Palvelut

Kauneushoitola Beautyzonen valikoimista löytyy monipuolisia, turvallisia ja tehokkaita laite- ja erikoishoitoja kasvoille sekä hemmotteluhoitoja vartalolle ja kasvoille joko itselle tai lahjaksi. Lisäksi teemme ripsien kestotaivutuksia sekä ripsien- ja kulmien värjäyksiä.

Joihinkin kasvohoitoihimme sisältyy hieronta. Mikäli hoito ei sisällä hierontaa, voi useimpiin hoitoihin tilata sen erikseen. Hierontamme sisältää aina kasvojen, kaulan ja decolleteen hieronnan. Pyydämme ilmoittamaan hierontatoiveesta jo ajanvarauksen yhteydessä. Tarvitsemme myös tiedon, jos haluat, että hoitosi tehdään laitteella varmistaaksemme, että kyseinen laite on vapaana toivomallesi hoitoajalle. Useimpiin hoitoihimme voi lisätä myös ihon mekaanisen puhdistuksen eri veloituksella, jos se ei sisälly hoitoon.

Haluamme varmistaa hoitosi turvallisuuden. Tämän vuoksi toivomme sinun saapuvan varaamallesi hoitoajalle noin 5-10 minuuttia aikaisemmin ehtiäksesi täyttämään esitietolomakkeen, jolla selvitetään tiettyjä terveydentilaan liittyviä asioita, kuten mahdolliset lääkitykset ja allergiat.

Useampia laite- ja happohoitoja ei voida tehdä, mikäli hoitoalueella on ihottumaa, tulehdus (esim.herpes) tai haavaumia. Myös tietynlainen lääkitys ja eräät sairaudet (mm. epilepsia, syöpä, tietyt sydän- ja maksasairaudet) voivat olla esteitä hoidoille. Emme tee laitehoitoja raskaana oleville tai henkilöille joilla on sydämentahdistin.

Etusivu / Palvelut

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share