OXYGENEO+™ JA TRIPOLLAR™ -radiofrekvenssihoidot

OxyGeneO+™ ja Tripollar™-teknologioilla kiinteyttä, elvytystä, kirkastusta! Tehokkaat patentoitujen teknologioiden hoidot ovat turvallisia, nopeita eivätkä vaadi toipumisaikaa.

Vain meiltä Kuopiossa!

Beautyzone on ottanut palveluvalikoimaansa ensimmäisenä kauneushoitolana Suomessa OxyGeneO+™ -kasvohoidot. Uuden teknologian OxyGeneO+™ /Tripollar ™ -radiofrekvenssihoidolla pystytään parantamaan ihon kiinteyttä, ryhdistämään kasvonpiirteitä, pehmentämään ryppyjä ja juonteita, kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa sekä vaalentamaan pinnallisia pigmenttimuutoksia.

OxyGeneO+™ -”3 in 1” -teknologia – kolme käsittelyä yhdellä hoidolla: ihon kuorinta, hapetus ja ultraääni-imeytys. Laitteessa on hoitopää, johon kiinnitetään luonnollisia ainesosia sisältävä Capsugen™ -kapseli. Yhdessä iholle levitetyn primer-geelin kanssa kapselin ainesosat saavat aikaan mikrokuplia, joiden hajotessa ihon pinnalla syntyy kuplivaa hiilidioksidia. Asiakas ei yleensä tunne hoitoa epämiellyttävänä, mutta tietyillä alueilla voi tuntua kuumotusta ja ”nipistelevää” tunnetta.

Runsaasti hiilidioksidia sisältävällä hoitoalueella aiheutuu fysiologinen reaktio, BOHRIN EFEKTI, jonka seurauksena alueen happitaso nousee, kudoksen solut imevät itseensä happea ja niiden aineenvaihdunta vilkastuu. Hapetetut solut pystyvät hyödyntämään geelin vaikuttavia ainesosia. Lisäksi hoitoalueen verenvirtaus lisääntyy ja alueella on enemmän hapekasta verta, mikä parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa.

Korkeat hiilidioksiditasot hoitoalueella stimuloivat happipitoisuuden nousua. Mittaustulokset osoittavat hiilidioksidin määrän lisääntyvän hoitoalueella välittömästi hoidon jälkeen, kun taas happimäärä lisääntyy merkittävästi 15 minuuttia hoidon jälkeen.

Kaikkiin OxyGeneO+ -hoitoihin sisältyy tehokas erikoisseerumin imeytys ultraäänilaitteella.

OxyGeneO+™ -hoidossa hoitoaineet valitaan asiakkaan toiveen sekä ihotyypin mukaan. Valittavana on kolme vaihtoehtoa:

  • GENEO REVIEVE -kasvohoito on tarkoitettu ikääntymismuutosten hoitoon. Hoito tasoittaa hienoja juonteita ja lisää ihon nuorekkuutta. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. tehokasta retinolia sekä kofeiinihappoa. Ultraääni-imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm. peptidiyhdisteen sekä öljyjen ja uutteiden yhdisteen.
  • GENEO ILLUMINATE -kasvohoito kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä pigmentiä sekä edistää ihon uusiutumista. Hoitoa suositellaan tasoittamaan ihon epätasaista väriä sekä kirkastusta kaipaavalle iholle. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. kojic-happoa sekä sekä stabiloitua C-vitaminia. Ultraääni-imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm.aminohappoja, puunkuoriuutetta sekä öljyjen ja uutteiden yhdistettä.
  • GENEO BALANCE -kasvohoito on tasapainottava hoito rasvaiselle iholle. Hoito puhdistaa ja rauhottaa ihoa. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. mantelihappoa, bambuhiiltä sekä camu camu -uutetta. Ultraääni-imeytysvaiheessa käytettävä tehoseerumi sisältää mm. salisyylihappoa, oligopeptidejä sekä öljyjen ja uutteiden yhdistettä.
  • GENEO HYDRATE -kasvohoito kosteuttaa ja elvyttää kuivaa ja ”väsähtänyttä” ihoa jättäen sen virkistyneeksi, pehmeäksi ja täyteläiseksi. Vaikuttavina aineina mm.: spirulina, laktobionihappo, niasiiniamidi, Swertia Chirata, hyaluronihappo, B- ja E-vitamiinit.

