Suosittelemme

Ihonpuhdistushoidot

Ihonpuhdistushoidot ovat valikoimamme kysytyimpiä hoitoja. Olemme koonneet yhteenvedon ihonpuhdistusvaihtoehdosta. Mekaaninen ihonpuhdistus on mahdollista lisätä tiettyihin tämän yhteenvedon ulkopuolisiinkin hoitoihin (etenkin silloin, jos puhdistettavaa ei ole paljon).

HydraFacial(TM)  -kivuton ihonpuhdistus on uusin ja tehokkain kasvohoitoteknologiamme ihon puhdistamiseen. Menetelmä puhdistaa, kuorii, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttää tehoaineet sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka iho ottaa parhaiten vastaan. Hoidon teho perustuu erityisiin patentoituihin hoitokärkiin sekä hoidossa käytettäviin erikoisnesteisiin. Hoito on nopea ja tehokas menetelmä ihon puhdistamiseen kivuttomasti. Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta, tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Tämä hoito sopii erittäin hyvin myös miesasiakkaillemme. HydraFacial™ -kasvohoidot sekä PERK™ -hoidot silmienympärillle ja huulille

Jos asiakkaan toiveena on perinteinen ihonpuhdistus mekaanisesti, niin hän voi valita ihonpuhdistushoidon, jossa iho kuoritaan, puhdistetaan mekaanisesti ja lopuksi laitetaan naamio. Medik8 -Medispa Beta -ihonpuhdistushoidossa käytetään erikoisaineita epäpuhtaalle iholle. Hoitokokoonpano on sama kuin perinteisessä ihonpuhdistushoidossa. Klassisessa kasvohoidossa hoitoon sisältyy kuorinnan ja mekaanisen puhdistuksen lisäksi rentouttava hieronta.

Perinteisistä laitehoidoistamme ihon puhdistamiseen tarkoitetut hoidot ovat ultraäänipuhdistus sekä timanttipuhdistus.  Ditellen ultraääni-ihonpuhdistushoito sopii kaikkien ihotyyppien kivuttomaan, tehokkaaseen ja hellävaraiseen puhdistamiseen ja kuorintaan.

Ultraääni ja erikoisneste pehmittävät sekä nostattavat talia ja epäpuhtauksia huokosista tehokkaasti. Tämän lisäksi hoito vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa solujen aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihoa. Jos ihossa on paljon epäpuhtauksia, niin usein suosittelemme ottamaan ultraäänikäsittelyyn lisäksi mekaanisen ihonpuhdistuksen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Hoitoon on myös mahdollista lisätä kasvohieronta.

Timanttimikrohiontahoidot (timanttipuhdistus) ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, kirkastavia ja puhdistavia erikoiskasvohoitoja. Puhdistavaan hoitoon sisältyy timanttimikrohionnan lisäksi mekaaninen puhdistus. Hoidon päätteeksi laitetaan kasvonaamio. Hoitoon on mahdollista lisätä kasvohieronta.

Quattro 3:1 -ihonpuhdistushoito sisältää kevyen timanttimikrohionnan, mekaanisen puhdistuksen,  antibakteerisen, ihoa rauhoittava kylmäotsonikäsittelyn sekä naamion.

Kaikkiin ihonpuhdistushoitoihin on mahdollista lisätä laser- tai LED- valohoito. Valohoidot ovat suositeltavia, jos ihossa on paljon puhdistettavaa.

Huomioi mahdolliset kontraindikaatiot laitteilla tehtäviin hoitoihin kunkin hoidon omalta hoitosivustolta.

Jos iho on epäpuhdas, niin on hyvä huomioida, että varsianaisten ihonpuhdistushoitojen lisäksi epäpuhtauksia saadaan hoidettua tehokkaasti joko Dermapen 4 -mikroneulaushoidolla tai MicroGold -mikrokanavointihoidolla.

Mitä lahjaksi?

Lahjanantajan on usein hankala valita sopivaa hoitoa laajasta hoitovalikoimastamme. Suosittelemme hankkimaan lahjakortin tietylle summalle, jolloin voimme suunnitella oikeanlaisen hoidon yhdessä lahjansaajan kanssa. Lahjakortin voi halutessaan käyttää myös normaalihintaisiin tuotteisiin.

