Ihonpuhdistushoidot

Ihonpuhdistushoidot ovat valikoimamme kysytyimpiä hoitoja. Olemme koonneet yhteenvedon ihonpuhdistusvaihtoehdosta. Mekaaninen ihonpuhdistus on mahdollista lisätä tiettyihin tämän yhteenvedon ulkopuolisiinkin hoitoihin (etenkin silloin, jos puhdistettavaa ei ole paljon).

HydraFacial(TM)  -kivuton ihonpuhdistus on uusin ja tehokkain kasvohoitoteknologiamme ihon puhdistamiseen. Menetelmä puhdistaa, kuorii, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttää tehoaineet sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka iho ottaa parhaiten vastaan. Hoidon teho perustuu erityisiin patentoituihin hoitokärkiin sekä hoidossa käytettäviin erikoisnesteisiin. Hoito on nopea ja tehokas menetelmä ihon puhdistamiseen kivuttomasti. Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta, tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Tämä hoito sopii erittäin hyvin myös miesasiakkaillemme. HydraFacial™ -kasvohoidot sekä PERK™ -hoidot silmienympärillle ja huulille

HydraFacial kivuton ihonpuhdistus.Hoitokuva

OxyGeneo+ Balance -tehopuhdistus epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle

Balance -ihonpuhdistushoito on tasapainottava hoito rasvaiselle iholle. Hoito puhdistaa ja rauhottaa ihoa. Hoitoon sisältyy tehokas, laitteella tehtävä happikuorinta, mekaaninen puhdistus sekä seerumin imeytys/ihon rauhoittaminen puhdistuksen jälkeen ultraäänilaitteella.

Lisätietoa OxyGeneo+ -kasvohoidoista: https://www.beautyzone.fi/services/oxygeneo-ja-tripollar-radiofrekvenssihoidot/

Jos asiakkaan toiveena on perinteinen ihonpuhdistus mekaanisesti, niin voidaan valita ihonpuhdistushoito, jossa iho kuoritaan, puhdistetaan mekaanisesti ja lopuksi laitetaan naamio. Klassisessa kasvohoidossa hoitoon sisältyy kuorinnan ja mekaanisen puhdistuksen lisäksi rentouttava hieronta.

Perinteisistä laitehoidoistamme ihon puhdistamiseen tarkoitetut hoidot ovat ultraäänipuhdistus sekä timanttipuhdistus.  Ditellen ultraääni-ihonpuhdistushoito sopii kaikkien ihotyyppien kivuttomaan, tehokkaaseen ja hellävaraiseen puhdistamiseen ja kuorintaan.

Ultraääni ja erikoisneste pehmittävät sekä nostattavat talia ja epäpuhtauksia huokosista tehokkaasti. Tämän lisäksi hoito vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa solujen aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihoa. Jos ihossa on paljon epäpuhtauksia, niin usein suosittelemme ottamaan ultraäänikäsittelyyn lisäksi mekaanisen ihonpuhdistuksen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Hoitoon on myös mahdollista lisätä kasvohieronta.

Timanttimikrohiontahoidot (timanttipuhdistus) ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, kirkastavia ja puhdistavia erikoiskasvohoitoja. Puhdistavaan hoitoon sisältyy timanttimikrohionnan lisäksi mekaaninen puhdistus. Hoidon päätteeksi laitetaan kasvonaamio. Hoitoon on mahdollista lisätä kasvohieronta.

Quattro 3:1 -ihonpuhdistushoito sisältää kevyen timanttimikrohionnan, mekaanisen puhdistuksen,  antibakteerisen, ihoa rauhoittava kylmäotsonikäsittelyn sekä naamion.

Kaikkiin ihonpuhdistushoitoihin on mahdollista lisätä laser- tai LED- valohoito. Valohoidot ovat suositeltavia, jos ihossa on paljon epäpuhtauksia, koska LED- ja laserhoidoilla saadaan rauhoitettua mahdollista tulehdusta ihossa.

Huomioi mahdolliset kontraindikaatiot laitteilla tehtäviin hoitoihin kunkin hoidon omalta hoitosivustolta.

Jos iho on epäpuhdas, niin on hyvä huomioida, että varsianaisten ihonpuhdistushoitojen lisäksi epäpuhtauksia saadaan hoidettua tehokkaasti joko Dermapen 4 -mikroneulaushoidolla tai MicroGold -mikrokanavointihoidolla.

Mitä lahjaksi?

Lahjanantajan on usein hankala valita sopivaa hoitoa laajasta hoitovalikoimastamme. Suosittelemme hankkimaan lahjakortin tietylle summalle, jolloin voimme suunnitella oikeanlaisen hoidon yhdessä lahjansaajan kanssa. Lahjakortin voi halutessaan käyttää myös normaalihintaisiin tuotteisiin.

On kuitenkin tilanteita, joissa lahjanantaja ei halua lahjakortin arvoa näkyviin vaan haluaa nimetä lahjansaajalle tietyn hoidon. Tällöin suosittelemme valitsemaan hoidon ns. ”varman päälle”, etenkin jos lahjansaajan ihotyyppi ja ihon kunto eivät ole tiedossa. Esimerkiksi BD MEDICAL SPA -kasvohoidot voidaan räätälöidä kaikille ihotyypeille. Hoidot ovat tehokkaita, ilman laitteita tehtäviä hoitoja. Hoitoihin sisältyy myös rentouttava ja hemmotteleva kasvohieronta.

Hoitovalikoimastamme löytyvät myös hemmottelevat appelsiini- tai suklaa -vartalonhoidot, jotka voidaan tehdä koko vartalolle tai selän alueelle. Hoitoihin sisältyy ihon kuivaharjaus sekä hieronta, ylellisillä ja miellyttävän tuoksuisilla appelsiini- tai suklaatuotteilla. Lisäksi valikoimassamme on hemmotteleva ja rentouttava laavakivihieronta, jalka- ja käsihoidot perinteisinä sekä SPA-hoitoina.

Jalkahoidot Vartalohoidot Käsihoidot

Asiakkaidemme suursuosikki on HydraFacial -kasvohoito. Se on usein varma ja pidetty valinta myös lahjaksi HydraFacial™ -kasvohoidot sekä PERK™ -hoidot silmienympärillle ja huulille

Aikuiselle iholle voi valita myös ylellisen ja tehokkaan GeneO+ Glam -hoidon. Halutessaan hoitoon voi lisätä kasvohieronnan ja/tai kiinteyttävän radiofrekvenssihoidon. Ylelliset kultahiput, peptidiyhdisteet ja silkkiaminohapot lisäävät ihon elastisuutta ja pitävät yllä kollageenipitoisuutta. Hoidossa käytettävän seerumin sisältämät hyaluronihappo sekä ruusunmarja- ja marulaöljyt kosteuttavat sekä häivyttävät ikääntymisen merkkejä.

https://www.beautyzone.fi/services/oxygeneo-ja-tripollar-radiofrekvenssihoidot/

Akne ja epäpuhdas iho

HydraFacial™ -hoidoilla on mahdollista saada hyviä tuloksia lievän aknen ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Suosittelemme valitsemaan Clarifying  – syväpuhdistavan hoitovaihtoehdon, koska hoidossa käytettävä Glysal -hapotuskuorinta edesauttaa epäpuhtauksien poistamista. Hoitomenetelmällä saadaan tyhjennettyä ihohuokoset sekä poistettua musta- ja valkopäät kivuttomasti erityisten patentoitujen hoitokärkien, alipaineimun ja erikoisnesteiden avulla. Suosittelemme epäpuhtaalle iholle 3-5 kerran hoitosarjaa 7-14 päivän välein.

Olemme hoitaneet hyvin tuloksin varsinaisen puhdistushoidon jälkeen epäpuhtaita ihoja Dermapen 4 -mikroneulauksella ja MicroGold- mikrokanavointihoidolla.

DERMAPEN 4™ – MIKRONEULAUS

MicroGold -mikrokanavointi mesoterapiahoidot

Nuorisolle

Meillä on paljon kokemusta myös nuorten iho-ongelmien hoitamisesta ja valikoimastamme löytyy useita nuorille sopivia hoitoja. Hoitolakäynti saattaa olla nuorelle ensimmäinen. Yleisin syy nuorten hoitolakäynneille ovat ihon epäpuhtaudet, joiden hoitoon valikoimamme sisältää perinteisen ihonpuhdistuksen lisäksi myös monia muita vaihtoehtoja.

Myös laitehoitovalikoimassamme on tehokkaita hoitoja ihon epäpuhtauksien ja lievän aknen hoitoon. Perinteisistä laitehoidoista suosittelemme timanttimikrohiontaa tai ultraäänipuhdistushoitoa, joihin voidaan tarvittaessa yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus.

Uudemmasta laiteteknologiastamme löytyy suosittu ja tehokas ihonpuhdistushoito HydraFacial™, jolla iho puhdistetaan kivuttomasti. HydraFacial™ on juurikin kivuttomuutensa vuoksi myös nuorten asiakkaidemme suosikki. HydraFacialin hoitovaihtoehdoista suosittelemme joko perushoitoa (Signature) tai syväpuhdistavaa hoitoa (Clarifying).

Erityisen rasvaiselle (öljyiselle) iholle on vaihtohtona OxyGeneO+™ Balance -ihonpuhdistushoito, joka sisältää happikuorinnan laitteella, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä tehoseerumin imeytyksen ultraäänilaitteella.

Jos ihossa on paljon epäpuhtauksia tai tulehtuneita alueita, ei yhdellä hoitokerralla saada välttämättä merkittäviä tuloksia aikaan vaan tarvitaan sarjahoitoa.

HydraFacial™ –hoitoon sekä muihin ihonpuhdistushoitoihin on mahdollista lisätä laser- tai PDT/Led- valohoitokäsittely, jolla saadaan tehokkaasti rauhoitettua tulehtunutta ihoa.

On huomioitava, että vaikeamman aknen hoito kuuluu aina lääkärille.

Rypyt, juonteet ja kiinteytystä kaipaava iho

Ikääntymismuutosten hoitamisessa on huomioitava, että hoidot tulisi ottaa sarjahoitoina, koska näin saavutetaan parhaimmat ja pysyvimmät tulokset. Yksikin hoitokerta kirkastaa ja aktivoi ihoa, mutta pidempikestoisten tulosten saavuttaminen vaatii aina hoitosarjan. Valikoimassamme olevat laitehoidot ovat tehokkaimpia vaihtoehtoja ikääntymismuutoksiin.

Uusin hoitomuotomme ikääntymismuutoksiin on PRX-T33 -biorevitalisaatiohoito. Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa, jotka kummatkin vaativat neuloja. PRX-T 33 hoito toteutetaan täysin ilman neuloja.

Hoidossa yhdistyvät kolmet tutkittua ja tehokkaaksi todettua ainesosaa, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, koska se ei herkistä ihoa valolle. Hoitoalueet: ryput ja juonteet, kuiva iho, veltostunut iho, pigmenttimuutokset, ennenaikaisesti ikääntyvä iho, arvet ja laajentuneet ihohuokoset.

PRX-T33 NEULATON BIOREVITALISAATIOHOITO

Infuzion System® joka on patentoitu ruotsalainen hoitomenetelmä. Se on neulaton vaihtoehto injektiohoidoille. Hoito on kivuton (pientä pistelyä lukuun ottamatta). Puudutteita ei tarvita ja toipumisaikaa ei ole. Tulos on nähtävissä heti. Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla voidaan saavuttaa jopa kuusi kuukautta kestävän hoitotulos. Infuzion System® ei ole perinteinen kasvohoito vaan enneminkin hoitotoimenpide. Toimenpiteessä yhdistyy injektiohoito sekä mesoterapia ilman neuloja/pistoksia. INFUZION SYSTEM® -vaihtoehto injektiohoidoille

OxyGeneO+™ -kasvohoidot. Uuden teknologian OxyGeneO+™ /Tripollar ™ – radiofrekvenssihoidolla pystytään parantamaan ihon kiinteyttä, ryhdistämään kasvonpiirteitä, pehmentämään ryppyjä ja juonteita, kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa sekä vaalentamaan pinnallisia pigmenttimuutoksia. Nopeat, turvalliset ja tehokkaat hoidot eivät vaadi toipumisaikaa. Lisätehoa hoitoon saadaan laser- tai PDT/Led –valohoidolla.

OXYGENEO+™ JA TRIPOLLAR™ -radiofrekvenssihoidot

Dermapen 4 –mikroneulaushoidot ovat erinomainen ja tuloksellinen vaihtoehto ikääntymismuutoksiin. Mikroneulaushoitoa suositellaan aina sarjahoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Dermapen4- hoitojen sarjahoitoväli on noin 4-6 viikkoa. Dermapen4 hoidossa voidaan käyttää lisänä Dermapen UBER PRO -hapotuskuorintaa, Dermapen MesoGlide -seerumaita ja/tai INFUZION SYSTEM ®- hoitoa, jolloin saadaan todella tehokas yhdistelmähoito. DERMAPEN 4™ – MIKRONEULAUS

MicroGold -mikrokanavointihoito on ns. mesoterapiahoito, joka parantaa ihon rakennetta ja väriä. Se sopii erinomaisesti ikääntymismuutosten hoitoon. Hoidossa viedään ns. meso-cocktaileja (erikoisseerumi) suoraan ihon alle erityisellä mesoleimasimella.

MicroGold -mikrokanavointi mesoterapiahoidot

Ilman laitteita tehtävä BD MEDICAL SPA –hoidossa käytetään tehokkaita anti-aging -seerumia sekä kasvonaamiota. Hoito sisältää myös rentouttavan hieronnan.

Suosittelemme ikääntymismuutoksiin säännölliseen kotikäyttöön Environ –ihonhoitosarjan A-vitamiinituotteita sekä Fusion Meso -tuotteita.

Fusion Meso -kotihoitotuotteet

Environ®-esittely

Couperosaiholle

Monet valikoimamme hoidot sopivat couperosaiholle. Suosittelemme erityisesti Ditellen ultraäänihoitoa ns. varsinaisella ultraäänilaitteella. Käsittelyä voidaan tehostaa lisäämällä Laser- tai PDT/Led-valohoitokäsittely. BD MEDICAL SPA -kasvohoito on ilman laitteita tehtävä hoito, joka sopii herkälle sekä couperosaiholle. Nämä hoitomenetelmät eivät poista couperosaihoa, mutta rauhoittavat sitä. Dermapen4 -mikroneulaushoidolla saadaan couperosaihoon pysyvämäpiä tuloksia. MicroGold -mikrokanavointihoidossa on myös oma mesococktailinsa punoittavalle iholle.

Infuzion CBD Balanz -ihoa tasapainottava ja rauhoittava hoito on myös hyvä vaihtoehto punoittavalle iholle: https://www.beautyzone.fi/services/infuzion-system-vaihtoehto-injektiohoidoille/#cbd-balanz

Arvet

Arpien kosmeettinen hoito on melko haasteellista. Suosittelemme arpien hoitoon Dermapen4 –mikroneulaushoitoa n- 6-8 kerran hoitosarjana. Olemme hoitaneet hyvin tuloksin aknearpia Dermapen 4™ -sarjahoidoilla.

DERMAPEN 4™ – MIKRONEULAUS

Allergiset ja herkkäihoiset asiakkaat

Jos tiedät olevasi allerginen jollekin ainesosalle tai olet aikaisemmin saanut kosmeettisista tuotteista tai hoidoista ihoreaktioita, niin kerro tästä ehdottomasti hoitajallesi. Meillä on myös mahdollisuus selvittää ennen hoitoa sisältävätkö hoitotuotteemme asiakkaalle epäsopivia ainesosia, jos asiakas pystyy kertomaan ainesosien inci-nimet. Tällaisessa tapauksessa pyydämme ottamaan yhteyttä hoitolaan hyvissä ajoin ennen hoitoaikaa.

