Vinkkejä Environ  -tuotteiden käyttäjille kylmeneviin keleihin

 

Se on taas syksy ja pian talvi. Ilmat kylmenevät ja viima puree. Aikaa vietetään sisätiloissa ilmastointilaitteiden ja sähkölämmityksen armoilla. Ihmisen iho reagoi vuodenajanvaihteluihin. Se vaan on niin ja se on täysin normaalia. Ilmankosteudella, lämpötilalla ja auringon ultraviolettisäteilyllä on merkitystä. Tämä tulee ottaa huomioon ihonhoidossa.

Ilmojen kylmetessä hoitotuoleissamme on usein asiakkaita, joilla on ongelmana ihon pinnan kuivuminen. Joissain tapauksissa iho saattaa alkaa myös punoittaa ja tuntua jopa ikävän pistelevältä. Ihon pinnan kuivumista esiintyy kaikilla ihotyypeillä, myös rasvoittuvalla iholla. Rasvoittuvalla iholla kuivuminen voi tulla esiin ensin näppyinä. Kun ilma kuivuu, iho pyrkii pysymään kosteana ”työntämällä” pintaan talia. Kun ihon pinta sitten kuivuu, huokosten suut supistuvat niin, tali ei pääse ihon pintaan. Ihon pintakuivuus ei siis ole ihotyyppi vaan sen hetkinen tila, joka voi tulla kaikille ihotyypeille, mutta sitä voidaan hoitaa ja kannattaa hoitaa!

Oman lisämausteensa ilmasto-olosuhteiden vaihtumisen lisäksi tuo vaatetuksen vaihtuminen. Poolopaidat ja villahuivit saattavat ärsyttää jo muutenkin herkällä olevaa kaulan- ja leuan alueen ihoa. Ihonhoitotuotteet tulisi päivittää talviaikaan kuten kellotkin. On tärkeää kiinnittää huomio puhdistustuotteisiin,
ihon kuorintaan sekä tehokkaaseen kosteuttamiseen. Jos ei itse osaa valita sopivia tuotteita, niin me ammattilaiset Beautyzonessa olemme valmiina auttamaan.

On tärkeää kuoria ihoa säännöllisesti tehokkailla, mutta hellävaraisilla kuorinta-aineilla. Näin saadaan kuiva, kuollut ihosolukko pois, jolloin esim. Environin AVST-vitamiinivoiteet pääsevät imeytymään kunnolla ihoon hoitamaan tehtäväänsä. Environin LACM1 -maitohappokuorinta on loistava tuote siihen tarkoitukseen. Hellävarainen maitohappo kuorii turvallisesti ja tehokkaasti eikä ”raavi” ihoa. Iho kirkastuu ja hoitoaineet ovat iloisia, kun pääsevät imeytymään kunnolla.

Puhdistustuotteisiin on hyvä myös kiinnittää huomiota. Voi olla, että esim. geelimäiset ja muut vaahtoavat tuotteet kannattaa laittaa odottelemaan lämpimämpiä kelejä kuten kesävaatteetkin. Environilla on tehokas esipuhdistusöljy, jonka käyttöä suosittelemme etenkin kylmempään aikaan. Tuote on myös erityisen hyvä heille, jotka käyttävät tuhdimpia meikkivoiteita. Tällä tuotteella nimittäin iho ihan oikeasti puhdistuu. Se ei aina ole ihan itsestään selvää kaikilla puhdistustuotteilla. Tämän olen satoja erilaisia puhdistustuotteita käyttäneenä itse todennut useaan kertaan.

Meillä on suuri joukko asiakkaita, jotka ovat Environ A-vitamiinivoiteen ”vitostasolla” eli iho on totutettu vaihe vaiheelta korkeimpaan A-vitamiinipitoisuuteen. Nyt ilmasto-olosuhteiden muuttuessa voi olla perusteltua siirtyä matalampaan pitoisuuteen. A-vitamiinireaktiot ovat huomattavasti yleisempiä syksyllä ja talvella kuin muina vuodenaikoina. Korkea –A-vitamiinipitoisuus voi lisätä myös jonkin verran ihon kuivumista kylminä vuodenaikoina. Tämä ei kuitenkaan ole automaattista, mutta mahdollista.

