INFUZION SYSTEM

Infuzion System® Skin Boozter -hoito

Patentoitu, ruotsalainen hoitomenetelmä, joka on neulaton vaihtoehto injektiohoidoille. Hoito on kivuton (pientä pistelyä lukuun ottamatta). Puudutteita ei tarvita ja toipumisaikaa ei ole. Tulos on nähtävissä heti.

Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävän hoitotulos. Infuzion System® ei ole perinteinen kasvohoito vaan enneminkin hoitotoimenpide. Toimenpiteessä yhdistyy injektiohoito sekä mesoterapia ilman neuloja/pistoksia.

Infuzion System® Volymizer -hoito

Volymizer -hoidolla saadaa enemmän täyteläisyyttä. Hoitoaine sisältää pelkkää hyaluronihappoa. Hoitoa suositellaan Skin Boozter -hoitosarjan jälkeen. Lue lisää sivuston keskiosasta

Mihin Infuzion® perustuu?

Patentoitu hyaluronihappo (täydennettynä A, C ja B -vitamiineilla sekä aminohapoilla) kuljetetaan syvälle ihokudokseen hoitolaitteessa olevan patentoidun keraamisen kuulan sekä galvaanisen iontoforeesivirran avulla. Keraaminen kuula sekä hoitoaineet ovat kertakäyttöisiä ja yksittäispakattuja.

Galvaaninen tasavirta sulkee hyaluronihapon dermikseen tali- ja hikirauhasten kautta. Ihoa ei ”rikota” millään tavalla.

Mitä hoito tekee?

Infuzion System® tuo luonnollista volyymia kasvoille. Kasvojen linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit pehmenevät. Ihosta tulee syväkosteutettu ja nuorekkaan hehkuva. Hoidossa käytettävän tuotteen ainesosilla on myös vapaita radikaaleja neutraloiva sekä kollageeninmuodostusta stimuloiva vaikutus.

Hoito voidaan kohdistaa myös silmienympärysihon tummuuteen sekä juonteisiin. Mentelmä ei sovi silmäpussien hoitoon täyteläisyyttä tuovan vaikutuksensa vuoksi.

Hoitokohteita

Kasvot, kaula, decolletee ja kädet sekä erityisalueet kuten tummat silmänaluset, nasolabiaalipoimut, huulten- ja silmänympärysjuonteet. Yhdelle alueelle (esim. kasvot) sisältyy yksi hyaluronihappovalmiste. Jos halutaan hoitaa samalla hoitokerralla muita alueita (kaula, decolletee tai kädenselät), niin se on mahdollista eri veloituksella lisäämällä yksi tai useampi annos hyaluronihappovalmistetta.

Infuzion® sopii myös injektoidulle iholle tasoittamaan ihoa kauttaaltaan. Infuzion® on myös erinomainen vaihtoehto ennen juhlatilaisuuksia, kun halutaan hehkeä ja kaunis iho.

Yksi hoito vai sarjahoito?

Hoito on mahdollista toteuttaa yksittäisenä hoitona tuomaan volyymia ja hehkua kasvoille. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti kolmen hoitokerran sarjahoitoa (tarvittaessa hoitoja voi tehdä useampiakin).

Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjahoidolla saavutetaan jopa kuusi kuukautta kestävä hoitotulos. Tämän jälkeen voi tarpeen mukaan tehdä ylläpitohoitoja muutaman kuukauden-puolen – vuoden välein.

Kolmen kerran hoitosarja (hoidot 7-10 päivän välein) oikeuttaa myös sarjahoitoalennukseen. On hyvä huomioida, että ihonsolujen on totuttava säilyttämään hyaluronihappo ihossa, jotta hoidon tulokset säilyvät pidemmän ajan. Tämän vuoksi kolmen hoidon sarja takaa paremman pysyvyyden. Hoitotulokset ovat aina yksilöllisiä.

Skin Boozter ja Volymizer -patentoidut hyaluronihappovalmisteet

Infuzion System® hoitomenetelmän uusin tuote on VOLYMIZER. Sillä saadaan enemmän täyteläisyyttä, koska sen molekyylipaino (Dalton) on korkeampi kuin Skin Boozterissa. Volymizer sisältää pelkästään hyaluronihappoa jonka koostumus on huomattavasti geelimäisempi (paksumpi) kuin Skin Boozterin.

Suosittelemme uudelle asiakkaalle ensin SKIN BOOZTER -hoidot sarjana, kolme hoitoa 7-10 vrk välein. Mikäli tämän jälkeen halutaan enemmän täyteläisyyttä, niin voidaan ottaa esimerkiksi yksi Volymizer -hoito viimeistelemään tulos. Volymizer -hoidossa keskitytään niihin kohtiin mihin halutaan enemmän täyteläisyyttä esim. posket, huulet tai voimakkaat silmäkuopat. Ensimmäisellä kahdella käsittelykerralla ei ole perusteltua yhdistää Volymizer -käsittelyä hoitoon, koska ihosolujen on totuttava säilyttämään hyaluronihappo ihossa jolloin saadaan pidempikestoinen tulos.

Mitä hoitoon sisältyy ja kauanko se kestää?

Perushoitoon sisältyy käsiteltävän alueen kuoriva pintapintapuhdistus, Infuzion® –hoito sekä hoitovoide. Perushoitoa voidaan tarvittaessa tehostaa ennen Infuzion® -käsittelyä tehtävällä kemiallisella kuorinnalla. Hoito voidaan tehdä myös mikroneulaushoidon yhteydessä. Tämä hoitokokoonpano on todellinen MULTIFUZION. Suosittelemme mikroneulausasiakkaitamme kokeilemaan yhdistelmää.

Perushoidon hoitoaika on noin 35-45 minuuttia ja lisäoptioilla noin 20-30 minuuttia pidempi.