On kuitenkin tilanteita, joissa lahjanantaja ei halua lahjakortin arvoa näkyviin vaan haluaa nimetä lahjansaajalle tietyn hoidon. Tällöin suosittelemme valitsemaan hoidon ns. ”varman päälle”, etenkin jos lahjansaajan ihotyyppi ja ihon kunto eivät ole tiedossa. Esimerkiksi Medik8 -Medispa -kasvohoidot voidaan räätälöidä kaikille ihotyypeille. Hoidot ovat tehokkaita, ilman laitteita tehtäviä hoitoja. Hoitoihin sisältyy myös rentouttava ja hemmotteleva kasvohieronta.

Gerard´s manteli-suklaahemmotteluhoito tarjoaa lahjansaajalle pienen ja rentouttavan, vajaan tunnin kestävän hemmotteluhetken. Hoitoon sisältyy kuorinta, naamio sekä hieronta manteliöljyllä sekä suklaavoiteella.

Hoitovalikoimastamme löytyvät myös hemmottelevat appelsiini- tai suklaa -vartalonhoidot, jotka voidaan tehdä koko vartalolle tai selän alueelle. Hoitoihin sisältyy ihon kuivaharjaus sekä hieronta, ylellisillä ja miellyttävän tuoksuisilla appelsiini- tai suklaatuotteilla. Lisäksi valikoimassamme on hemmotteleva ja rentouttava laavakivihieronta, jalka- ja käsihoidot perinteisinä sekä SPA-hoitoina sekä ylellinen jalkakylpy ja jalkojen hieronta omana hemmotteluhoitonaan.

Asiakkaidenmme suursuosikki on HydraFacial -kasvohoito. Se on usein varma ja pidetty valinta myös lahjaksi.

Akne ja epäpuhdas iho

HydraFacial™ -hoidoilla on mahdollista saada hyviä tuloksia lievän aknen ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Suosittelemme valitsemaan DeepClean – syväpuhdistavan hoitovaihtoehdon, koska hoidossa käytettävä Glysal -hapotuskuorinta edesauttaa epäpuhtauksien poistamista. Hoitomenetelmällä saadaan tyhjennettyä ihohuokoset sekä poistettua musta- ja valkopäät kivuttomasti erityisten patentoitujen hoitokärkien, alipaineimun ja erikoisnesteiden avulla. Suosittelemme epäpuhtaalle iholle 3-5 kerran hoitosarjaa 7-14 päivän välein.

Suosittelemme epäpuhtaalle iholle Environ –ihonhoitosarjan tuotteita säännölliseen kotikäyttöön.

Olemme hoitaneet hyvin tuloksin varsinaisen puhdistushoidon jälkeen epäpuhtaita ihoja Dermapen 4 -mikroneulauksella ja MicroGold- mikrokanavointihoidolla. DERMAPEN 4™ – MIKRONEULAUS

MicroGold -mikrokanavointi mesoterapiahoidot

Nuorisolle

Meillä on paljon kokemusta myös nuorten iho-ongelmien hoitamisesta ja valikoimastamme löytyy useita nuorille sopivia hoitoja. Hoitolakäynti saattaa olla nuorelle ensimmäinen. Perushoidoistamme löytyvä klassinen kasvohoito sopii erittäin hyvin ensikertalaiselle.

Yleisin syy nuorten hoitolakäynneille ovat ihon epäpuhtaudet, joiden hoitoon valikoimamme sisältää perinteisen ihonpuhdistuksen lisäksi myös monia muita vaihtoehtoja. Medik8 –Medispa Beta epäpuhtaalle iholle tarkoitetussa hoidossa yhdistyvät mekaaninen ihonpuhdistus sekä vaikuttavien aineiden bakteereita tuhoavat, rauhoittavat ja huokosia supistavat ominaisuudet.

Myös laitehoitovalikoimassamme on tehokkaita hoitoja ihon epäpuhtauksien ja lievän aknen hoitoon. Perinteisistä laitehoidoista suosittelemme timanttimikrohiontaa tai ultraäänipuhdistushoitoa, joihin voidaan tarvittaessa yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus. Uudemmasta laiteteknologiastamme löytyy suosittu ja tehokas ihonpuhdistushoito HydraFacial™, jolla iho puhdistetaan kivuttomasti. Hoitovaihtoehdoista suosittelemme joko perushoitoa (Clean&Hydrate) tai syväpuhdistavaa hoitoa (DeepClean).

Jos ihossa on paljon epäpuhtauksia tai tulehtuneita alueita, ei yhdellä hoitokerralla saada merkittäviä tuloksia aikaan vaan tarvitaan sarjahoitoa. HydraFacial™ –hoitoon sekä muihin ihonpuhdistushoitoihin on mahdollista lisätä laser- tai PDT/Led- valohoitokäsittely.

On huomioitava, että vaikeamman aknen hoito kuuluu aina lääkärille.

