Dermapen 4™ -mikroneulaushoidot

Neulaamalla nätiksi! Suosittu ja tehokas DERMAPEN 4™ -mikroneulaus. Tehokas hoito moneen iho-ongelmaan!

DERMAPEN 4™ -mikroneulaushoidot Kuopiossa Beautyzonesta!

Vuosituhannen läpimurto! UUSI, ennennäkemätön mikroneulauslaite on meillä.

Hoidamme DERMAPEN 4™-laitteella mm. ikä- ja pigmenttimuutoksia, arpia, laajentuneita ihohuokosia, couperosaa ja epäpuhdasta ihoa. Meillä on vuosien kokemus Dermapen -mikroneulauksesta. Palvelu on yksi valikoimamme suosituimmista hoidoista. Teemme mikroneulaushoitoja määrällisesti useita satoja/vuosi.

Mikroneulaushoidot tehdään australialaisen lääkärin Andrew R. Christienin ideologialla. Hyödynnämme mikroneulauksen uusinta huipputeknologiaa. Käytössämme on ensimmäisenä Kuopiossa Dermapen 4™ -digitaalinen, automatisoitu mikroneulauslaite.

DERMAPEN 4™- laite tuli maailmanmarkkinoille loppuvuonna 2018 ja Suomeen tammikuussa 2019.

Uusi, ennennäkemätön mikroneulauslaite ja sen uudet ominaisuudet

DERMAPEN 4™ digitaalinen, automatisoitu ja kopiosuojattu mikroneulauslaite tuottaa jopa 1920 neulanreikää sekunnissa, joka on 47,69 % enemmän kuin aikaisemmalla DERMAPEN 3™ -laitteella ja huimat 104 % enemmän kuin muilla neulauslaitteilla. Suuremmilla hoitoalueilla ylimääräiset 620 neulanreikää muodostavat ylivoimaisesti enemmän kanavia asiakkaan ihoon. Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja paremmat hoitotulokset.

Hoitopää liikkuu asiakkaan iholla pehmeästi ja tasaisesti. Hoitopään ACM™ -teknologia (anti-contamination management) ehkäisee nesteen takaisinvirtauksen ja tartuntariskin. Neulapatruunan patentoitu teknologia mahdollistaa automaattisen kalibroinnin, tarkkuuden sekä ihon naarmuttamattomuuden. DERMAPEN 4™- laite saadaan päivitettyä aina valmistajan uusimpaan versioon. Tätä mahdollisuutta ei muissa laitteissa ole eikä päivitys ole kopioitavissa muihin laitteisiin.

Yleistä mikroneulauksesta

Dermapen 4™ -mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa ikääntymisen merkkejä (rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhdasta ihoa tai couperosaa.

Mikroneulauksella aiheutettava hallittu trauma saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti ilman pitkiä toipumisaikoja. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen, vaatii lopullisten tulosten näkyminen tietyn, oman aikansa. Hoidon aikana ihoon syntyy pieniä kanavia, jotka mahdollistavat 80% paremman tehoaineiden imeytymisen ihoon. Hoitoa suositellaan noin 4-8 kerran hoitosarjana (tapauksesta riippuen) yleensä 4-6 viikon välein.

Dermapen 4™ -mikroneulaus

DERMAPEN 4™ -mikroneulauksessa värähtelevä kohtisuora mikroneulausteknologia käyttää 16-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu.

Kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon imeytetään erilaisia vitamiineja ja/tai ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä eli ihon syvempää kerrosta sekä kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Dermapen 4™ -hoitokohteet

 • Ikämuutokset (rypyt, veltostunut iho)
 • Pigmenttimuutokset
 • Laajentuneet ihohuokoset, epäpuhtaudet (lievä akne)
 • Arvet (akne, kirurgiset tai paloarvet)
 • Couperosa ja rosacea (ei aktiivivaiheessa oleva)