Tripollar™ -radiofrekvenssihoidot

Radiofrekvenssi eli radiotaajuushoito on turvallinen ja kivuton hoitomuoto. Hoitoa suositellaan veltostuneen ihon tehokiinteytykseen ja kasvonpiirteiden ryhdistämiseen. Tripollar™ -käsittely nostaa kudoksen lämpötilaa noin +41 asteeseen. Asiakas tuntee yleensä lämpövaikutuksen miellyttävänä ja rentouttavana eikä kipua esiinny. Hoidon aikana käsitellään kasvot sekä kaula. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Hoidon välittömänä vaikutuksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho napakoituu. Sarjahoidoilla saadaan fibroblast -solujen toiminta aktivoitumaan, jolloin kollageenin muodostus lisääntyy ja iho kiinteytyy. Hoito parantaa myös ihon pintaverenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

Tripollar™ RF -teknologia -kolmannen sukupolven radiotaajuus (RF). Radiotaajuutta on käytetty lääketieteellisissä laitteissa jo yli 75 vuotta. Viimeisen vuosikymmenen aikana RF:stä on tullut avainteknologiaa esteettisessä lääketieteessä. Tripollar™ RF-teknologia on turvallisin ja miellyttävin RF-käsittely, joka johtaa radioaaltoja ihoon kolmen tai useamman elektrodin kautta. Aikaisemmat radiotaajuuteen perustuvat teknologiat ovat olleet joko yksinapaisia (Mono-Polar tai kaksinapaisia Bi-Polar). Tripollar™ -teknologian avulla energia saadaan kohdistettua hoitoalueelle kontrolloidusti ja kivuttomasti eikä ihoa tarvitse viilentää. Vanhempien RF-teknologian laitteissa asiakas on saattanut tuntea liian voimakasta lämmön tunnetta ja kipua.

Tripollar™ RF-hoitopäässä on lämpösensori, joka varmistaa turvallisen hoidon ilman ylikuumenemista. Hoidossa käytetään 1 MHz radiotaajuutta, joka on turvallinen ja tehokas taajuus kollageenituotannon aktivoimiseen. Hoito on miellyttävä ja asiakas tuntee hoidon aikana lähinnä vain lämmön tunnetta iholla.

OxyGeneO+™/Tripollar™ -yhdistelmähoito kasvoille 179,00 € (OxyGene0+ Glam yhdistelmähoito 189,00 €)

Hoito sisältää OxyGeneO+™ käsittelyn sekä Tripollar™ -radiofrekvenssikäsittelyn. Hoitoaineet valitaan ihotyypin ja asiakkaan toiveen mukaan. Yhdistelmähoito on tehokkain vaihtoehto, jos halutaan vaikuttaa ihon ikämuutoksiin (rypyt, juonteet) ja parantaa ihon kiinteyttä ja kirkkautta. Hoidon välittömät tulokset: ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu, kollageenisäikeet supistuvat ja iho napakoituu, ihon happitasot nousevat ja verenkierto vilkastuu. Pitkän aikavälin tulokset: fibroblastisolujen aineenvaihdunta ja kollageenin muodostus paranevat. Pitkän aikavälin tuloksiin suosittelemme 6-8 kerran sarjahoitoa viikon välein. Asiakkaalla on mahdollista halutessaan tehostaa käsittelyä DitLas-matalateholaserkäsittelyllä, joka myös aktivoi kollageenin muodostusta ihossa.

Hoidon kesto n. 60-70 minuuttia

Matalateholaserkäsittely/tai LED-valohoito hoidon yhteydessä +39,00 €

OxyGeneO+™/Tripollar™ -sarjahoidot

Sarjahoidot: 3 x hoitosarja -5 %, 6 x hoitosarja -15 %, jatkohoidot kuudennen kerran jälk. -20%

Sarjahoitohintaan oikeuttava hoitojen väli on 1-2 viikkoa. Sarjahoitoetu hyvitetään kokonaan viimeisellä hoitokerralla. Sarjahoitoalennus vain normaalihintaisista hoidoista.

