Fusion Meso on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki esteettisten lääketieteen ja ihonhoitotuotteiden valmistajana. Kaikki tuotteet valmistetaan korkeimmilla laatu-, turvallisuus- ja valvontastandardeilla. Tuotteissa käytetään kliinisesti todistettuja vaikuttavia aineita huomattavasti suurempina pitoisuuksina kuin tavanomaisessa kosmetiikassa sekä valikoituja koostumuksia maksimaalisen tehokkuuden ja hoitavan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tuotteiden modernit koostumukset ovat helposti imeytyviä ja miellyttäviä.

Tehokkaat ja turvalliset kotihoitotuotteet sisältävät parhaita vaikuttavia ainesosia (mm. kasvutekijät, peptidit ja ristiin linkitetty hyaluronihappo, pienimolekyylinen hyaluronihappo ja vitamiinit), jotka on johdettu esteettisestä lääketieteestä.

Löydät valikoimastamme tehokkaat FUSION MESO -erikoistuotteet vaativalle iholle!

HA DEEP FILLER 30 ml 99,00 €

Haluatko silottaa kasvojesi juonteita?

Ha Deep Filler on kosmeettinen ryppyjä ja juonteita täyttävä seerumi joka sisältää esteettisestä lääketieteestä johdettua ristiin linkitettyä hyaluronihappoa (syvien juonteiden täyteaine). Seerumi silottaa juonteita ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttaa ihoa. Seerumin koostumus on miellyttävä, voidemainen ja hyvin imeytyvä. Levitä puhdistetulle iholle, anna imeytyä ja lisää halutessasi hoitovoide.

OSTA TUOTE

EYE SORBET 30 ml 79,00 €

Erikoistuote herkän ja ohuen silmänympärysihon hoitoon. Pehmentää juonteita, häivyttää turvotusta sekä tummia silmänalusia.

Virkistävä, tehokas ”pikakaunistaja” silmienympärysiholle. Tuotteessa on miellyttävä, kevyt hieman vahatyyppinen koostumus. Esteettisestä lääketieteestä johdettu ristiin linkitetty hylauronihappo silottaa silmänympärysalueen juonteita hetkessä. Tuotteen sisältämät viisi eri kasvutekijää stimuloivat solujen kasvua sekä aktivoivat kollageenin biosynteesiä.

Ristiin linkitetyn hyaluronihapon tasoittavien ominaisuuksien vuoksi tuotetta voi käyttää myös ns. hoitavana primer-tuotteena ennen meikkivoiteen levitystä.

Huomioi tuotteen suuri koko (30 ml) verrattuna yleiseen silmänympärysihontuotekokoon (15 ml).

Taputtele pieni määrä puhtaalle silmienympräysiholle.

OSTA TUOTE

MESO REPAIR CREAM 50 ml 89,00 €

Tuotteessa on Fusio Meso –sarjan täyteläisin, miellyttävä voidekoostumus. Rauhoittava, UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita korjaava tuote, joka vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä sekä ennaltaehkäisee ikääntymismuutosten syntyä. Voide sopii erinomaisesti myös ennen ja jälkeen erilaisten esteettisten toimenpiteiden.

Tuotteen sisältämät viisi kasvutekijää stimuloivat solujen kasvua ja edistävät kollageenisynteesiä. Hydracell Q aktivoi kollageenin muodostumista muuttamalla katabolisen (energiaa kuluttava) prosessin anabolikseksi (energiaa tuottava), joka puolestaan parantaa solujen kosteudensitomiskykyä.

Voiteen sisältämät aminohapot ovat DNA:ta korjaavien entsyymien esiasteita, jotka stimuloivat melaniinia ja tasoittavat juonteita.

Voiteen koostumus on miellyttävän täyteläinen, mutta silti helposti imeytyvä.

Käytetään päivin ja öin. Voidaan käyttää myös voiteen alla.

OSTA TUOTE

RETINOL 1.0 30 ml 89,00 €

Tehohoitoa ikämuutoksiin, pigmenttimuutoksiin ja epäpuhtaalle iholle!

Retinoli on tutkitusti yksi tehokkaimmista kosmetiikan raaka-aineista ikääntymismuutoksiin ja valovanhentuneelle iholle (pigmenttimuutokset). Retinol 1.0 on intensiivinen tehotuote, jossa on korkea 1%:n pitoisuus puhtaassa muodossa olevaa retinolia (A-vitamiini).

Tuotteessa on kevyt voidemainen koostumus joka levittyy hyvin iholle. Retinol 1.0 -tuotetta suositellaan käytettävän muutaman kerran viikossa yövoiteen alla noin 10-15 päivän ajan.

