Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien- ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan näyttävyyttä silmiin ja ryhtiä katseeseen. Värjäykset kestävät keskimäärin noin 3-4 viikkoa. Öljymäiset ihonhoitotuotteet, ihon rasvaisuus sekä auringossa oleilu nopeuttavat värjäyksien haalistumista. Kulmakarvoihin värjätään asiakkaan toivoma tummuus. Värivalikoimastamme löytyvät sopivat värit myös erittäin vaaleille kulmakarvoille. Kulmakarvojen värjäyksellä saadaan tarvittaessa myös peitettyä harmaita karvoja. HUOM! Emme tee kestovärjäyksiä alle 16-vuotiaille henkilöille.

Varaamme ripsien ja kulmien kestovärjäykseen aikaa n. 30-45 min. Värjäykset voidaan tehdä myös muiden hoitojen yhteydessä. Kulmakarvojen kestovärjäys sisältää aina kulmien muotoilun ellei asiakas tosin halua.

Kestoväri ripset ja kulmat (sis. kulmien muotoilun) 46,00 €
Kasvohoidon yhteydessä 32,00 €
Kestoväri ripset 22,00 €
Kasvohoidon yhteydessä 19,00 €
Kestoväri kulmat (sis, muotoilun) 33,00 €
Kasvohoidon yhteydessä 24,00 €
Kestoväri kulmat (pelkkä väri) 18,00 €
Kasvohoidon yhteydessä (pelkkä väri) 14,00 €
Kulmien muotoilu käytetyn ajan mukaan 22-45 €

Ripsien kestotaivuksella kauniisti kaartuvat ripset!

Ripsien kestotaivutuksella saadaan kauniisti ylöspäin kaartuvat ripset.Tämä tekee ripsentaivuttajien käytön tarpeettomaksi. Käsittely on näyttävimmillään noin 1,5-2 kuukauden ajan mutta ripsissä on useimmiten kaarevuutta vielä sen jälkeenkin.

Ylöspäin kaartuvat ripset kohottavat, avaavat ja kirkastavat katsetta. Ripset näyttävät tuuheammilta 
sekä pidemmiltä kaartuessaan ylöspäin. Käsittelyllä saadaan myös erityisen jäykät ja suorat ripset kaartumaan kauniisti.

Taivutuksen viimeistelee ripsien kestovärjäys, joka sisältyy aina ripsien taivutuksen hintaan. Kestotaivutusta/kestovärjäystä varten varataan aikaa noin 60 -75 minuuttia.

Kestotaivutuksen yhteydessä voidaan haluttaessa muotoilla sekä värjätä kulmakarvat. Oikeanlaisella kulmakarvojen muodolla saadaan ”kehykset silmille” ja se saa yhdessä taivutusten kanssa aikaan ”kohotuksen” koko silmänseudulle edullisesti ja ilman 
kirurgisia toimenpiteitä.

Käytämme Beautyzonessa pääsääntöisesti uudempaa tekniikkaa, jossa ripset ”nostetaan” silikonimuotille. Tarvittaessa voimme käyttää myös vanhempaa tekniikkaa eli ns. ripsipermanenttia, missä ripset käännetään rullan päälle silikonimuotin sijasta.

Ripsien kestotaivutus (sis.ripsien kestovärjäys) 92,00 €