Tuotteet

Käytämme hoidoissa ja myymme vain korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja. Hoidoissa käytämme mm. Enrviron®, Dermapen dermaceuticals, HydraFacial™, Gerard’s, Pandhys™ sekä Medik8 -tuotteita.

Pääasiallinen asiakkaiden kotihoitoon tarkoitettu ihonhoitosarjamme on plastiikkakirurgi Des Fernandesin kehittämä A-vitamiiniin perustuva ihonhoitosarja Envrion ®. Sarjaa saavat käyttää/myydä vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Toisin kuten tavallista itsehoitokosmetiikkaa, Environia ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista tai taxfreestä. Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.  Meillä on vuosien kokemus Environ® -tuotteista ja hoidoista sekä huomattavan  iso joukko tyytyväisiä, säännöllisiä Environ –kotihoitotuotteiden käyttäjiä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat, sisäiseen ihonhoitoon tarkoitetut Advance Nutrition Programme™ -lisäravinteet ja vitamiinit. Tuotevalikoimamme on valittu nimenomaan tukemaan ihon hyvinvointia sisäisesti ulkoisen ihonhoidon rinnalla.

Tutustu tästä Environ –tuotevalikoimaamme.

Tutustu Advanced Nutrition Programme vitamiineihin ja ravintolisiin Advance Nutrition Programme™ -vitamiinit ja ravintolisät

Etusivu / Tuotteet

YHTEYSTIEDOT

  • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
  • 0400-325 103
  • info (at) beautyzone.fi
  • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share