Jos iho tuntuu käytön aikana herkältä tai se hilseilee, niin tulee pitää muutama päivän tauko. Ei suositella silmäluomille. Tuotteen säännöllinen käyttö häivyttää juonteita ja tasoittaa ihon väriä sekä hillitsee talineritystä. Retinolihoito sopii hyvin myös epäpuhtaan ihon hoitoon.

Levitä ohut kerros puhdistetulle kasvojen iholle iltaisin. Vältä silmänympärysihoa. Huomioi, että ihon ärsyyntyminen (punoitus, arkuus ja hilseily) on mahdollista ja jopa todennäköistä, jos ihosi ei ole tottunut A-vitamiinituotteisiin. Huomioi, että tuotteen käyttö tulee aloittaa maltillisesti.

Retinolin käyttö herkistää auringonvalolle, joten tuotetta ei voi käyttää päivisin. Suosittelemme puhdistamaan ihon aamuisin retinolin yökäytön jälkeen.

Emme suosittele retinolituotteen käyttöä raskaana oleville tai imettäville henkilöille.

OSTA TUOTE

HYALURONIC MOISTURIZER 100 ml 85,00

Kaipaako ihosi tehokasta kosteutusta?

Superkosteuttava, esteettistä lääketieteestä johdettua hyaluronihappoa sisältävä tehokosteuttaja kaikille lisäkosteutta tarvitseville ihotyypeille. Miellyttävä geelityyppinen mikroemulisioteknologiaa hyödyntävä raikas koostumus, joka imeytyy ihoon täysin jättäen huomaamattoman silkkisen pinnan.

Tuotteen sisältämä pienimolekyylinen hyaluronihappo pääsee imeytymään ihon syvempiin kerroksiin, mikä mahdollistaa ihon kosteuttamisen syvemmältä sekä pitkäkestoisemmin verrattuna muihin suurempi molekyyliisiin hyaluronihappomuotoihin. Tämän lisäksi pieni molekyylyikoko mahdollistaa juonteita häivyttävän vaikutuksen.

Hyaluronihapon teho perustuu sen voimakkaaseen kosteudensitomiskykyyn. Se muistuttaa sientä joka pystyy sitomaan itseensä huomattavan suuren määrän kosteutta. Hyaluroninc Moisturizerin pakkauskoko on 100 ml joka on puolet suurempi kuin yleisimmät 50 ml pakkauskoot.

Levitä puhdistetulle iholle. Voidaan käyttää päivällä sekä yöllä. Vältä silmäluomia.

OSTA TUOTE

MESO LIFT CREME 50 ml 129,00 €

Täydellinen tuote ikääntyvän ihon hoitoon!

Laadukas ja tehokas kiinteyttävä tehovoide aikuiselle iholle. Tuote sisältää korkean pitoisuuden tehokkaita ja turvallisia esteettisestä lääketieteestä johdettuja ainesosia.

Ristiin linkitetty hyaluronihappo silottaa juonteita, pieni molekyylinen hyaluronihappo tehokosteuttaa ihoa syvältä, viisi erilaista kasvutekijää stimuloivat tehokkaasti solujen kasvua.

Hydracell Q aktivoi kollageenin muodostumista muuttamalla katabolisen prosessin (energiaa kuluttava) anaboliseksi (energiaa tuottava) parantaen solujen kosteudensitomiskykyä.

Tuotteen sisältämällä viidellä eri peptidillä on omat tehtävänsä. Peptideillä on erityisen tärkeä merkitys etenkin aikuiselle iholle tarkoitetussa hoitotuotteessa.

Tuotteen koostumus on miellyttävä ja nopeasti imeytyvä. Voidetta voidaan käyttää päivin sekä öin puhdistetulle iholle. Seerumin voin halutessaan lisätä voiteen alle.

OSTA TUOTE

MESO SHIELD 50 30 ml 79,00 €

Päivävoide, joka antaa pitkäkestoisen, maksimaalisen SPF 50 UVA- ja UVB –suojan. Ultrakevyt koostumus!

Voide muodostaa iholle hikoilulta suojaavan, pitkäkestoisen kalvon. Toimii erinomaisesti meikkivoiteen alla. Tuote sopii myös erilaisten esteettisten toimenpiteiden jälkeen suojavoiteena.

Levitetään puhdistetulle iholle. Voidaan käyttää päivävoiteena tai hoitovoiteen kanssa yhdessä suojaamaan ihoa UVA- ja UVB -säteilyltä. Ei suositella silmäluomille.

OSTA TUOTE

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.