Dermapen 4™ -mikroneulauksen edut

 • aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin esimerkiksi perinteinen mikroneulausrolleri
 • voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen alueet säädettävän ja tarkan neulanpituuden vuoksi
 • kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät jopa arvet ilman verenvuotoa
 • säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon ja saman hoidon aikana voidaan huomioida eri iho-ongelmia, mikä ei ole mahdollista ei-säädettävällä neulan pituudella toimivilla menetelmillä.
 • hygieeninen työskentely (kertakäyttöiset, vaihdettavat neulakasetit)
 • nopea hoitoaika (hoidon kesto noin 60 min, itse neulausvaihe noin 10-15 min)

Pinnallinen/syvempi mikroneulaus

Pinnallisella eli lyhyellä neulanmitalla neulattaessa hoito on lähes kivuton. Pinnallinen mikroneuslaushoito sopii epäpuhtausongelmiin (myös nuorille asiakkaille) ja tiettyjen pigmenttimuutosten hoitoon sekä asiakkaalle, jotka kaipaavat tehokasta, mutta kivutonta hoitomuotoa. Se on hyvä esim. ensimmäiseksi anti-aging -hoidoksi.

Syvemmillä mikroneulaushoidoilla voidaan tehokkaasti erilaisia arpia, laajentuneita ihohuokosia, rosaceaa, juonteita, ryppyjä ja ihon veltostumista. Tarvittaessa neulaus voidaan aloittaa kevyemmin, jolloin iho ja asiakas tottuvat neulaukseen. Jatkossa voidaan vähitellen lisätä neulan pituutta.

Syvemmät mikroneulaushoidot ovat huomattavasti pinnallisia hoitoja tuntuvampia. Jos haetaan kokonaisvaltaista kiinteytystä ihoon, on hoito tehtävä ihon pinnallisempia kerroksia syvemmälle, jossa kollageenin muodostus tapahtuu. Asiakas voi halutessaan tehostaa mikroneulaushoitoa ottamalla hoitosarjan välissä esim. kiinteyttävää radiofrekvessihoitoa ja/tai LED- valohoitoa.

UUTUUS! DP Dermaceuticals L.E.D -valohoito veloituksetta Dermapen 4™ -hoitoasiakkaillemme!

Kliinisesti todistettu lääketieteellisen luokan LED -valohoito!

Dermapenin uutuus LED-valohoitonaamio saapui Suomeen toukokuussa 2021. Tarjoamme Dermapen 4™ -hoidon päätteeksi asiakkaillemme LED -valohoidon veloituksetta perinteisen naamion sijaan. LED -valohoidon yhteydessä käytetään uutta LUMA FUSE -naamiota, joka on erityisesti suunniteltu tehostamaan LED -valonsäteiden tunkeutumista ihon läpi.

LED -valohoito rauhoittaa ihoa, nopeuttaa toipumista hoidon jälkeen sekä tehostaa neulauksen vaikutusta parantamalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa, vähentää pigmenttimuutoksia ja aurinkovaurioita sekä supistaa huokosia.

DpDermaceuticals L.E.D. käyttää kahta todistetusti tehokasta valon aallonpituutta; 633nm, punainen valo ja 830nm tai lähi-infrapunavalo. Näiden aallonpituuksien on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa stimuloivan kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantavan verenkiertoa ja kudosten hapettumista fotobiomodulaatioksi kutsutun prosessin avulla. Nämä vaikutukset auttavat ihosoluja absorboimaan paikallisesti käytettyjä ihonhoitotuotteita tehokkaammin ja auttavat korjaamaan ikääntymisprosessin aiheuttamia vaurioita.

Huippuinnovaatio tehostamaan DERMAPEN 4 -mikroneulaushoitoa!

MG -MESO-GLIDE -seerumit

MG-Collection mahdollistaa juuri sopivan ihonhoidon ainesosien ja huippuluokkaisen teknologian yhdistämisen bioyhteensopivien aktiivisten aineiden tuomiseksi ihon­hoitoon poikkeuksellisin tuloksin.