Rypyt, juonteet ja kiinteytystä kaipaava iho

Ikääntymismuutosten hoitamisessa on huomioitava, että hoidot tulisi ottaa sarjahoitoina, koska näin saavutetaan parhaimmat ja pysyvimmät tulokset. Yksikin hoitokerta kirkastaa ja aktivoi ihoa, mutta pidempikestoisten tulosten saavuttaminen vaatii aina hoitosarjan. Valikoimassamme olevat laitehoidot ovat tehokkaimpia vaihtoehtoja ikääntymismuutoksiin.

OxyGeneO+™ -kasvohoidot. Uuden teknologian OxyGeneO+™ /Tripollar ™ – radiofrekvenssihoidolla pystytään parantamaan ihon kiinteyttä, ryhdistämään kasvonpiirteitä, pehmentämään ryppyjä ja juonteita, kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa sekä vaalentamaan pinnallisia pigmenttimuutoksia. Nopeat, turvalliset ja tehokkaat hoidot eivät vaadi toipumisaikaa. Lisätehoa hoitoon saadaan laser- tai PDT/Led –valohoidolla.

OXYGENEO+™ JA TRIPOLLAR™ -radiofrekvenssihoidot

Dermapen4 –mikroneulaushoidot ovat erinomainen ja tuloksellinen vaihtoehto ikääntymismuutoksiin. Mikroneulaushoitoa suositellaan sarjahoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Dermapen4- hoitojen sarjahoitoväli on noin 4-6 viikkoa. Jos asiakas haluaa, niin neulaushoitosarjan välissä on mahdollista ottaa esim. radiofrekvenssihoitoa lisänä.

DERMAPEN 4™ – MIKRONEULAUS  

MicroGold -mikrokanavointihoito on ns. mesoterapiahoito, joka parantaa ihon rakennetta ja väriä.  Se sopii erinomaisesti ikääntymismuutosten hoitoon. Hoidossa viedään ns. meso-cocktaileja (erikoisseerumi) suoraan ihon alle  erityisellä mesoleimasimella.

MicroGold -mikrokanavointi mesoterapiahoidot

Ilman laitteita tehtävä Medik8 –Medispa anti-aging –hoidossa käytetään tehokkaita anti-aging –seerumeita. Hoito sisältää myös rentouttavan hieronnan.

Suosittelemme ikääntymismuutoksiin säännölliseen kotikäyttöön Environ –ihonhoitosarjan A-vitamiinituotteita.

Environ®-esittely

Couperosaiholle

Monet valikoimamme hoidot sopivat couperosaiholle. Suosittelemme erityisesti Ditellen ultraäänihoitoa ns. varsinaisella ultraäänilaitteella. Käsittelyä voidaan tehostaa lisäämällä Laser- tai PDT/Led-valohoitokäsittely. Medik8 -Medispa -Red Alert -kasvohoito on ilman laitteita tehtävä hoito, joka sopii herkälle sekä couperosaiholle. Nämä hoitomenetelmät eivät poista couperosaihoa, mutta rauhoittavat sitä. Dermapen4 -mikroneulaushoidolla saadaan couperosaihoon pysyvämäpiä tuloksia. MicroGold -mikrokanavointihoidossa on myös oma mesococktailinsa punoittavalle iholle.

Arvet

Arpien kosmeettinen hoito on haasteellista. Suosittelemme arpien hoitoon Dermapen4 –mikroneulaushoitoa n- 6-8 kerran hoitosarjana. Olemme hoitaneet hyvin tuloksin paljon aknearpisia ihoja.

DERMAPEN 4™ – MIKRONEULAUS

Allergiset ja herkkäihoiset asiakkaat

Jos tiedät olevasi allerginen jollekin ainesosalle tai olet aikaisemmin saanut kosmeettisista tuotteista tai hoidoista ihoreaktioita, niin kerro tästä ehdottomasti hoitajallesi. Meillä on myös mahdollisuus selvittää ennen hoitoa sisältävätkö hoitotuotteemme asiakkaalle epäsopivia ainesosia, jos asiakas pystyy kertomaan ainesosien inci-nimet. Tällaisessa tapauksessa pyydämme ottamaan yhteyttä hoitolaan hyvissä ajoin ennen hoitoaikaa.

Mikä tahansa tuote voi ärsyttää tai aiheuttaa allergiaoireita. Emme valitettavasti voi luvata, että tietty tuote tai hoito ei varmuudella aiheuta minkäänlaisia ärsytys- tai allergiaoireita. Ärsytys- ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia, mutta aina mahdollisia.