Jos ihossa alkaa tuntua pientä kutinaa, se kuivuu ja mahdollisesti punoittaa, niin syy voi olla A-vitamiinireaktio. Useimmiten tämä esiintyy kaulan iholla ja silmien ympärillä, mutta se voi esiintyä koko kasvoillakin. Syytä huoleen ei kuitenkaan ole. Reaktio on vähän epämiellyttävä, mutta vaarallinen se ei ole. Iho toipuu reaktiosta nopeasti, kun miedonnetaan voiteen A-vitamiinipitoisuutta ja pidetään mahdollisesti vähän taukoa.

Aina ei ole kuitenkaan kyse A-vitamiinireaktioista vaan juurikin noista em. ilmaston muutoksesta ym. johtuvasta ihon reagoimisesta. Beautyzonen Environia käyttävät asiakkaat ovat yleensä meillä hoitolassa jo ”prepattu” tähän mahdolliseen reaktioon, niin se ei tule yllätyksenä, jos näin kävisi. Meillä ollaan aina valmiina vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin, jos kysyttävää tai erikoista reagointia tulee.

Itse olen käyttänyt Environ –tuotteita vuosia ja jälleen tänäkin vuonna pudotin lokakuussa AVST –vahvuuden neloseen, koska havaitsin pientä kuivumista. Joskus maaliskuussa palataan taas vitoseen. Öljykapselit kuuluvat myös talviaikaan omiin ihonhoitorutineihini. Esipuhdistusöljyä käytän läpi vuoden, koska se puhdistaa meikin aivan erinomaisen hyvin eikä kuivata ihoa.

Environilla on kaksi erinomaista tuotetta, jolla voidaan helpottaa ihon pintakuivuutta ja suosittelemme ottamaan ne käyttöön kylmempinä vuodenaikoina. Näillä saadaan lisäkosteutta ihoon. Tuotteita käytetään A-vitamiinivoiteen kanssa. Vita Complex Super Moisturiser on 50 ml pumppupullossa oleva lisäkosteuttaja Se parantaa ihon omia kosteustekijöitä ja estää kosteuden haihtumista iholta. Tuotetta laitetaan A-vitamiinivoiteen päälle. Super Moisturiser sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, jotka lisäkosteutta tarvitsevat. Tuotteessa ei ole A-vitamiinia ja sitä voi käyttää myös yksinään, ilman A-vitamiinivoidetta, vaikkapa silloin, jos ihoon on tullut A-vitamiinireaktio.

Toinen erittäin pidetty tuote etenkin kuivempien ihotyyppinen keskuudessa on Hydrating Oil Capsules-öljykapselit. Vaikka onkin kyse kapseleista, niin syötäväksi niitä ei ole tarkoitettu vaan iholle laitettavaksi päivittäin. Ne kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Ihosta tulee ihanan silkkisen tuntuinen ja pehmeä. Kapselit
sisältävät matalan pitoisuuden A-vitamiinia retinolimuodossa sekä antioksidantteja. Kapselin sisältö levitetään puhdistetulle iholle ja sen jälkeen lisätään A-vitamiinivoide. Halutessaan kapselin sisällön voi myös sekoittaa A-vitamiinivoiteeseen. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan! Olemme saaneet kapseleista todella hyvää palautetta asiakkailtamme.

Kertauksena vielä, että kuori tehokkaasti ja ota lisäkosteutta käyttöön ja puhdista oikeilla hoitotuotteilla! Näillä pääset jo pitkälle kotihoidossa. Lisäksi meiltä Beautyzonesta saa tehokkaita ihoa kosteuttavia hoitoja.

Quattro –erikoiskasvohoidot ja PDT/LED -valohoidot

Tekstissä esiintyneiden tuotteiden hinnat

  • LACM1 –maitohappokuorinta 25 ml 29,80 €
  • Super Moisturiser 50 ml 65,50 €
  • Hydrating Oil Capsules 30 kpl 98,70 €
  • Dual-Action Pre-Cleansing oil –esipuhdistusöljy 100 ml 39,00 €

Arja

Estenomi -SKY-Cidesco -kosmetologi -maskeeraaja

Kauneushoitola Beautyzone Kuopio

 

 

Etusivu / blogi / Vinkkejä Environ  -tuotteiden käyttäjille kylmeneviin keleihin

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share