Nyt voit valita tehokkaamman Dermapen 4- hoidon joka tehdään ihollesi sopivalla MESO-GLIDE -seerumilla/seerumeilla. MESO-GLIDE -seerumit ovat yksittäispakattuja (lasipullo), steriilejä, korkean aktiiviainepitoisuuden sisältäviä tehoaineita. Annamme hoidosta mahdollisesti jäljelle jäävän seerumin asiakkaalle mukaan.

Kaikista tehokkain DERMAPEN4 -hoito saadaan lisäämällä hoitoon MESO-GLIDE -seerumi sekä ÜBER PRO -hapotuskuorinta.

MG-HA35+ -seerumi tehokosteuttaa sekä häivyttää tehokkaasti näkyviä ikääntymisen merkkejä

Sisältää HylaFuse-yhdistelmän, jossa on ennennäkemättömän tehokas määrä hyaluronihappoa, 3,5 mg/ml, sekä imeytymistä tehostava Calpha­somes-kuljetusjärjestelmä.

Sisältää edistyksellistä telomeeriteknologiaa – GGP vähentää solujen ikääntymisen näkyviä vaikutuksia auttaen pidentämään solun elinikää. Tehokas Meso-Glide on vahvistettu antioksidanteilla, peptideillä, A-, B-, C- ja E-vitamiinilla ja sinkillä.

Vaikuttavat ainesosat: tulehdusta hillitsevä Darutoside (aasiannysty­tähden, sigesbeckia orientalis, aktiivinen ainesosa) ja rohtosammakon­putkiuute (centella asiatica), jotka auttavat haavojen paranemisessa ja vähentävät näkyvästi ärsytystä ja punoitusta.

MG-HA35 -seerumi uudistaa, kosteuttaa ja parantaa ihon kuntoa

Sisältää HylaFuse-yhdistelmän, jossa on ennennäkemättömän teho­kas määrä hyaluronihappoa, 3,5 mg/ml, sekä imeytymistä tehostava Calphasomes-kuljetusjärjestelmä.

Lisätty sinkki nopeuttaa kollageenisynteesiä ja tehostaa näin ihon kor­jaamista ja toimii ihon supistajana vähentäen luonnollista talintuotantoa.

B5-vitamiinilla on luonnollinen kyky kosteuttaa, rauhoittaa, parantaa ja uudistaa ihoa. MG-HA35-tuotteessa se lisää ihon kosteutusta, peh­meyttä ja kimmoisuutta.

Vaikuttavat ainesosat: sinkki, B5-vitamiini.

MG-R.A.S -seerumi auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja arpia

Reverse Ageing & Scars (R.A.S.) sisältää tehokkaan yhdistelmän antioksidantteja, vitamiineja, peptidejä ja kasviuutteita, jotka tunnetaan niiden ikääntymisen merkkejä vähentävistä ja ihon kuntoa parantavista vaikutuksista. HylaFuse-teknologia varmistaa aktiivisten ainesosien te­hokkaan kuljetuksen.

Sisältää retinaldehydeä, jota pidetään kaikkein tehokkaimpana resep­tivapaana retinoidin (A-vitamiinin) muotona. Se parantaa ja säätelee solujen toimintaa tehokkaasti ja vähentää näkyvästi värimuutoksia sekä juonteita, ryppyjä ja ihon karheutta.

Vaikuttavat ainesosat: A-vitamiini (retinaldehyde), E-vitamiini, rohtosammakonputkiuute, kuparipeptidit.

MG-BL -seerumi kirkastaa ja vaalentaa epätasaista ihon sävyä

Asiakkailla, joilla on hyperpigmentoitunutta ja melasman tummen­tamaa ihoa, MG-BL auttaa vähentämään epätoivottua pigmentaatiota. HylaFuse-teknologia kosteuttaa ja sisältää luonnollisia ihoa kirkastavia aineita, sianpuolukkauutetta ja C-vitamiinia.