OxyGeneO+™ -kasvohoito (Balance, Revive, Illuminate, Hydrate) 105,00 €, Glam 120,00 €

Nopea ja tehokas hoito mm. ”pikakaunistusta” kaipaavalle asiakkaalle. Tämä on hyvä hoito yksittäisenä hoitona esim. ennen tärkeää tilaisuutta. Hoidot heleyttävät, kosteuttavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa. Sarjahoidoilla voidaan saada mm. pinnallisia pigmenttimuutoksia vaalenemaan ja talineritystä tasapainottumaan. Hoitoon sisältyy OxyGeneO+™ -teknologian kuorinta, hapetus ja tehoseerumin imeytys ultraäänellä. Jos ihossa on ikääntymismuutoksia, suosittelemme valitsemaan OxyGeneO+™/Tripollar™ -yhdistelmähoidon, jossa käytetään lisäksi Tripollar™ -RF -teknologiaa. Epäpuhtaan ja rasvaisen ihon Balance -hoitoon voidaan lisätä mekaaninen puhdistus eri veloituksella (+20,00 €) sekä kasvohieronta +40,00 €) Parhaiden tuloksien saavuttamiseksi suosittelemme hoitoja sarjahoitona, mutta yksikin hoitokerta tuo yleensä ihoon positiivisia muutoksia.

Hoidon kesto n. 35 minuuttia

OxyGeneO+™ -sarjahoidot

Sarjahoidot: 3 x hoitosarja -5 %, 6 x hoitosarja -15 %, jatkohoidot kuudennen kerran jälk. -20 %.

Sarjahoitohintaan oikeuttava hoitojen väli on 1-2 viikkoa. Sarjahoitoetu hyvitetään kokonaan viimeisellä hoitokerralla.

Tripollar™ -RF-kasvohoito 99,00 €

Sisältää pintapuhdistuksen, Tripollar™-radiofrekvenssikäsittelyn ja loppuvoiteen. Asiakkaan toiveesta voimme tehdä RF-hoidon myös ilman OxyGeneO+™ -käsittelyä. Suosittelemme kuitenkin yhdistelmähoitoa etenkin, jos halutaan vaikuttaa ihon kirkkauteen, kuulauteen ja pinnallisiin pigmenttimuutoksiin. Hoitoon voidaan haluttaessa lisätä matalateholaserkäsittely tehostamaan kollageenin muodostusta.

Tripollar™ -kasvohoitoon on mahdollista haluttaessa räätälöidä tiettyjä muita ihoa kiinteyttäviä laitehoitomuotoja. Vaihtoehdoista lisätietoja hoitolasta.

Hoidon kesto 35 minuuttia.

LED-valohoito hoidon yhteydessä +39,00 €

Tripollar™ -RF -sarjahoidot

Sarjahoidot: 3 x hoitosarja -5 %, 6 x hoitosarja -15 %, jatkohoidot kuudennen kerran jälk. -20%

Sarjahoitohintaan oikeuttava hoitojen väli on 1-2 viikkoa. Sarjahoitoetu hyvitetään kokonaan viimeisellä hoitokerralla.

Huomioitavaa ennen hoitoja

Emme tee Tripollar™ -radiofrekvenssihoitoa raskaana oleville emmekä imettäville henkilöille. OxyGeneO+ -hoito voidaan tehdä myös raskauden aikana. Hoidettavan alueen tulee olla terve (ei mm. herpes, ihottumat, haavaumat, palovammat, auringonpolttamat, aktiivinen akne, ihotulehdukset tms.) Hoitoalueella ei saa olla metallia (Tripollar™ -radiofrekvenssihoito). Jos asiakkaalle on tehty kasvojen alueen injektiohoitoja tai muita esteettisiä/kirurgisia toimenpiteitä lähiaikoina tai asiakkaalla on vakava perussairaus, pyydämme asiakasta konsultoimaan hoitavaa lääkäriä. Yleisimmistä injektiohoidoista (täyteaineet, botuliini) tulee olla 2-3 viikkoa aikaa ennen kuin hoito voidaan tehdä. Syöpä, syöpähoidot, hoitamaton diabetes, kasvojen alueen psoriasis, sydänsairaudet ja ihoon vaikuttavat lääkitykset (mm. aknelääkitys, sisäinen kortisonilääkitys, A-vitamiinilääkitys) ovat este hoidolle. Esim. aknelääkityksen lopettamisesta tulee olla puoli vuotta ennen kuin hoitoja voidaan tehdä.

Hoidon jälkeen

Emme suosittele saunomista saman vuorokauden aikana. Suosittelemme aurinkosuojan käyttöä hoidon jälkeen.

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.