Hoidon jälkeen

Hoito ei ärsytä ihoa eikä siihen jää mitään näkyviä jälkiä. Kasvot voi meikata heti hoidon jälkeen. Hoito ei aiheuta mustelmia tms. Pientä sähkövirran aiheuttamaa punoitusta voi joissakin tapauksissa esiintyä heti hoidon jälkeen, mutta se yleensä häipyy nopeasti pois. Allergisten reaktioiden mahdollisuus on hyvin pieni, mutta aina mahdollinen.

Hyaluronihappo

On hyvä selvyyden vuoksi huomioida, että hyaluronihappo ei nimestään huolimatta ole happo vaan se on sokerimolekyyli. Kosmetiikassa paljon käytetyt AHA- ja BHA- hapot ovat happoja, joilla on kuoriva ja huokosia puhdistava ominaisuus. Tätä ei tule sekoittaa hyaluronihapon ominaisuuksiin. Hyaluronihappoa on kehossamme luonnostaan. Sillä on voimakas itseensä kosteutta sitova ominaisuus, joka tekee ihosta kosteutetun ja täyteläisen pehmeän. Iän myötä ihon luonnollinen hyaluronihappopitoisuus pienenee jolloin iho kuivuu, veltostuu ja juonteista tulee näkyvämpiä.

Hoidon vasta-aiheet

 • Sydämentahdistin
 • Sydänsairaudet
 • Syöpä
 • Raskaus ja imetys
 • Epilepsia
 • Tulehdustilassa oleva akne
 • Tulehdustilat kuume yms.
 • Aktiivinen herpes tai muu tulehdus tai infektio hoidettavalla alueella
 • MS-tauti
 • Metallia hoidettavalla alueella (hammasimplantit eivät ole este)
 • Sähköyliherkkyys
 • Trauma tai leikkaus (hoito voidaan tehdä 6 kk kuluttua)
 • Mikäli sinulla on jokin perussairaus, ilmoita siitä henkilökunnallemme

Hoitotuloksia

Ajanvarauksista ja sarjahoidon laskutuksesta

Huomoithan, että mikäli haluat ottaa 7-10 vrk välein tehtävän sarjahoidon, niin tarkistatko etukäteen kalenteristasi, että jatkohoidot saadaan tehtyä sarjahoitoalennukseen oikeuttavalla 7-10 vrk ajalla. Emme valitettavasti voi luvata, että sama kosmetologi tekee kaikki hoitosarjan hoidot, mutta pyrimme siihen. Tämä riipuu ajanvaraustilanteestamme. Sarjahoidon hoitoajat pyydetään varaamaan ensimmäisellä käyntikerralla tai ennen ensimmäistä käyntikertaa.

Emme laskuta hoitosarjaa etukäteen ellei asiakas sitä erikseen toivo. Sarjahoitoetu myönnetään kokonaan viimeisen hoitokerran yhteydessä. Kaksi ensimmäistä hoitokertaa kolmen kerran sarjahoidosta ovat normaalihintaisia ja kolmannella hoitokerralla huomioidaan kaikkien hoitokertojen alennus.

Hoitohinnat

Infuzion® Skin Booster -kasvot 210 €
Lisäalue (kaula, kasvot, kädet) 100 €
Infuzion®Volymizer -kasvot 290 €
Volymizer lisäalue 220 €.
Hoidon yhteydessä kemiallinen kuorinta +49 €
Mikroneulaus ja Infuzion® mikroneulauksen hinta (195 -205 €) + Infuzion™ yksi alue esim. kasvot + Skin Boozter 160 €. Yhteensä 355-365 €.
Sarjahoidot
Skin Boozter 3 x -hoitosarja 550 €.
Hoidot 7-10 päivän välein.
Laskutus
1.krta 210,00 €
2.krta 210,00 €
3.krta 130,00 €.
Hoitosarjan voi halutessaan maksaa myös ensimmäisellä käyntikerralla kokonaan.
Volymizer -käsittely kolmen kerran Skin Boozter -sarjahoidon jälkeen 3 vkon kuluttua hoitosarjan päättymisestä -15% 246,50 €
Hoitosarja 2 x Skin Boozter 1 x Volymizer 600,00 € Hoidot 7-10 päivän välein.
Laskutus
1.krta 210,00 €
2.krta 210,00
3. krta 180,00 €

Huom! Infuzion® ja mikroneulaushoidon yhdistelmähoidossa mahdollinen mikroneulauksen sarjahoitoalennus myönnetään vain mikroneulaushoidon osuudesta.

Hoitotuotteet kotihoitoon

Suosittelemme Infuzion System® -asiakkaillemme kotihoitoon FUSION MESO -hoitotuotteita. Tehokkaat ja turvalliset tuotteet sisältävät parhaita vaikuttavia ainesosia (mm. kasvutekijät, peptidit ja ristiin linkitetty hyaluronihappo, pienimolekyylinen hyaluronihappo ja vitamiinit), jotka on johdettu esteettisestä lääketieteestä.

Tuotteissa käytetään kliinisesti todistettuja vaikuttavia aineita huomattavasti suurempina pitoisuuksina kuin tavanomaisessa kosmetiikassa sekä valikoituja koostumuksia maksimaalisen tehokkuuden ja hoitavan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tuotteiden modernit koostumukset ovat helposti imeytyviä ja miellyttäviä.

Fusion Meso on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki esteettisten lääketieteen ja ihonhoitotuotteiden valmistajana. Kaikki tuotteet valmistetaan korkeimmilla laatu-, turvallisuus- ja valvontastandardeilla. Tutustu tuotteisiin: https://www.beautyzone.fi/verkkokauppa/fusion-meso/

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty