Olemme erikoistuneet turvallisiin ja tehokkaisiin kasvojen laite- ja erikoishoitoihin. Kasvohoitojen lisäksi valittavanasi on mm. jalka- ja käsihoidot sekä ihokarvojenpoistot. Tutustu palveluun klikkaamalla haluamaasi palvelua. Voit halutessasi hakea hoitoja eri kategoriavaihtoehdoista.

Valikoimamme on laaja ja voit halutessasi varata erillisen, veloituksettoman konsultaatioajan jossa kartoitetaan toiveet ja kerrotaan hoitomahdollisuudet. Kaikilla vapailla hoitoajoilla ei välttämättä voida tehdä kaikkia valikoimamme hoitoja. Lisäksi joudumme varmistamaan, että mahdolliset hoidossasi tarvittavat laitteet ovat vapaana hoitoajalle.

HUOM! Huomioithan, että aina hoitoja ei voida tehdä. Ihoon vaikuttavat lääkitykset (mm. aknelääkitys ja kortisonilääkitys) sekä ihosairaudet, palanut tai paleltunut iho ovat esteitä kasvo- ja ihokarvojenpoistohoidoille. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä hoitolaan ennen ajanvarauksen tekemistä.

2024-05-13T18:35:37+03:00

PRX-T33 -NEULATON BIOREVITALISAATIOHOITO

PRX-T33 biorevitalisaatio Kuopiossa Beautyzonesta! Turvallinen ja tehokas medikaalinen erikoishoito! Hoidosta on saatavana myös tutustumishoito (sisältää minikitin välttämättämiä kotihoitotuotteita). PRX-T33 on ainutlaatuinen, turvallinen, [...]

2024-04-18T22:28:54+03:00

ALGNEEDLING® -kivuton biomikroneulaus

Tehokas ALGNEEDLING®-biomikroneulaus. Uusi neulaton ja kivuton hoitomuoto. Biomikroneuloilla saadaa uskomaton määrä mikrokanavia muutamassa minuutissa! Apua moneen ihon ongelmaan. Vain Beautyzonesta Kuopiossa.

2024-04-28T00:08:54+03:00

ENVIRON -kasvohoidot

Environ -kasvohoidot ovat miellyttäviä ja kivuttomia hoitoja. Vitamin Spa -kasvohoito on täydellinen kasvojen hemmotteluhoito. VitaGlow -hoito perustuu mietoon kemialliseen Environ CoolPeel -kuorintaan ja A-vitamiinin ja antioksidanttien imeyttämiseen syvälle ihoon.