnollista puolustusmekanismia vapaita radikaaleja vastaan. Pakkaus: 25 ml tuubi, joka suojaa aktiiviainesosia valolta ja ilmalta. Käyttöaika:  10-12 viikon kuluessa avaamisesta.
 • Tehohoitoa ikääntymismuutoksiin, pigmenttimuutoksiin ja epäpuhtaalle iholle! Retinoli on tutkitusti yksi tehokkaimmista kosmetiikan raaka-aineista ikääntymismuutoksiin ja valovanhentuneelle iholle (pigmenttimuutokset). Retinol 1.0 on intensiivinen tehotuote, jossa on korkea 1%:n pitoisuus puhtaassa muodossa olevaa retinolia (A-vitamiini). Tuote sopii myös epäpuhtaan ihon hoitoon. Tuotteen säännöllinen käyttö häivyttää juonteita ja tasoittaa ihon väriä sekä hillitsee talineritystä. Retinole 1.0 -voiteessa on  kevyt voidemainen, raikas koostumus joka levittyy hyvin iholle. Retinol 1.0 -tuotetta suositellaan käytettävän muutaman kerran viikossa yövoiteen alla noin 10-15 päivän ajan. Jos iho tuntuu käytön aikana herkältä tai se hilseilee, niin tulee pitää muutama päivän tauko. Ei suositella silmäluomille eikä silmien alle. Levitä ohut kerros puhdistetulle kasvojen iholle iltaisin. Vältä silmänympärysihoa. Huomioi, että ihon ärsyyntyminen (punoitus, arkuus ja hilseily) on mahdollista ja jopa todennäköistä, jos ihosi ei ole tottunut A-vitamiinituotteisiin. Huomioi, että tuotteen käyttö tulee aloittaa maltillisesti. Retinolin käyttö herkistää auringonvalolle, joten tuotetta ei voi käyttää päivisin. Suosittelemme puhdistamaan ihon aamuisin retinolin yökäytön jälkeen. Ei suositella raskaus- eikä imetysaikana.
 • Tehokas ihon vastustuskykyä parantava seerumi! Sopii myös silmienympräille! Erinomainen, helposti imeytyvä ihon vastustuskykyä parantava, rauhoittava ja kosteuttava seerumi.Seerumi sisältää mikrobikannalle tärkeitä, luonnollisia prebiootteja. Kauran beetaglukaani, lakritsiuute ja pantenoli rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Käytetään hoitovoiteen alla päivällä ja yöllä. Sopii myös silmänympärysiholle. Sopii kaikille ihotyypeille. Seerumia suositellaan myös couperosaiholle sekä ruusufinnistä kärsiville asiakkaille.
 • Todellinen tehotuote joka aktivoi, elvyttää ja uudistaa ihoa! Sopii myös silmänympräysiholle! –Kantasoluteknologiaa hyödyntävä tehoseerumi kaikille ihotyypeille. Ainutlaatuinen monitehotuote aktivoi ihon omat kantasolut käynnistämään luonnollisen uusiutumisprosessin ja tuottamaan uusia ihosoluja. Seerumin sisätämä patentoitu kantasoluyhdiste sisältää arginiinia, L-karnitiinia, oroottihappoa sekä hyaluronihappoa. Näitä aineita on luonnostaan ihmiskehossa, mutta niiden määrä vähenee iän myötä. Stemcell -seerumi lisää näiden ainesosien määrää luonnollisesti. Iho puhdistuu, rauhoittuu, uudistuu ja korjaantuu, kiinteytyy ja vahvistuu, kun ihosolut lisääntyvät ja niiden aineenvaihdunta tehostuu. Antimikrobinen koostumus hillitsee tulehdusta samalla, kun se antaa iholle ja ihosoluille suojaa ulkoisia rasituksia vastaan. –Levitetään pieni määrä puhdistetuille iholle hoitovoiteen alle päivin ja öin. Tuotetta voi käyttää myös silmänympärysiholle.
 • Miellyttävä ja tehokas ihoa kirkastava C-vitamiiniseerumi! Vitamin C 5.0 -seerumi sisältää korkean pitoisuuden stabiilia C-vitamiinia.  Tuote on suunniteltu erityisesti valovanhentuneen ihon hoitoon (juonteet, epätasainen ihonväri). Seerumi kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, parantaa kollageenin muodostusta ihossa sekä suojaa vapailta radikaaleilta. Yleensä jo muutaman päivän käytön jälkeen ihon sävy näyttää tasaisemmalta ja kirkkaammalta. Vitamin C 5.0 -seerumin koostumuksen innovaatio perustuu uuteen C-vitamiinin muotoon ET-Vitamin C (ethyl ascorbic acid, etyyliaskorbiinihappo), joka pysyy stabiilina pitkään. Seerumi ei jätä C-vitamiini-tuotteille usein tyypillistä, tahmeaa tunnetta iholle vaan se imeytyy nopeasti ja täydellisesti ihoon. Tuoksu: Luonnollinen appelsiininkuoren eteerinen öljy Tuotteen rakenne: Kevyt, voidemainen vesi-öljyssä -koostumus (seerumiemulsio) joka tuntuu iholla miellyttävältä ja samettisen pehmeältä. Käyttö: Levitä ohut kerros puhdistetulle iholle (kasvot, kaula, decolletee) noin kolme kertaa viikossa öisin 10–15 päivän ajan. Anna tuotteen imeytyä hetken ja levitä yövoide. Vältä silmänympärysihoa. Jos iho tuntuu herkältä ja siinä on kuoriutumisen merkkejä, on syytä pitää muutaman päivän tauko. Käytä aina Meso Shield 50 -suojaustuotetta päivisin.      
 • WiQo Eye Contour & Facial Serum -seerumi on kehitetty herkälle silmänympärysiholle. Seerumia voi käyttää myös koko kasvoilla, jos iho on todella herkkä ja ärtynyt. Tuote sisältää runsaasti aktiiviaineita, jotka mm. kosteuttavat ihoa intensiivisesti. Seerumin sisältämät peptideillä  ja kasviuutteilla on  (pikkuruskus, calendula, avokado, rohtopurasruoho, lakritsinjuuri, hevoskastanja) on antibakteerisia vaikutuksia. Tuotteen säännöllinen käyttö vahvistaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan sekä rauhoittaa  ihon tulehdus- ja ärsytysreaktioita. Tuote on dermatologisesti ja oftalmologisesti (=silmälääkäri) testattu. Indikaatiot: Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Sopii silmänympärysiholle tai herkaästi reagoivalle iholle koko kasvoille. Ideaalinen myös meikinalustuotteeksi. Suositellaan myös silmäpussien ja tummien silmänalusten hoitoon. Käyttö: Taputtele hellävaraisesti muutama tippa seerumi puhdistetulle silmänympärysiholle aamuin illoin. Herkälle iholle, joka ei siedä paksumpia hoitovoiteita, voi levittää koko kasvojen iholle öljyttömänä kosteusvoiteena. Voi levittää myös taputellen WiQo ICP Cream -värillisen, kakkumaisen,  SPF 50 UVA ja UVB- suojan  sisältävän meikkituotteen päället tarvittaessa tuomaan lisäkosteutusta iholle. Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Älä levitä vaurioituneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
 • Kasvoemulsio sisältää matalan pH:n glykolihappoa (8%), jonka koostumus on tasapainotettu iholle sopivaksi. Matalasta pH-arvosta (noin 3) huolimatta kasvoemulsio sopii kaikille ihotyypeille eikä aiheuta polttelun tunnetta iholla. Tuotteen levittämisen jälkeen ihon biokemiallisten mekanismien täytyy palauttaa madaltunut pH -arvo alkuperäiseen arvoonsa ja siksi on tärkeää odottaa vähintään 30 minuuttia ennen muiden ihonhoitotuotteiden levittämistä, jotta happaman tuotteen teho ei katoa. Palauttaakseen ihon pH-arvon luonnolliseen tasoonsa entsyymijärjestelmä pakottaa ihon tekemään päivittäisen “kuntoilunsa”, mikä johtaa uudistumisprosessin jatkuvaan aktivoitumiseen. Indikaatiot: Sopii kaikille ihotyypeille. Voi käyttää myös kesäkuukausina. Käyttö: Levitä tuotetta iltaisin puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa 30 minuuttia ennen hoitovoiteen levitystä. Rasvoittuvalla iholla tuotetta voi käyttää ainoana hoitotuotteena. Muilla ihotyypeillä tuotetta tulisi käyttää yhdessä WiQo Moisturizing Face Cream -hoitovoiteen kanssa. Kasvoemulsio toimii parhaiten, kun se levitetään 30 minuuttia ennen muita ihonhoitotuotteita. Tuotteen säännöllinen käyttö on suositeltavaa. Varoitukset: Vältä silmänympärysihoa. Levitä tuotetta ainoastaan ehjälle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Voi vaurioittaa herkkiä objekteja (helmet, piilolinssit). Suositellaan käyttämään yhdessä aurinkovoiteen kanssa, jos auringossa oleillaan pidempään. Ensimmäisillä käyttökerroilla saattaa esiintyä vähäistä poltetta, pistelyä tai punoitusta.  

Go to Top