Olemme erikoistuneet turvallisiin ja tehokkaisiin kasvojen laite- ja erikoishoitoihin. Kasvohoitojen lisäksi valittavanasi on mm. jalka- ja käsihoidot sekä ihokarvojenpoistot. Tutustu palveluun klikkaamalla haluamaasi palvelua. Voit halutessasi hakea hoitoja eri kategoriavaihtoehdoista.

Valikoimamme on laaja ja voit halutessasi varata erillisen, veloituksettoman konsultaatioajan jossa kartoitetaan toiveet ja kerrotaan hoitomahdollisuudet. Kaikilla vapailla hoitoajoilla ei välttämättä voida tehdä kaikkia valikoimamme hoitoja. Lisäksi joudumme varmistamaan, että mahdolliset hoidossasi tarvittavat laitteet ovat vapaana hoitoajalle.

HUOM! Huomioithan, että aina hoitoja ei voida tehdä. Ihoon vaikuttavat lääkitykset (mm. aknelääkitys ja kortisonilääkitys) sekä ihosairaudet, palanut tai paleltunut iho ovat esteitä kasvo- ja ihokarvojenpoistohoidoille. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä hoitolaan ennen ajanvarauksen tekemistä.

2023-04-14T21:43:03+03:00

PRX-T33 NEULATON BIOREVITALISAATIOHOITO

PRX-T33 biorevitalisaatio Kuopiossa Beautyzonesta! Turvallinen ja tehokas medikaalinen erikoishoito! PRX-T33 on ainutlaatuinen, turvallinen  ja tehokas anti-age-hoitomenetelmä, jolla saadaan erinomaisia tuloksia -ilman ei-toivottuja [...]