Olemme erikoistuneet turvallisiin ja tehokkaisiin kasvojen laite- ja erikoishoitoihin. Kasvohoitojen lisäksi valittavanasi on mm. jalka- ja käsihoidot sekä ihokarvojenpoistot. Tutustu palveluun klikkaamalla haluamaasi palvelua. Voit halutessasi hakea hoitoja eri kategoriavaihtoehdoista.

Huomioi ennen hoitoon tuloa: Haluamme varmistaa hoitosi turvallisuuden. Tämän vuoksi toivomme sinun saapuvan varaamallesi hoitoajalle noin 5-10 minuuttia aikaisemmin ehtiäksesi täyttämään esitietolomakkeen. Useampia laite- ja hapotushoitoja ei voida tehdä, mikäli hoitoalueella on ihottumaa, tulehdus (esim.herpes) tai haavaumia, ihon on palanut tai paleltunut. Myös tietynlainen lääkitys (mm. kortisoni ja aknelääkitys ja eräät sairaudet (mm. epilepsia, syöpä, tietyt sydän- ja maksasairaudet) voivat olla esteitä hoidoille. Emme tee laitehoitoja raskaana oleville tai henkilöille joilla on sydämentahdistin.

Valikoimamme on laaja ja voit halutessasi varata erillisen, veloituksettoman konsultaatioajan jossa kartoitetaan toiveet ja kerrotaan hoitomahdollisuudet. Kaikilla vapailla hoitoajoilla ei välttämättä voida tehdä kaikkia valikoimamme hoitoja. Lisäksi joudumme varmistamaan, että mahdolliset hoidossasi tarvittavat laitteet ovat vapaana hoitoajalle.