Mikä tahansa tuote voi ärsyttää tai aiheuttaa allergiaoireita. Emme valitettavasti voi luvata, että tietty tuote tai hoito ei varmuudella aiheuta minkäänlaisia ärsytys- tai allergiaoireita. Ärsytys- ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia, mutta aina mahdollisia.

Herkkäihoisimmat ja atoopikot saavat useimmin ärsytysreaktioita (ärsytysreaktio ei ole vielä allergiaa), jotka ovat yleisempiä kuin kosmetiikka-allergia. Ärsytysreaktio saattaa syntyä jos esimerkiksi kotihoidossa käytetään liian voimakkaita tuotteita tai niitä käytetään vastoin käyttöohjeita. Tällöin iho tuntuu epämiellyttävältä ja saattaa punoittaa ja kihelmöidä.

Kosmetiikkatuotteet eivät läheskään aina ärsytä yksin, vaan perimmäinen syy reaktioon voikin olla ihon huono kunto. Jo valmiiksi ärsyyntyneellä iholla pikkuisenkin vahvempi tuote voi ylittää ärsytyskynnyksen. Ihon suojakerros saattaa olla huonossa kunnossa esimerkiksi atooppisen ihottuman, seborrooisen ekseeman, aknen tai ruusufinnin vuoksi. Myös liian voimakas ihon kuorinta, tiuha peseminen, meikkaaminen tai stressi voi alentaa ihon ärsytyskynnystä.

Jos ihosi on herkkä ja saat helposti ihoärsytyksiä, niin Ditelle -laitehoidoissa on monia hyviä vaihtoehtoja, joissa hoitoaineiden käyttö voidaan minimoida lähes kokonaan hoidoissa käytettävään väliainegeeliin, joka sisältää pääasiassa vain vettä. Erilaisten virtamuotojen, ultraäänen sekä matalateholaserin avulla Ditelle- hoidoilla pystytään vaikuttamaan syvälle ihoon tehokkaasti ilman hoitoaineitakin.

Uusimpanaa vaihtoehtona on Infuzion Skin CBD  Balaz -hoito joka rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa sisältämänsä kannabidiolin ja niasiiniamidin avulla.

https://www.beautyzone.fi/services/infuzion-system-vaihtoehto-injektiohoidoille/#cbd-balanz

Milloin hoitoja ei voida tehdä?

Asiakkaan tulee huomioida, että hoitoja ei voida tehdä kaikissa tapauksissa. Erityisesti laitehoidoissa ja kemiallisen kuorinnan sisältävissä hoidoissa on huomioitava tiettyjä terveydellisiä seikkoja, joista on ehdottomasti keskusteltava hoitajan kanssa ennen hoitoa. Kartoitamme useimmiten tiedot myös asiakkaan täytettäväksi annettavalla esitietolomakkeella.

Yleisimpiä hoitojen vasta-aiheita ovat:

 • allergiat
 • mahdollisesti raskaus ja imetys
 • autoimmuunisairaudet (psoriasis)
 • ärtynyt tai tulehtunut iho
 • iho- ja bakteeritulehdukset (mm. herpes)
 • ihottumaa hoitoalueella
 • Isotretionin-lääkitys ja muut ihonhoitoon tarkoitetut lääkkeet
 • ruusufinni ja voimakas couperosataipumus
 • kortisonilääkitys
 • sydämentahdistin
 • kirurgiset toimenpiteet
 • Auringossa palanut iho/paleltunut iho

Asiakkaan on myös huomioitava, että tiettyjä hoitoja ennen ja tiettyjen hoitojen jälkeen ei voida tehdä hoitoalueen karvanpoistoja ja iho on ehdottomasti suojattava auringossa korkealla suojakertoimella.