Lakritsijuuri ja kojihappo ovat molemmat tyrosinaasin inhibiittoreita, jot­ka auttavat hidastamaan melaniintuotantoa. MG-BL auttaa kirkastamaan ja vaalentamaan ihon sävyä ja vähentää ikääntymisestä tai auringosta aiheutuvien läiskien, melasman ja tiettyihin arpiin liittyvän tumman pig­mentaation näkymistä.

Vaikuttavat ainesosat: lakritsijuuri, sianpuolukanlehtiuute, C-vitamiini ja kojihappo.

Mitä tarkoittavat HyalFuse, Calphasomes™ ja telomeeri-innovaatio?

HylaFuse

 • HylaFuse on Dp Dermaceuticalsin kehittämä 3:n molekyylipainon hyaluronihappoyh­distelmä. Sen on kliinisesti osoitettu imeytyvän 150 % muita hyaluronihapon muotoja tehokkaammin. HylaFuse kapseloi muut aktiiviset ainesosat ja biologisesti aktiivisen hyaluronihapon kuljettaen niitä syvälle ihoon, jopa kahdeksan tunnin ajan käytön jäl­keen.
 • *Kaikissa MG-Collection-sarjan tuotteissa

Calphasomes™

 • Edistynyt teknologia toimii hallittuna kuljetusjärjestelmänä sekä öljy- että vesipohjais­ille aktiivisille aineille. Tärkeimpiin ainesosiin kuuluva hydroksiapatiitti on luonnossa esiintyvä, fosfaattikivestä peräisin oleva mineraali, joka suojaa auringon ultraviolettisäteiden aiheuttamilta haitallisilta vaikutuksilta. Se sisältää myös kalsiumia, joka te­hostaa ihosolujen nopeaa uusiutumista ja auttaa korjaamaan vahingoittunutta ihoa. Calphasomes suojaa ja tehostaa sarveiskerroksen, ihon uloimman kerroksen, suojaus­ta ja eheyttä.
 • *MG-HA35- ja MG-HA35+-tuotteissa.

Nobelin palkinnon inspiroima telomeeri-innovaatio

 • Tutkimukset ovat osoittaneet geranyyligeranyyli-isopropanolin (GGP) vakauttavan ihosolujen telomeerejä, mikä auttaa pidentämään solun elinikää. Suojaava vaikutus parantaa ihon luonnollista suojamekanismia, kiinteyttä ja kimmoisuutta, sekä ikäänty­misen merkkejä vähentävä vaikutus häivyttää juonteita ja ryppyjä.
 • Havainto siitä, miten telomeerit suojaavat kromosomeja, palkittiin fysiologian tai lääketieteen Nobelin palkinnolla vuonna 2009. *MG-HA35+-tuotteessa.

Seerumeiden lisähinta hoidon yhteydessä: MG-HA35 +-seerumi 51,00 €, muut 40,00 €

Über Pro Peel -kemiallinen kuorinta yhdistettynä Dermapen 4™ -mikroneulaukseen

Voimme tarvittaessa yhdistää DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel – pinnnallisen kemiallisen kuorinnan Dermapen 4™-mikroneulaushoitoon. Kuorinta sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja se on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi Dermapen -mikroneulaushoitojen kanssa. ÜBER Pro uudistaa ihon uloimman kerroksen, tasoittaa ja pehmittää ihoa, vähentää ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia ja hoitaa aknea ja hormonalisia ihomuutoksia. Kemiallinen kuorinta voidaan tehdä koko kasvoille tai paikallisesti yksittäisille alueille. Kemiallisella kuorinnalla tehostetaan mikroneulaushoitoa.

