Palvelut

Kauneushoitola Beautyzonen valikoimista löytyy monipuolisia, turvallisia ja tehokkaita laite- ja erikoishoitoja kasvoille sekä hemmotteluhoitoja vartalolle ja kasvoille joko itselle tai lahjaksi. Lisäksi teemme ripsien kestotaivutuksia sekä ripsien- ja kulmien värjäyksiä.

Joihinkin kasvohoitoihimme sisältyy hieronta. Mikäli hoito ei sisällä hierontaa, voi useimpiin hoitoihin tilata sen erikseen. Hierontamme sisältää aina kasvojen, kaulan ja decolleteen hieronnan. Pyydämme ilmoittamaan hierontatoiveesta jo ajanvarauksen yhteydessä. Tarvitsemme myös tiedon, jos haluat, että hoitosi tehdään laitteella varmistaaksemme, että kyseinen laite on vapaana toivomallesi hoitoajalle. Useimpiin hoitoihimme voi lisätä myös ihon mekaanisen puhdistuksen eri veloituksella, jos se ei sisälly hoitoon.

Haluamme varmistaa hoitosi turvallisuuden. Tämän vuoksi toivomme sinun saapuvan varaamallesi hoitoajalle noin 5-10 minuuttia aikaisemmin ehtiäksesi täyttämään esitietolomakkeen, jolla selvitetään tiettyjä terveydentilaan liittyviä asioita, kuten mahdolliset lääkitykset ja allergiat.

Useampia laite- ja happohoitoja ei voida tehdä, mikäli hoitoalueella on ihottumaa, tulehdus (esim.herpes) tai haavaumia. Myös tietynlainen lääkitys ja eräät sairaudet (mm. epilepsia, syöpä, tietyt sydän- ja maksasairaudet) voivat olla esteitä hoidoille. Emme tee laitehoitoja raskaana oleville tai henkilöille joilla on sydämentahdistin.

 • HydraFacial™ -kasvohoidot sekä PERK™ -hoidot silmienympärillle ja huulille

    Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa! HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia! ”Kokeiltuaan kerran Hydrafacial -ihonpuhdistushoitoa suurin osa asiakkaistamme ei enää muita menetelmiä haluakaan” Hoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille! ”Hydra on maailman suosituin ihonhoitoteknologia!!!  Yli 2 miljoona hoitokertaa vuodessa”.  Tätä kannattaa kokeilla! HydraFacial™ -hoidot Beautyzonessa Beautyzone toi palveluvalikoimaansa ensimmäisenä Kuopiossa uuden teknologian HydraFacial™ -hoidot vuonna 2012, joten kokemuksemme ja osaamisemme menetelmästä on monipuolinen. Hoitolassamme on useita HydraFacial™ -laitteita eli kahden henkilön yhtäaikaiset hoidot ovat mahdollisia. Uusimpana, lokakuussa 2019 Suomeen tulleet HydraFacial ™ -PERK -hoidot huulille ja/tai silmienympärille ovat myös saatavana. Beautyzonesta saat kaikki HydraFacial ™ -kasvohoitojen lisäoptiot, jotka Hydrafacial™ -hoitolaitteessa ovat mahdollisia. Hoitokuvauksissamme on käytetty HydraFacial™ -hoitojen virallista protokollaohjeistusta. Tästä huolimatta asiakkaat voivat valita HydraFacial ™ isäoptioita muihinkin HydraFacial™ -hoitoihinsa, vaikka sitä ei olisi hoitokuvauksessa mainittu. Asiakkaiden on hyvä huomioida, että kaikki HydraFacial™ -hoitoja tarjoavat liikkeet eivät käytä virallista hoitoprotokollaohjeistusta hoitokuvauksissaan eli hoitoja on nimetty hoitoprotokollan ulkopuolelta. Kysymys on kuitenkin samoista hoidoista eri nimillä. Annamme mielellämme lisätietoja hoitojen eri mahdollisuuksista. Mihin HydraFacial™ -hoitojen tehokuus perustuu? HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Menetelmä on kehittyneempi aste ihon kuorinnoista […]
  View Details
 • DERMAPEN 4™ – MIKRONEULAUS

  Tehokas DERMAPEN 4™ -mikroneulaus. Ikääntymismuutokset, arvet, laajentuneet huokoset, couperosa. Tutustu!
  View Details
 • OXYGENEO+™ JA TRIPOLLAR™ -radiofrekvenssihoidot

  Kiinteyttävä rafiofrekvenssihoito ja happikuorinta. Kirkastaa ja kiinteyttää.
  View Details
 • Quattro –erikoiskasvohoidot ja PDT/LED -valohoidot

  Tehokkaat Caretech Quattro –laitehoidot ja PDT/LED- valohoidot
  View Details
 • Ditelle-laitehoidot kasvoille

  Tehokkaat laser-, ultraääni- ja stimulaatiovirtahoidot kasvoille.
  View Details
 • Timanttimikrohionta

  Uudistava, kirkastava ja kuoriva laitehoito, johon voidaan yhdistää mekaaninen puhdistus.
  View Details
 • Carboksi-terapia

  Vallankumouksellinen, turvallinen ja kivuton carboksiterapia -kasvohoito.
  View Details
 • BZ-One -erikoiskasvohoidot

  BZ-One- erikoiskasvohoidot ovat miellyttäviä, kivuttomia laitteiden seka aineiden yhdistelmähoitoja.
  View Details
 • Medik8 medispa -kasvohoidot

  Medikaaliset, tulokselliset ja hemmottelevat SPA-hoidot ilman laitteita kaikille ihotyypeille.
  View Details
 • Perinteiset peruskasvohoidot

  Perinteinen ihonpuhdistus sekä klassinen kasvohoito ovat myös valikoimassamme.
  View Details
 • Environ® -erikoiskasvohoidot

  Imeytyshoidot ja Cool Peel -kemialliset kuorinnat.
  View Details
 • Gerard’s -hemmotteluhoito

  Pieni hemmotteluhetki! Manteli-suklaa -kasvohoito itselle tai lahjaksi.
  View Details
 • Ihokarvojenpoistot

  Voit valita sokerointi- tai lämminvahamenetelmän.
  View Details
 • Jalkahoidot

  Katse jalkoihin! Perinteinen jalkahoito, SPA -jalkahoito sekä Mediheel-erikoisjalkahoito.
  View Details
 • Käsihoidot

  Käsiä unohtamatta! Perinteinen käsihoito ja SPA-käsihoito.
  View Details
 • Kestolakkaus

  Kestolakkauksella saat huolettomat kynnet esim. matkalle, juhliin tai vaikkapa arkeasi piristämään!
  View Details
 • Vartalohoidot

  Ota hetki aikaa itsellesi! Tule rentoutumaan hemmotelevaan vartalohoitoon tai laavakivihierontaan!
  View Details
 • Ripsien kestotaivutus ja kestovärjäykset

  Kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutus antavat näyttävyyttä katseeseesi.
  View Details
Etusivu / Palvelut

YHTEYSTIEDOT

 • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
 • 0400-325 103
 • info (at) beautyzone.fi
 • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share