Käytämme hoidoissa ja myymme vain korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja. Hoidoissa käytämme mm. Enrviron®, Dermapen dermaceuticals, HydraFacial™, Pandhys™, WiQo sekä FusionMeso -tuotteita.

Asiakkaiden kotihoitoon tarkoitetut ihonhoitosarjamme ovat Fusion Meso,  sekä WiQo ja Environ®.

Tuotteita voi noutaa hoitolasta tai ostaa verkkokaupastamme (Environ -tuotteiden osto verkkokaupasta vaatii konsultoinnnin ennen ostoa eli tuotteet eivät ole suoraan siirrettävissä ostoskoriin) Löydamme valikoimastamme varmasti jokaiselle asiakkaalle sopivat tuotteet kotikäyttöön.

Environ®

Plastiikkakirurgi Des Fernandesin kehittämä A-vitamiiniin perustuva ihonhoitosarja. Sarjaa saavat käyttää/myydä vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Toisin kuten tavallista itsehoitokosmetiikkaa, Environia ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista tai taxfreestä.

Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista. Meillä on vuosien kokemus Environ® -tuotteista ja hoidoista sekä huomattavan  iso joukko tyytyväisiä, säännöllisiä Environ –kotihoitotuotteiden käyttäjiä.

Fusion Meso

Fusion Meso on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki esteettisten lääketieteen ja ihonhoitotuotteiden valmistajana. Kaikki tuotteet valmistetaan korkeimmilla laatu-, turvallisuus- ja valvontastandardeilla. Tuotteissa käytetään kliinisesti todistettuja vaikuttavia aineita huomattavasti suurempia pitoisuuksina kuin tavanomaisessa kosmetiikassa ja valikoituja koostumuksia maksimaalisen tehokkuuden ja hoitavan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Tehokkaat ja turvalliset kotihoitotuotteet sisältävät parhaita vaikuttavia ainesosia, jotka ovat johdettu esteettisestä lääketieteestä mm. kasvutekijät, peptidit ja ristiin linkitetty hyaluronihappo, pienimolekyylinen hyaluronihappo ja vitamiinit. Löydät valikoimastamme tehokkaat FUSION MESO -erikoistuotteet vaativalle iholle! Tuotesarjasta löytyy useita erikoistuotteita.

BD Medical

Tehokasta ja laadukasta ihonhohoitoa kotimaisilla tuotteilla!  Täysin vegaaniset ja vähintään 90 % luonnolliset tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Avainlippumerkki on tae suomalaisesta laatutyöstä. Tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä raaka-aineita eikä tuotteita testata eläimillä. Ihonhoitosarjasta löytyy hoitotuoteet kaikille ihotyypeille -myös herkälle ja atooppiselle iholle.

Suurin osa tuotteista on pakattu 100% kierrätettäviin muovipakkauksiin. Kätevät airless -pullot ovat hygieensiä ja tuotteet saadaan käytettyä viimeistä pisaraa myöten.

Aktiiviainesosina tuotteissa ovat mm. retinoli, hyaluronihappo, 20 % C-vitamiini, prebiootit sekä Stemcell -kantasoluyhdiste.

WiQo

Ihotautilääkäri Dr. Rossani Castellana on kehittänyt WiQo -tuotesarjan vuosien kokemuksen ja tietämyksensä pohjalta. Kehitystyössä on huomioitu edistykselliset tieteelliset tutkimukset. Hoitosarjan ensisijaisena tavoitteena on ihon terveys ja hyvinvointi. Näiden ylläpito saavutetaan hyvän kotihoitorutiinin avulla, jossa huomioidaan ihon tärkeimmät tarpeet: suojaus, ennaltaehkäisy, ravitseminen sekä stimulointi. Kun haluat huolehtia ihostasi, Wiqo tuotteet ovat apunasi.

WiQo -tuotteita käytetään aina hoitolassa tehtävän PRX-T33 -biorevitalisaatiohoidon jälkihoitona kotona. Tuotteita voidaan käyttää myös ilman PRX-T33- hoitoa. Tutustu PRX-T33 -hoitoon: PRX-T33 NEULATON BIOREVITALISAATIOHOITO