Infuzion System® yhdistettynä Dermapen 4™-mikroneulaukseen

Infuzion System® on patentoitu, ruotsalainen hoitomenetelmä, joka on neulaton vaihtoehto injektiohoidoille. Hoito on kivuton (pientä pistelyä lukuun ottamatta). Puudutteita ei tarvita ja toipumisaikaa ei ole. Tulos on nähtävissä heti. Voimme yhdistää Infuzion System® -toimenpiteen mikroneulauksen yhteyteen asiakkaan toiveesta. Tämä yhdistelmä on todellinen tehohoito ikääntymisen merkkeihin. Katso lisää Infuzion System® -menetelmästä INFUZION SYSTEM® -vaihtoehto injektiohoidoille

Mikroneulaus (kasvot kaula ja decolletee) , LED -valohoitonaamio kasvoille 205,00 €
– Hoidon kesto 50-60 minuuttia.
Mikroneulaus kasvot ja kaula, LED-valohoitonaamio kasvoille 195,00 €
-Hoidon kesto 50-60 minuuttia
Asiakas voi halutessaan valita myös perinteisen, rauhoittavan naamion LED-valohoidon asemasta
Über Pro Peel – kemiallinen kuorinta neulaushoidon yhteydessä + 49,00€
Meso Glide -seerumit hoidon yhteydessä + 40,00 € – 51,00 €
Tehokkaat yhdistelmähoidot
Infuzion System® -hoito neulaushoidon yhteydessä + 170,00€ (hoitoaika +30 min)
Suosittelemme ikääntymismuutoksiin, juonteisiin ja antamaan tehokasta lisäkosteutta.
PRX-T33 -biorevitalisaatio neulaushoidon yhteydessä alueittain (esim. posket, otsa, leuka) lisähinta Dermapen 4 -hoitoon + 70,00 – 125,00 €
Koko kasvot + 140,00 €
Suosittelemme epäpuhtaalle, aknearpiselle iholle. Huomioi, että tässä yhdistelmähoidossa hoidosta palautuminen vie mahdollisesti normaalia pidempään ja kesäaikana emme suosittele yhdistelmähoitoa ellei auringosta poisoleminen ole taattu.

Dermapen -sarjahoidot

4 x hoitosarja -10 % (normaalihintaisista hoidoista)

Lisähoitokerrat 4 x hoitosarjan jälkeen -15 % (normaalihintaisista hoidoista)

Huom! Sarjahoitoetu hyvitetään kokonaisuudessaan neljännen käsittelyn hinnassa. Lisähoitokerrat -15% / hoito. Sarjahoitoetu myönnetään ainoastaan neulaushinnasta, ei UBER PRO – hapotuksista eikä Meso-Glide -seerumeiden, eikä Infufuzion ja PRX-T33 -hoitojen lisähinnasta.

Sarjahoidon hoitokerrat 4-6 viikon välein tai pinnallisissa neulauksissa 2-4 viikon välein.

Ensimmäisellä hoitokerralla varaamme hieman pidemmän hoitoajan konsultaation vuoksi.

Ennen mikroneulaushoitoa

 • Emme suosittele alkoholin käyttöä kahteen vuorokauteen ennen hoitoa
 • Suosittelemme A- ja C -vitamiini -hoitotuotteita kotihoidossa (esim. Environ) vähintään 2 viikkoa ennen hoitoa, koska ne valmistavat ihon mikroneulaukseen ja parantavat hoitotuloksia myös hoidon jälkeen
 • Jos olet taipuvainen saamaan huuliherpesrakkulan herkästi, kannattaa aloittaa ennaltaehkäisevä, reseptivapaa herpes -estolääkitys tablettimuotoisena edellisenä päivänä.

Muuta huomioitavaa ennen hoitoa

 • Jos hoidettavalle alueelle on tehty esteettinen / kauneuskirurginen toimenpide, niin varmista lääkäriltäsi/toimenpiteen tehneeltä henkilöltä milloin mikroneulaus on turvallista toteuttaa. Kirurgisissa toimenpiteissä on oltavat jälkitarkastus tehty ja alueen oltava täysin toipunut, ennen mikroneulaushoidon tekemistä.
 • Jos käytössäsi on lääkkeitä, varmistathan lääkäriltäsi ensin, onko Dermapen-hoito turvallista toteuttaa sinulle. Emme voi antaa lääkeneuvotaa hoitolassa.
 • Emme suosittele Dermapen -hoitoa jos ihosi on äärimmäisen herkkä, ongelmallinen, poikkeuksellisen helposti ärsyyntyvä ja epäröit hoidon soveltuvuutta ihollesi.

Katso hoidon vasta-aiheet sivun alaosasta!

Mikroneulaushoidon jälkeen

Tyypillisesti iho palautuu nopeasti ja normaalit jälkivaikutukset häviävät 24- 48 tunnin kuluessa. Syvemmissä neulauksissa täysin palautuminen saattaa viedä pidemmän aikaa, mutta ei yleensä 4-5 vrk.tta enemmän. Tämä on yksilöllistä ja pidemmän ajan vaativa palautuminen tarkoittaa yleensä vain mahdollisia yksittäisiä hoitoalueita.

Hoidon jälkeen iholla esiintyy yleensä punoitusta, ihon pinnan karheutta, joissain tapauksissa turvotusta, kosketusherkkyyttä, kihelmöintiä ja kutinaa, kireyttä ja kevyttä kuoriutumista (muutama päivä hoidon jälkeen). Tämä kaikki on täysin normaalia neulaushoidon jälkeen. Pinnallisen neulauksen jälkeen ihon oireet ovat yleensä huomattavasti lievemmät.

Huomioi nämä asiat heti neulaushoidon jälkeen

 • Ei hikoilua, saunaa, liikuntaa,uimista kloori- tai merivedessä, tatuoinnin tai kestopigmentoinnin ottamista 48 tuntiin hoidon jälkeen
 • Vältä suoraa aurinkoa (solarium, itsestäänruskettavat tuotteet) 48 tuntia hoidosta ja suojaa iho korkealla suojakertoimella 4 viikon ajan.
 • Älä kastele äläkä koskettele ihoa
 • Älä käytä nopeasti parantavia tuotteita (aloe vera tms.)
 • Älä käytä meikkiä hoitopäivänä (poikkeuksena Dermapen -sarjan meikkivoide)
 • Älä kuori ihoa vaan anna mahdollisen hilseilyn tapahtua itsekseen (ihon luonnollinen kuoriutuminen voi tapahtua vasta muutama päivä hoidon jälkeen)
 • Lisää veden juontia
 • Vältä alkoholia
 • Vaihda puhdas tyynyliina ja pyyhe
 • Vältä 5 päivän ajan happokuorintoja, hydrokinonituotteita, voimakkaita A-vitamiinituotteita, Kojic- tai atsenaliihappoja sisältäviätuotteita sekä bentsoyyliperoksidia.

Hoidon vasta-aiheet

 • Raskaus, imetys
 • Diabetes
 • Aktiivinen herpes, sieni- tai bakteeri-infektiot Jos olet taipuvainen saamaan huuliherpesrakkulan herkästi, kannattaa ennaltaehkäisevästi aloittaa reseptivapaa estolääkitys edellisenä päivänä.
 • Aktiivinen ruusifinni tai verenhyytymisongelmia
 • Alle 6 kk vanha arpi
 • Puuduteaineallergiat
 • Autoimmuunisairaudet
 • Vasta laitetut täyteaineet
 • Plastiikkakirurgiset toimenpiteet (alle 6 kk)
 • Ihoon vaikuttava lääkitys (mm. akneen tarkoitettu lääkitys sekä kortisonilääkitys)
 • Ihon allergiat metallille
 • Flunssa ja toipilaat, asiakkaan tulee olla terve hoitoa tehtäessä
 • Antibiootti- ym. lääkekuurit
 • Mikroneulaus ei tehdä keloidiarville
 • Psoriasis hoidettavalla alueella
 • Ekseema hoidettavalla alueella
 • Vaikea akne
 • Avohaava / ihovaurio hoidettavalla alueella
 • Yliherkkä iho
 • Alhainen vastustuskyky, esim. sairauden aiheuttama
 • Syylät
 • Scleroderma
 • Hemofilia
 • Bakteeri- ja sieni-infektiot
 • Ihosyöpä
 • Aurinkokeratoosi

HUOM! Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.

Lue asiakkaidemme kokemuksia täältä: Asiakaskokemukset