Timanttimikrohiontahoidot ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, kirkastavia ja puhdistavia erikoiskasvohoitoja. Timanttihionnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen ja ”tukkoisuuteen”, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin ja pinnallisiin aknearpiin. Hoitoa suositellaan ihon kunnon mukaan noin 3-6 kerran sarjahoitona, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Tämä hoito soveltuu hyvin myös miehille sekä nuorisolle esim. mekaanisen ihonpuhdistuksen yhteydessä.

Hoito tehdään laitteella, joka perustuu erilaisiin timanttikärkiin sekä säädettävään alipaineimuun. Näin voidaan räätälöidä kullekin asiakkaalle/hoitoalueelle sopiva teho. Hionnalla poistetaan ihon kuollut pintakerros, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys moninkertaistuu. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat. Hoito on kivuton, mutta sen jälkeen saattaa esiintyä lievää, ohimenevää punoitusta ja kireyden/nipistelyn tunnetta iholla. Hoidon jälkeen on suositeltavaa käyttää tehokkaasti kosteuttavia kotihoitotuotteita.

Hiontahoidossa käsitellään kasvot sekä kaula. Hionta sopii erinomaisesti myös selän ihon käsittelyyn. Hiontahoitoihin voidaan asiakkaan halutessa lisätä kasvohieronta ja/tai mekaaninen puhdistus.

Tutustu myös Hydrafacial -hoitoihin: HydraFacial™ -kasvohoidot sekä PERK™ -hoidot silmienympärillle ja huulille

Hoitopäivänä ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Tätä hoitoa ei suositella myöskään ennen aurinkolomamatkaa, koska iho on hoidon jälkeen erityisen altis UV-säteilylle ja mahdollisen pigmentoitumisen riski moninkertaistuu. Hoidon jälkeen on vältettävä aurinko- tai solariumaltistusta n. 5 vrk:n ajan. Mikäli aurinkoaltistus on mahdollinen, iho on suojattava korkealla suojakertoimella. Huomioithan myös, että jos kasvoille on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, niin niistä on oltava vähintään kuukausi aikaa ennen timanttimikrohiontaa.

Emme tee hoitoa, mikäli sinulla on tai on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys mm. akne- tai kortisonilääkitys. Hoitoalueella olevat aktiiviset tulehdukset (mm. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) sekä psoriasis ovat myös este hoidolle.

Timanttihionta on nopea hoito ja sopii hyvin kiireisillekin ihmisille, sillä hoitoaika on vain noin 30-40 minuuttia. Hoitoon sisältyy hionta sekä naamio.

Timanttimikrohionta + naamio 79,00 €
– Hoidon kesto noin 30-40 minuuttia.

Timanttipuhdistus 95,00 €

Timanttimikrohionta+mekaaninen puhdistus + naamio

– Hoidon kesto noin 50-60 min

+ kasvohieronta 30 ,00 €

Timanttimikrohionta selälle 78,00 €

Timanttipuhdistus selälle 95,00 €

(kasvohoidon yht. selän osuus -10%)

Sarjahoidot

– 3 x hoitosarja -5%
– 5 x hoitosarja -10%
– 9 x hoitosarja -15%
– Sarjahoitoetu hyvitetään kokonaan viimeisen käsittelyn hinnassa.
– Sarjahoidon hoitokerrat 1-2 viikon välein.

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.