Herkkäihoisimmat ja atoopikot saavat useimmin ärsytysreaktioita (ärsytysreaktio ei ole vielä allergiaa), jotka ovat yleisempiä kuin kosmetiikka-allergia. Ärsytysreaktio saattaa syntyä jos esimerkiksi kotihoidossa käytetään liian voimakkaita tuotteita tai niitä käytetään vastoin käyttöohjeita. Tällöin iho tuntuu epämiellyttävältä ja saattaa punoittaa ja kihelmöidä.

Kosmetiikkatuotteet eivät läheskään aina ärsytä yksin, vaan perimmäinen syy reaktioon voikin olla ihon huono kunto. Jo valmiiksi ärsyyntyneellä iholla pikkuisenkin vahvempi tuote voi ylittää ärsytyskynnyksen. Ihon suojakerros saattaa olla huonossa kunnossa esimerkiksi atooppisen ihottuman, seborrooisen ekseeman, aknen tai ruusufinnin vuoksi. Myös liian voimakas ihon kuorinta, tiuha peseminen, meikkaaminen tai stressi voi alentaa ihon ärsytyskynnystä.

Jos ihosi on herkkä ja saat helposti ihoärsytyksiä, niin Ditelle -laitehoidoissa on monia hyviä vaihtoehtoja, joissa hoitoaineiden käyttö voidaan minimoida lähes kokonaan hoidoissa käytettävään väliainegeeliin, joka sisältää pääasiassa vain vettä. Erilaisten virtamuotojen, ultraäänen sekä matalateholaserin avulla Ditelle- hoidoilla pystytään vaikuttamaan syvälle ihoon tehokkaasti ilman hoitoaineitakin.

Milloin hoitoja ei voida tehdä?

Asiakkaan tulee huomioida, että hoitoja ei voida tehdä kaikissa tapauksissa. Erityisesti laitehoidoissa ja kemiallisen kuorinnan sisältävissä hoidoissa on huomioitava tiettyjä terveydellisiä seikkoja, joista on ehdottomasti keskusteltava hoitajan kanssa ennen hoitoa. Kartoitamme useimmiten tiedot myös asiakkaan täytettäväksi annettavalla esitietolomakkeella.

Yleisimpiä hoitojen vasta-aiheita ovat:

 • allergiat
 • mahdollisesti raskaus ja imetys
 • autoimmuunisairaudet (psoriasis)
 • ärtynyt tai tulehtunut iho
 • iho- ja bakteeritulehdukset (mm. herpes)
 • ihottumaa hoitoalueella
 • Isotretionin-lääkitys ja muut ihonhoitoon tarkoitetut lääkkeet
 • ruusufinni ja voimakas couperosataipumus
 • kortisonilääkitys
 • sydämentahdistin
 • kirurgiset toimenpiteet

Asiakkaan on myös huomioitava, että tiettyjä hoitoja ennen ja tiettyjen hoitojen jälkeen ei voida tehdä hoitoalueen karvanpoistoja ja iho on ehdottomasti suojattava auringossa korkealla suojakertoimella.

Etusivu / Suosittelemme

YHTEYSTIEDOT

 • Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
 • 0400-325 103
 • info (at) beautyzone.fi
 • Rekisteriseloste

BZ LYHYESTI

Beautyzone palvelee Kuopion Särkilahdessa. Hoitolaan pääsee busseilla 7 ja 9 tai omalla autolla. Lähiristeyksissä on opastekyltit. Hoitolan vieressä on bussipysäkki sekä maksuton parkkialue. Jos kaikki parkkipaikat ovat varattuja, niin hoitolasta neuvotaan vapaa paikka.

Hoitohuoneemme ovat erillisiä, vain yhdelle asiakkaalle tarkoitettuja huoneita.

Valikoimastamme löytyvät mm. monipuoliset, turvalliset ja tehokkaat laite- ja erikoishoidot kasvoille sekä hemmotteluhoitoja itselle tai lahjaksi.

Sinua palvelevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

AUKIOLOAJAT

Meillä on joustavat aukioloajat ja palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

Jos haluat käydä liikkeessämme tuote- tai lahjakorttiostoksilla, niin olemme varmimmin paikalla ma - pe klo 10.30 - 16.20, mutta usein myös näiden aikojen ulkopuolella.

Otamme puhelinvarauksia ma-pe 10.30- 16.30. Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, joten jätä vastaajaan viesti yhteystietoinesi, niin palaamme asiaan.

Toivomme, että käytät ensisijaisesti internet-varaustamme. Vastaamme internet-varauksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Social Share