Ditelle-laitehoidot kasvoille

Tehokkaat laser-, ultraääni- ja ultraäänipuhdistushoidot  kotimaisilla Ditelle -laitteilla

Ditelle laitehoidot

Kotimaiset Ditelle-laitteet huomioivat erityisesti hoitojen turvallisuuden ja tehokkuuden. Laitteiden hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon hyvästä laadusta ja hoitotuloksesta. Ditelle-hoitomuotoja voi käyttää erikseen tai niitä voi yhdistellä asiakkaan tarpeen mukaan.

Kaikkiin Ditelle -laitehoitoihin voidaan asiakkaan toiveesta yhdistää manuaalinen kasvohieronta.

Huomioi, että ultraäänihoitoja tehdä raskaana oleville eikä henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

DitLaser-hoito

DitLaser on kosmeettinen ja monipuolinen laserterapiahoito, jolla voidaan vähentää tai poistaa tiettyjä iho-ongelmia kuten akne ja muut tulehdukset sekä juonteita ja ryppyjä.

Laservalo vaikuttaa hiussuonten laajenemiseen, verenkierron vilkastuttamiseen, turvotuksen ehkäisyyn, soluaineenvaihdunnan aktivoimiseen, kollageenimäärän lisääntymiseen sekä tulehdusten, palovammojen ja haavojen paranemiseen.

Hoitokohteeseen annetaan keskitettyä, puhdasta valoenergiaa. Kosmeettisissa hoidoissa käytettävien lasereiden aallonpituus on 63-959 nm. Huomioithan, että tällä laitteella ei tehdä karvanpoistoja eikä ”suonenpolttoja” vaan kysymyksessä on hoidollinen laserterapia.

Laserterapialla on saatu hyviä tuloksia mm. epäpuhtaan ihon hoidossa sekä anti-aging -hoidoissa (kasvot, huultenympärykset, kaula, decolletee). Hoito rauhoittaa myös couperosaihoa. Laserterapia on kivuton ja se voidaan yhdistää muihin hoitoihin.

Hoito voidaan tehdä koko kasvoille tai paikallisesti ongelmakohtiin esim. yksittäisiin finneihin, arpiin tai epäpuhtaille alueille (esim. poskien alue). Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme laserterapiaa aina sarjahoitona.

Käytössämme on cluster-hoitopää (ns. ”iso hoitopää”). Näin voidaan käsitellä isompia alueita kerrallaan ja hoitoajat ovat vain muutamasta minuutista noin puoleen tuntiin riippuen hoidettavan alueen laajuudesta.

Suosittelemme laserin yhdistämistä esim. Ditellen HV-virtahoitoon, jolloin voidaan hoitaa tehokkaasti esim. silmien- ja huultenympäryksiä. Jos halutaan hoitaa koko kasvoja esim. anti-aging hoitona, niin silloin laser voidaan yhdistää ultraäänihoitoon tai yhdistelmähoitoon (ultra+virta), jotka tehdään koko kasvoille.

DitLaser on valmistettu Suomessa. Laite on testattu ja hyväksytty lääkintälaitteeksi sekä merkitty sen mukaisesti CE-merkillä ja ilmoitetun laitoksen (VTT) numerolla.

Laserhoidolla ei ole varsinaisia vasta-aiheita vaan hoito voidaan tehdä lähes kaikille asiakkaille.

Ultraäänihoidot

Miellyttävät ultraäänihoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja niiden vaikutus näkyy välittömästi. Ultraäänihoidoilla saadaan hyviä tuloksia muun muassa ihon kiinteyttämisessä ja kasvojen kohottamisessa sekä couperosaihon rauhoittamisessa ja pigmenttimuutosten vaalentamisessa. Ultraääni rauhoittaa ihotulehduksia (epäpuhdas iho, akne) ja lievittää kipua sekä alentaa lihasjännityksiä.

Ultraäänen vaikutus perustuu siihen, että ultraäänienergia tunkeutuu kudokseen ja lisää solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa aineiden kulkeutumista ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta. Antotehosta riippuen myös kudoslämpötila saadaan nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuus ja tuotanto kudoksessa lisääntyvät. Ultraäänellä voidaan myös imeyttää hoitoaineita sekä vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa.

Ultraäänihoidoissa erotetaan ns.varsinainen ultraäänihoito ja puhdistava ultraäänihoito. Varsinaisessa ultraäänihoidossa hoitomuotona käytetään itse ultraäänienergiaa ja sen fysiologisia vaikutuksia. Puhdistavassa ultraäänihoidossa ultraääntä käytetään ns. puhdistuspään värähtelyn aikaansaamiseksi. Beautyzone käyttää sekä puhdistavaa ultraäänilaitetta että varsinaista ultraäänihoitolaitetta erikseen omina hoitomuotoinaan.

Ultraäänihoidot sopivat useimmiten myös allergisille henkilöille, sillä hoitoaineiden käyttö voidaan minimoida lähes pelkästään väliaineena käytettävään geeliin.

Ihonpuhdistus ultraäänipuhdistuslaitteella

Ditellen ultraääni-ihonpuhdistushoito sopii kaikkien ihotyyppien kivuttomaan, tehokkaaseen
ja hellävaraiseen puhdistamiseen ja kuorintaan. Ultraääni ja erikoisneste pehmittävät ja nostattavat talia ja epäpuhtauksia huokosista tehokkaasti. Tämän lisäksi hoito vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa solujen aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihoa. Hoitoon sisältyy ihon kuorinta ja puhdistus ultraäänipuhdistuslaitteella sekä ihon rauhoittaminen ja huokosten supistaminen varsinaisella ultraäänilaitteella. Hoitoon voidaan lisätä myös kasvohieronta sekä tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus.

Hoitohinnat

Ultraäänipuhdistus 77,00 € (ultraäänikuorinta ja -puhdistus, ihon rauhoittaminen varsinaisella ultraäänilaitteella) 40-45 min

+ mekaaninen puhdistus 20,00 € 15-20 min.

Ultraäänikasvohoito (ei ole puhdistava hoito)

Ultraäänikäsittely kasvoille ja kaulalle + kasvonaamio 80,00 € 40 min

Ultraäänikäsittely kasvoille ja kaulalle + matalateholaser + kasvonaami0 120,00 €  55 min

+ kasvohieronta 40,00€ 15 min

Matalateholaserhoidot

Kasvot ja kaula 75,00 € 20-30 min

Kasvot, kaula ja decolletee 95,00 € 30-35 min

Yksittäiset alueet + 5 -30 €

+ kasvonaamio 18,00 €

+ kasvohieronta 40,00 €

Täällä pääsevät Beautyzonen asiakkaat ääneen: Asiakaskokemukset


Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.